Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026

Καταγγελία για 30 ΤΥΠ ΛΑΓΟΥ Έβρου: Χώσιμο και εξάντληση για τους φαντάρους που δεν έχουν ούτε ΝΕΡΟ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θέλω να καταγγείλω την κατάσταση που επικρατεί από την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο 30 ΤΥΠ στον Λαγό του Έβρου. 
Ειδικότερα μετά την υποδοχή δεκάδων ατόμων της Β ΕΣΣΟ για εκπαίδευση ειδικότητας η Ταξιαρχία αποφάσισε με το έτσι θέλω να αναλάβει το 30 ΤΥΠ φυλάκια με την πρόφαση ότι ήρθαν δεκάδες άτομα της ΒΒ ΕΣΣΟ, χωρίς καν να εξετάσει τα Ι (γιώτα ) αυτών και να δει ότι ελάχιστοι είναι ένοπλοι και υπόλοιποι άοπλοι . 
Έτσι λοιπόν έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση κατά την οποία οι ελάχιστοι εναπομείναντες ένοπλοι της Α ΕΣΣΟ ( πολλοί πήραν μετάθεση ) σε συνδυασμό με τους ένοπλους της Β ΕΣΣΟ (μόνο το Σαββατοκύριακο σε φυλάκια καθώς έχουν εκπαίδευση ) να αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των υπηρεσιών της μονάδας . 
Οι περισσότεροι ένοπλοι της Α ΕΣΣΟ 10 μέρες πριν βγει ο μήνας πλησιάζουν το νόμιμο των 19 υπηρεσιών και σε περίοδο όπου η μονάδα έχει δύναμη τόσο πολλούς φαντάρους να έχει ένα ΚΨΜ που υπολειτουργεί τα πρωινά, καθώς κάποιοι της Α ΕΣΣΟ κάνουν 6 ώρα κωλυόμενα της Β και οι υπόλοιποι είναι στα φυλάκια 5 μέρες μέχρι στιγμής . 
Αποτέλεσμα αυτού τόσα άτομα σε περίοδο ζέστης να μην μπορούν ούτε να πάρουν το νεράκι τους, πράγμα επικίνδυνο για την υγεία τόσων ατόμων . 
Μέσα σε όλα Υψηλόβαθμος Αξιωματικός , όταν ζητήθηκε να βρει λύση σ' αυτή την κατάσταση η απάντηση ήταν τραγική : 
<<Τι να κάνουμε η ζωή είναι άδικη>>

Tι απαντά η Διοίκηση;
Θα παρέμβει;
Τόσα λεφτά παίρνουν, επιδόματα τους δίνει ο Δένδιας, γιατί δεν παρεμβαίνουν;
Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων.
Απαιτούμε να εξασφαλίσουν ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
Πόσο εύκολο είναι να κάθεσαι στο γραφείο με το κλιματιστικό, να απολαμβάνεις τόσα προνόμια  και να απαντάς ότι "η ζωή είναι άδικη", για να καλύψεις την Αδιαφορία σου.
Αλήθεια, την ίδια απάντηση θα έδινε σε έναν Ταξίαρχο ή Στρατηγό;


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου