Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ)ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/03/09 ΣΤΙΣ 6:00 Μ.Μ.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την αντεργατική πολιτική της, πολιτική που στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη και φαντάροι πληρώνουν με αίμα, με κάθε κόστος. Τα τεράστια κενά που δημιουργούνται στις μονάδες εξαιτίας των αποστολών εκτός συνόρων λόγω των απαιτήσεων ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΟΗΕ, των δεκάδων άχρηστων στρατοπέδων που στηρίζουν το καθεστώς πελατειακών σχέσεων και οι προσωπικές εξυπηρετήσεις (Μετατάξεις χιλιάδων γαλάζιων βυσμάτων) του υπουργού Β. Μεϊμαράκη, έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα.
Αξιωματικοί αυτοκτονούν και παραιτούνται, τα ναρκωτικά και ο αλκοολισμός θερίζουν μεταξύ των υπαξιωματικών-φαντάρων καθώς η εργατική εκμετάλλευση αλλήλων είναι ακραία και οδηγεί στις μεταξύ τους συγκρούσεις.
Αυτή είναι και η εικόνα του 95 ΤΥΛΠΕΘ στη Ρόδο. Οι φαντάροι είναι οι αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού στο Αιγαίο και σε καιρό ειρήνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρόδος είναι χωρισμένη: τα στρατόπεδα που βλέπουν Τουρκία έχουν πολεμική επάνδρωση και τα υπόλοιπα «βάψτε τα μαύρα». Στη συγκεκριμένη μονάδα οι φαντάροι είχαν (2) μήνες να πάρουν έξοδο. Αραιά και που, και αν το επέτρεπαν οι υπηρεσίες έπαιρναν υπηρεσιακά σημειώματα για να βγουν 2-3 ώρες.

Ο διοικητής της μονάδας, Ταγματάρχης Μαυρομάτης είναι ένας αυταρχικός αξιωματικός, που ενδιαφέρεται μόνο για την καριέρα του. Εντατικοποίηση, ατελείωτο τρέξιμο, 12ημερα σχοινάκια μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κομμένες έξοδοι, άρνηση παροχής αδείας στον 20χρονο Τ.Β., που ήταν «νέος» στη μονάδα, ήταν το εκρηκτικό κοκτέιλ, που τον ώθησε στην αυτοκτονία.
Μετά ακολούθησε η συγκάλυψη από τον υποστράτηγο-Μέραρχο Ρουσάκη, που προέρχεται από τα ΟΥΚ και βεβαίως ελπίζει σε ιεραρχική εξέλιξη. Όλοι αυτοί που δε θέλουν τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ επιβάλλουν τον Κομματικό έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τις τεράστιες αγορές όπλων, τις αποστολές εκτός συνόρων και τη δράση του στρατού εναντίον «του εχθρού λαού». Είναι ο συμφερτός στρατηγών, με μπροστάρη τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Γράψα και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό τον υπουργό Β. Μεϊμαράκη που βάφει τα χέρια της στο αίμα, για να εξυπηρετήσει τα ιδία συμφέροντα της.
Αυτή η χυδαία κάστα, για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της, τροφοδότησε ξανά τα ΜΜΕ με ΨΕΜΑΤΑ και προσπάθησε να βεβηλώσει το νεκρό φαντάρο. Ξανά οι δικαιολογίες περί «του παιδιού χωρισμένων γονιών», ξανά «οι προσωπικοί λόγοι». Αναρωτιόμαστε: ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, παιδιά χωρισμένων Νεοδημοκρατών, πολιτικών και κρατικών γραφειοκρατικών στελεχών, πλουσίων, που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία, εκτελώντας «εικονική θητεία» γιατί κάνουν διαφορετικές επιλογές στη ζωή τους; Είναι λιγότερο ευαίσθητοι;
Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι: ο υπουργός Β. Μεϊμαράκη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Γράψας, ο αρχηγός ΓΕΣ Βούλγαρης, ο Μέραρχος Ρουσάκης, ο διοικητής Μαυρομάτης
Καλούμε τους φοιτητικούς συλλόγους, τα εργατικά σωματεία, κάθε συσπείρωση του εργατικού-νεολαιίστικου-αντιπολεμικού-αντιμιλιταριστικού κινήματος να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Πεντάγωνο - καταδίκης της δολοφονικής πολιτικής της ΝΔ για τους φαντάρους
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
Τριήμερο εκδηλώσεων Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) 27-28-29/03/09. Το Σαββάτο 4/4/09 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ- Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο Αθήνας 4/4/09, Συγκέντρωση Προπύλαια 13:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου