Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Με μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει, το ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ διαστρέβλωσε την πολιτική συμφωνία που καταλήχθηκε στην Σύσκεψη της Παρασκευής 20/11/2009, για τη διοργάνωση των κινητοποιήσεων εν όψει του Δεκέμβρη.
Κοινή πεποίθηση όλων η ανάγκη να υπάρχει ένα κοινό σχέδιο ημερολογιακό ώστε να αποφευκτεί ο κατακερματισμός. Για αυτό το λόγο και μετά από διαλογική συζήτηση υιοθετήθηκε η πρόταση της ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που προέβλεπε:

· Οργάνωση πορείας διαμαρτυρίας την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 13:30 μ.μ. στα Προπύλαια, με κατεύθυνση τη Βουλή.
· Στήριξη και συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 7Ης Δεκεμβρίου (Προπύλαια 12:00)
· Άνοιγμα πρωτοβουλιών ώστε οι κινητοποιήσεις να πάρουν πανελλαδικό χαρακτήρα.

Συμφωνήθηκε να εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που θα περιλαμβάνει την συνοδοιπορία μας στο θέμα των κινητοποιήσεων, και μόνο!

Δεν συζητήθηκε κανένα πολιτικό περιεχόμενο, δεν υπήρξε συμφωνία σε κανένα πολιτικό πλαίσιο, αλλά ούτε συμφωνία έκδοσης ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ με κοινό πολιτικό πλαίσιο.

Αντί για αυτό δημοσιεύτηκε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με πολιτικό περιεχόμενο που αφενός δεν είχε συζητηθεί σε καμιά διαδικασία, αφετέρου βρίσκεται μακριά από τις απαιτήσεις των καιρών και από τα κεκτημένα των διαδικασιών της εξέγερσης του Δεκέμβρη.

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε. ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Ζητούμε από τους συντάκτες του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ να σεβαστούν τα συμφωνημένα να προβούν σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια: διόρθωση του δημοσιευμένου ηλεκτρονικά Δελτίου Τύπου και έκδοση νέου.

Αν εμείνουν ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ το απαράδεκτο, αντισυντροφικό ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου