Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αδιέξοδο στις έρευνες για την εύρεση της σορού του Τ. Παπαδόπουλου

Κύπρος
www.tvxs.gr

Κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια Παπαδόπουλου, οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επικεντρώθηκαν στο αγρόκτημα της Στράκκας, κατοικία της οικογένειας.

Οι αρχηγός της Αστυνομίας πάντως, κ. Παπαγεωργίου δεν είχε καμία πληροφορία για την περιοχή της Στράκκας, ενώ πλέον παραδέχεται ότι οι έρευνες πραγματοποιούνται στο σκοτάδι.

Ανακρίθηκε ακόμη ο Σέρβος επιχειρηματίας Πρέτρακ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με εμπορική τράπεζα. Στην υπόθεση ήταν αναμειγμένο και το δικηγορικό γραφείο του τέως Προέδρου. Ο Σέρβος επιχειρηματίας αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Φωτεινή Παπαδοπούλου να διαπραγματεύεται την καταβολή λύτρων με αφορμή πρόσφατο ταξίδι που είχε στη Ζυρίχη, ως πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, διαψεύστηκαν.

Η οικογένεια Παπαδόπουλου χθές, με μια σύντομη ανακοίνωση της δήλωσε: "Με λύπη μας ακούμε και διαβάζουμε όλες αυτές τις μέρες διαφορετικές εικασίες και φήμες. Κάθε πληροφορία, όσο σημαντική και ασήμαντη και αν θεωρείται, μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες και να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου