Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Τα Νέα

ΣΤΑ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ υπολογίζονται οι άμεσες ξένες επενδύσεις από εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων ξένων επενδυτών στη χώρα. Η επισήμανση έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης με τίτλο «Επιχειρηματικό φόρουμ και Έκθεση Τροφίμων και Ποτών» που διοργανώθηκε στο Βουκουρέστι από την ΕFG Εurobank και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), όπου και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 350 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ρουμανικών επιχειρήσεων του κλάδου.

«Η περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων ΕλλάδαςΡουμανίας μέσω νέων τραπεζικών προϊόντων, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, αποτελεί για εμάς υψηλής σημασίας προτεραιότητα και διεθνή υποχρέωση», επεσήμανε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Εurobank, Νίκος Καραμούζης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΣΕΒΕ με τη συνεργασία του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου & Βιομηχανίας, του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι και της Βancpost, θυγατρικής της Εurobank στη Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου