Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Έχει ανάγκη τον απεργοσπάστη Σόμπολο, τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, που σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους εκδότες – καναλάρχες ανοίγει την κάνουλα του οχετού της παραπληροφόρησης, του εμπαιγμού και της δυσφήμισης των αγώνων, δίνοντας το λόγο σε καλοπληρωμένους προπαγανδιστές μεγαλοδημοσιογράφους.

Έχει ανάγκη τους μασκοφόρους Πραιτοριανούς των Σωμάτων Ασφαλείας που πνίγουν τις διαδηλώσεις στα επικίνδυνα χημικά, για τα οποία η Αμερικανική πρεσβεία είναι εκ των προτέρων ενήμερη, που επιτίθενται με δολοφονική μανία κατά των αγωνιζόμενων εργαζόμενων-συνταξιούχων-νέων, ισοπεδώνοντας κάθε εστία αντίστασης και αμφισβήτησης.

Ποιος θα μας σώσει αλήθεια από τους φύλακες που ορμούν αυθαίρετα, βάναυσα, παραβιάζοντας κάθε νόμο και κάθε άρθρο του Συντάγματος (που κατά τα άλλα προστατεύουν, ενώ το ΛΑΟΣ που σιγοντάρει κάθε αυταρχική παρεκτροπή προβάλλει τον κίνδυνο ανατροπής του από την Αριστερά και το κίνημα) μέσα σε καφετέριες και σπίτια προπηλακίζοντας ως κοινοί παλιάνθρωποι, αυτοί, πληρωμένοι ένστολοι μπράβοι του συστήματος και του κράτους;

Δεν είναι τυχαίο ότι την ισοπέδωση του Στεκιού Μεταναστών, που δεν κατάφερε το Δεκέμβρη του 2008 η επίθεση με χειροβομβίδα των φονιάδων με πολιτικά της κρατικής τρομοκρατίας, που μετέφεραν αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες, πραγματοποίησε η ένστολη ομάδα κουκουλοφόρων Δ-ΔΙΑΣ, απειλώντας για μια ακόμη φορά την σωματική ακεραιότητα, αλλά και την ίδια την ζωή αγωνιστών.

Και αν όλα αυτά δεν φτάσουν, υπάρχει ο στρατός.

Όπως στην Εξέγερση του 2008, έτσι και μπροστά στη διαφαινόμενη Εργατική Εξέγερση των ημερών μας, που σιγοψιθυρίζει ανατρεπτικά μηνύματα σε όλη την ανθρωπότητα, στέλνοντας αγωνιστικό αεράκι που απειλεί να σηκώσει μπαϊράκι σε Πορτογαλία και Ισπανία, οι Ένοπλες Δυνάμεις τίθενται σε επιφυλακή, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι Υπερεθνικοί Στρατιωτικοί Μηχανισμοί (βλέπε ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ), για να κάνουν χρήση των σχεδίων και της εκπαίδευσης που έχουν λάβει στην Καταστολή Πλήθους!

Ο Ευ.Βενιζέλος, ζαλισμένος ακόμη από την κεραμίδα της Λευκής Απεργίας των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, που τους αντιμετώπισε με ύβρεις και απειλές, για να ακολουθήσει η πρώτη στην εποχή της Μεταπολίτευσης Πορεία Ένστολων στελεχών, παρατά το μαστίγιο και κραδαίνει το καρότο.

Την ίδια μέρα λοιπόν που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος, ως γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ, εξαγγέλει ότι οι αξιωματικοί απαλλάσσονται των περικοπών, θα τους δίνονται δωρεάν εισιτήρια, σπίτια, ακόμη φθηνότερες διακοπές στα ΚΑΥΥ από δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους-υπηρέτες, και τέλος πάντων θα ικανοποιήσει όλα τους τα αιτήματα, όλως τυχαίως ανακοινώνει ότι «σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί όλες οι στρατιωτικές μονάδες του νομού Αττικής. Η φρούρηση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων έχει αυξηθεί, ειδικά μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και ειδικές μονάδες, όπως προβλέπεται στα επιτελικά σχέδια, είναι έτοιμες να παρέμβουν για την προστασία αυτών των μονάδων αν τυχόν δεχθούν επίθεση από διαδηλωτές ή προβοκάτορες διαδηλωτές».

Η εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στους αρχηγούς των τριών κλάδων ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΓΕΝ προβλέπει ενεργοποίηση του Δόγματος περί Εσωτερικής Απειλής και τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν να κάνουν με την ενεργοποίηση ενισχυμένων σκοπιών και περιπόλων, περισσότερες εφόδους, περιορισμούς στη μετακίνηση στρατιωτικών οχημάτων εντός των πόλεων κλπ.

Ο λόγος που προβάλλεται σχετίζεται με τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην επιβολή εργασιακού μεσαίωνα από την Χούντα ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-Ε.Ε. και αυτομάτως θέτει το ενδεχόμενο να διατεθούν στρατιωτικές δυνάμεις για την τήρηση των μέτρων τάξης. Εξάλλου, τα έκτακτα αντεργατικά μέτρα, προκαλούν και τις έκτακτες κοινωνικές αντιδράσεις, που το αστικό σύστημα εξουσίας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει με όλους τους μηχανισμούς καταστολής που προβλέπει η Έκτακτη Ανάγκη.

Από τις προγραμματικές δηλώσεις ακόμη θυμίζουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε διευρύνει το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, εντάσσοντας και την υπεράσπιση της «Αξιοπρέπειας της χώρας», που σύμφωνα με την προπαγάνδα των στρατευμένων δημοσιογράφων του αστικού συστήματος κυριαρχίας πλήττεται από τις μαχητικές διαδηλώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος, δημοσιογραφικά συγκροτήματα και προβαλλόμενοι δημοσιογράφοι, όπως ο Τέλλογλου, έχουν απαιτήσει: «Μία κυβέρνηση σαν και εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός" η να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου, πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς (πχ πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, απεργία εκπαιδευτικών μέσα στις εξετάσεις)».

Είναι σαφές ότι οι κινήσεις Βενιζέλου εντάσσονται σε ένα σχέδιο τρομοκράτησης της κοινωνίας και του κινήματος. Επιδιώκει να διχάσει το λαό μας, να καλλιεργήσει αίσθημα φόβου στις Ένοπλες Δυνάμεις (κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο επίθεσης κλπ), να εμπεδώσει στους στρατιωτικούς ένα πνεύμα Σωτήρα της Πατρίδας από τον Εσωτερικό Εχθρό».

Πρόκειται, για να το πούμε ξεκάθαρα, για την καλλιέργεια κλίματος Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, Σύγχρονης Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας!

Οι φαντάροι, παιδιά του αγωνιζόμενου κόσμου της εργασίας, αυριανοί εργαζόμενοι χωρίς συλλογικές συμβάσεις, με μισθό στην καλύτερη τα 520 ευρώ, χωρίς ασφάλιση και με αντίπαλο την τεράστια ανεργία, δηλώνουν κατηγορηματικά:

«ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»

Οι υπαξιωματικοί και χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί, με τους οποίους μοιράζονται αγωνίες, απογοητεύσεις και οργή απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που τους έβαζαν να πάρουν τηλέφωνο στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για να γλιτώσουν όλοι τους τις ασκήσεις μέσα στα χιόνια του Έβρου, όπου τους έστελνε το ΓΕΣ και η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, Αρνούνται να αναλάβουν ρόλο ΜΑΤΑΤΖΗ καβάλα σε τανκς.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Ευ.Βενιζέλος πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι φαντάροι, υπαξιωματικοί και χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί καθημερινά κατανοούν ότι αυτή η κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν είναι μια ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ για το κοινό παρόν και μέλλον όλων μας.



ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου