Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, EHUL BARAK ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ
Και όμως, ο πρωθυπουργός του κράτους δολοφόνου της Μέσης Ανατολής, ο ακραίος εκφραστής των συμφερόντων του ισραηλινού κατεστημένου, αυτός που βούτηξε τον λαό του στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία με την εφαρμογή των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων συνταγών. Αυτός που, με σύμμαχο τον εβραϊκό φονταμενταλισμό, πυροδότησε τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, στοχεύοντας στην όρθωση τειχών μεταξύ των εργαζομένων, επιδιώκοντας να ενώσει «εθνικά» στη λογική του περικυκλωμένου από εχθρούς Ισραήλ, έρχεται στην Ελλάδα. Η φασιστικοποίηση του Ισραηλινοί λαού είναι και δικό του έργο.
Ο Ehud Barak, ο αρχηγός του κράτους Απαρτχάιντ, με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα των χιλιάδων Παλαιστινίων, κυρίως παιδιών και αμάχων, αυτός που έδωσε την στυγνή διαταγή στις ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις για να εκτελέσουν άοπλους αγωνιστές του Στόλου της Ελευθερίας, έρχεται στον Πόρο τον Ιούλιο για τη συνάντηση της Σοσια-ληστικής Διεθνούς, της οποίας είναι Αντιπρόεδρος.
Μαζί τους θα είναι όλος ο κεντροαριστερός συφερτός της Ευρώπης, που σε συνεργασία με τους κεντροδεξιούς καταργούν δικαιώματα, δημιουργούν την Ευρώπη Φρούριο, ετοιμάζουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενώ μετασχηματίζουν το ΝΑΤΟ, μαζί με τις ΗΠΑ, σε Παγκόσμιο Χωροφύλακα, θέτοντας στο στόχαστρο από κοινού με τις εθνικές στρατιωτικές-αστυνομικές δυνάμεις και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τον Εσωτερικό Εχθρό, τον εργαζόμενο λαό και τα κινήματα του.
Η φιλοξενία που τους προσφέρει ο Γ.Παπανδρέου, ο πιο λαομίσητος πρωθυπουργός της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ, ως κόμμα και ως κυβέρνηση είναι αποφασισμένο να υπερασπίσει τα συμφέροντα του αστικού κατεστημένου, εντός και εκτός συνόρων, αδίστακτα.
Θα εφαρμόσει κατά γράμμα όλες τις αντεργατικές απαιτήσεις του κόσμου του πλούτου, τηρώντας ταυτόχρονα όλες τις συμφωνίες που έχει ανάγκη η αναβάθμιση του ρόλου της αστικής Ελλάδας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο στόχος για καλύτερη θέση στην παγκόσμια μοιρασιά της παραγόμενης από τους εργαζομένους υπεραξίας.
Μάλιστα, όσο πιο αδύναμος παρουσιάζεται ο αστικός κόσμος της Ελλάδας, τόσο πιο επιθετικός θα γίνεται απέναντι στους εργαζόμενους. Η Πτώχευση των δικαιωμάτων μας που σηματοδοτεί το Μνημόνιο διασφάλισης των Κερδών τους Κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε., αυτό το συμβόλαιο με την κόλαση για τους εργαζόμενους, είναι η προϋπόθεση της ανάπτυξης του κόσμου των πλουσίων και της βελτίωσης της θέσης τους.
Αποδεικνύεται ξανά ότι η αστική πολιτική καμουφλάρεται ως «εθνική» αλλά είναι ταξική, ασκείται ενιαία εντός και εκτός συνόρων, επιθετικά, εναντίον των εργαζομένων. Δεν είναι ξένη ΚΑΤΟΧΗ, ούτε διαχείριση ενός καθεστώτος Κούισλινγκ. Δεν μας χρειάζονται νέα ΕΑΜ και Εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες για την αποτίναξη της «εθνικής σκλαβιάς» από τοκογλύφους, τραπεζίτες και εξαρτημένους πολιτικούς.
Απαιτείται η Γενικευμένη Εργατική Εξέγερση για την Κοινωνική Απελευθέρωση
από τον Εργασιακό Μεσαίωνα και τον Ολοκληρωτισμό της αστικής κυριαρχίας.
Το λέμε ξεκάθαρα: η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ούτε ΠΡΟΔΩΣΕ τους αγωνιστές του Στόλου της Ελευθερίας, ούτε αδιαφόρησε για την ζωή τους εξαιτίας της «υποχωρητικότητας και εξάρτησης» της. Θεωρεί εχθρούς τους αγωνιστές έναντι της πολιτικής της, εμπόδιο στα αστικά- κρατικά συμφέροντα που υπερασπίζει και τα οποία την ωθούν να στηρίξει τις δολοφονικές επιλογές του Ισραήλ, να αντιμετωπίζει με τις ίδιες βάρβαρες μεθόδους τους διαδηλωτές έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία.
Για αυτό το λόγο και ακολουθώντας το πολιτικό σκεπτικό των δηλώσεων των ΗΠΑ, αναγνωρίζει το δικαίωμα στο Ισραήλ να υπερασπίσει την «Ασφάλεια» του, δηλαδή τον ρόλο επικυριαρχίας στη Μέση Ανατολή και στυγνής εκμετάλλευσης των εργαζομένων, Παλαιστίνιων-Ισραηλινών,.
Για αυτό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η ελληνοϊσραηλινή άσκηση «Μίνωας 2010» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν γνωρίζει τις σχετικές λεπτομέρειες» για τα «αιματηρά γεγονότα», όπως χαρακτήρισε την σφαγή άοπλων φιλειρηνικών αγωνιστών, αλλά και ότι η «στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία με το Ισραήλ είναι άλλο θέμα».
Για αυτό ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών, κ.Δελαβεκούρας υπεραμύνεται της ισορροπημένης πολιτικής που ακολουθεί η Ελλάδα απέναντι στον αραβικό κόσμο και το Ισραήλ, δηλώνοντας ότι: η Ελλάδα στο χώρο της Μέσης Ανατολής έχει ιστορία και μια ισχυρή παραδοσιακή προνομιακή σχέση με τον αραβικό κόσμο. Αυτή τη σχέση αξιοποιεί η κυβέρνηση, προκειμένου να διευρύνουμε το φάσμα της συνεργασίας με τις χώρες αυτές, τόσο σε διμερές όσο και σε περιφερειακό» και πρόσθεσε «με το Ισραήλ έχουμε μια ειλικρινή σχέση συνεργασίας, η οποία είναι προς όφελος της χώρας μας»!
Βεβαίως ο Δελακούρας λέει τη μισή αλήθεια. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ενοποιημένος Αραβικός κόσμος. Υπάρχουν αστικές τάξεις, αστικά κράτη, σκοταδιστικά καθεστώτα, καταπιεσμένες εργατικές τάξεις, ανταγωνιστικά κρατικά συμφέροντα.
Ποιος ξεχνά ότι ο αγωνιζόμενος λαός της Παλαιστίνης βρέθηκε στο στόχαστρο των Αιγυπτιακών, Ιορδανικών και Λιβανέζικων όπλων. Ποιος παραβλέπει την σύνταξη των περισσότερων αντιδραστικών αραβικών καθεστώτων με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις εναντίον του Ιράκ. Ποιος παραβλέπει ότι εξαιτίας αυτών των συμμαχιών και των τοπικών σκληρών ανταγωνισμών η Σαουδική Αραβία ανοίγει τους ουρανούς της στα ισραηλινά βομβαρδιστικά που στοχοποιούν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν! Ισραηλινοί πιλότοι που εκπαιδεύτηκαν μαζί με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, πάνω από το Αιγαίο για να επιτελέσουν με επιτυχία το μοναδικά φονικό και καταστροφικό τους έργο!
Στην Ελλάδα, τα αστικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την συνδρομή του ΛΑΟΣ, εκφράζοντας τα συμφέροντα των βιομηχάνων του πολέμου, των τραπεζιτών, των κατασκευαστικών εταιριών και των εφοπλιστών, στάθηκαν πάντα στο πλευρό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, διεκδικώντας αναβάθμιση του ρόλου τους και μερίδιο από την πίττα της Ανοικοδόμησης που έπεται των καταστροφών από τις βόμβες των αεροπλανοφόρων και των βομβαρδιστικών που απογειώνονται από τη βάση της Σούδας, αλλά και της μεταφοράς της ενέργειας, που εξασφαλίζουν οι επεμβάσεις της ιμπεριαλιστικής καταλήστευσης.
Συνάμα, το Ισραήλ αναδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Μπάρακ και οι όμοιοι του κεντροαριστεροί αστοί ηγέτες είναι καλεσμένοι του ΠΑΣΟΚ για να συμμετάσχουν στη Σύνοδο της Σοσια-ληστικής Διεθνούς.
Για όλους αυτούς τους λόγους που έχουν να κάνουν με τους Σοσια-ληστικούς σχεδιασμούς των νέων γύρων λεηλασίας των εργατικών δικαιωμάτων, επιβολής κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού κατά του εχθρού εργαζόμενου λαού και πολεμικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να αντιδράσει.
Το επόμενο διάστημα πρέπει να συζητήσουμε και συναποφασίσουμε συγκεκριμένες κινητοποιήσεις ενάντια στη ΣΥΝΟΔΟ της ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.
ΕΞΩ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ-ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ-ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου