Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

O ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ

Ο Βερύκιος "έφεδρος Υποστράτηγος" (8.10.10)


Ευ. Βενιζέλος:  Πολύ καλό ήταν αυτό, αρχίζω από το πρώτο, ότι πρέπει να γιορτάσουμε τη μακροχρόνια παρουσία αρκετών συντακτών που είναι διαπιστευμένοι εδώ και να τους τιμήσουμε για τη συμβολή τους στην ενημέρωση της κοινής γνώμης επί τόσα πολλά χρόνια. Και θα συνεργαστώ με τα επιτελεία και με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης να το οργανώσουμε...
Δ. Βερύκιος (Έθνος): Δε θέλουν να μας βλέπουν αυτοί κ. Υπουργέ.
Ευ. Βενιζέλος:  Πρέπει δε να πω ότι έχω ψηφίσει και μια διάταξη στο νόμο αυτόν, που επιτρέπει στον Υπουργό με πρόταση του ΣΑΓΕ να απονέμει το βαθμό του εφέδρου ταξίαρχου ή του εφέδρου υποστρατήγου σε πρόσωπα τα οποία έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη και υπεράσπιση των Ενόπλων Δυνάμεων!
Αυτές οι υποσχέσεις του Ευ.Βενιζέλου που έχουν αέρα Ολοκληρωτισμού και Μιλιταρισμού, ήρθαν να προστεθούν στις γνωστές προγραμματικές του δηλώσεις, όταν έκανε σαφές ότι ρόλος του στρατού είναι και «η διαφύλαξη της Αξιοπρέπειας της χώρας»!
Πως ορίζεται αυτό το «αγαθό»; Και ποιος το επιβουλεύεται;
Μα το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα που μετά την Εξέγερση του Δεκέμβρη επανέφερε στο προσκήνιο το φόβο της Ανατροπής για το Αστικό Κατεστημένο.
Σε αυτή την περίπτωση οι Ένοπλες Δυνάμεις του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού πρέπει να είναι έτοιμες να επέμβουν και να στραφούν ενάντια στον εξεγερμένο κόσμο της εργασίας, καταστέλλοντας τον, επιβάλλοντας «Τάξη και Ασφάλεια»!
Ποιος όμως θα προπαγανδίσει την Αναγκαιότητα του Μονόδρομου της πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-Ε.Ε.;
Μα οι βεντέτες-δημοσιογράφοι!
Ποιος θα βρίσει και θα περιγελάσει όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία, στην μόρφωση, στην υγεία και στην κοινωνική ασφάλιση;
Μα οι διατεταγμένοι-δημοσιογράφοι;
Ποιοι θα δικαιολογήσουν τις τεράστιες εξοπλιστικές δαπάνες των 33 δις ευρώ έως το 2015 και τις αποστολές εκτός συνόρων, με την συμμετοχή του ελληνικού στρατού από την ΕΛΔΥΚ μέχρι το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και τον Ευρωστρατό σε Βαλκάνια-Αφρική, με ετήσιο κόστος 500 εκατ. Ευρώ;
Μα οι διαπλεκόμενοι-δημοσιογράφοι.
Εδώ τελειώνει το ειδύλλιο.
Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα αλληλοκαρφώματα, οι μπηκτές, η δημοσιογραφία των εκβιασμών, τα κατευθυνόμενα άρθρα από ξένες πολυεθνικές, Έλληνες εμπόρους και βιομήχανους όπλων, ο καθένας με τα δικά του στρατόπεδα προθύμων δημοσιογράφων.
Απέναντι τους βρίσκεται το καλά οργανωμένο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και του Ευ.Βενιζέλου, τα πάντα λαλίστατα παπαγαλάκια, οι δημοσιογραφικές πένες των εφημερίδων, των μπλογκ και των τηλεοπτικών παραθύρων που ενημερώνουν κατά παραγγελία.
Αυτός είναι ο βόθρος του «έθνους».
Αυτός είναι ο βρώμικος κόσμος των καθεστωτικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-επιχειρηματιών-καναλαρχών που κρύβουν κάτω από το χαλάκι του Πατριωτισμού, πίσω από τα μεγάλα συντηρητικά λόγια περί «Πατρίδας-Θρησκείας-Οικογένειας» τον ακατάπαυστο ανταγωνισμό τους για παραγγελίες, μίζες, εξουσία και υστεροφημία! 
Ένας ανταγωνισμός που τους κάνει να ξεχνούν την ιερή τους συμμαχία κατά του κόσμου της εργασίας και «πάνω στα νεύρα τους» να αποκαλύπτουν την αποστολή τους, τις μεθόδους και τις στοχεύσεις τους!
Έτσι παρασύρθηκε επομένως ο Δήμος Βερύκιος και έγραψε στην γνωστή στήλη ΤΟ 2ο ΓΡΑΦΕΙΟ,  της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ, το Σαββατοκύριακο 20-21.11.2010.
Ας του δώσουμε το λόγο, επαναλαμβάνοντας τα γραφόμενα του:
Απορία: Αφού ο Ευ.Βενιζέλος είναι τόσο ταλαντούχος και στον τομέα της επικοινωνίας, όπου όλα τα κάνει μόνος του με τόσο μεγάλη επιτυχία, γιατί διατηρεί τόσους αργόμισθους στη Διεύθυνση Ενημέρωσης; (1Ο Κάρφωμα)
Τον εκθέτει
Έμμισθος συνεργάτης του υπουργού Άμυνας με περισσή αφέλεια κρίνει και κατακρίνει εν είδει κουτσομπολιού σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια αντιπροσώπους οπλικών συστημάτων εκθέτοντας προσωπικά τον υπουργό του! (αναρωτιόμαστε, είναι ευθύνη του δημοσιογράφου η υπεράσπιση εμπόρων όπλων από κουτσομπολιά;)
Το έκανε πρώτη φορά την περασμένη άνοιξη μετά την επίσκεψη του Ευ.Βενιζέλου στη Ρωσία. Προώθησε πικρόχολο σχόλιο σε αντιπολιτευόμενη εφημερίδα χαμηλότατης κυκλοφορίας, στο οποίο υπήρχε μια άκρως διαβαθμισμένη πληροφορία, που τον μόνο που εξέθετε ήταν τον υπουργό του. (2ο Κάρφωμα. Αλήθεια, οι συνεργάτες του Ευ.Βενιζέλου, «εν αγνοία του», χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους; Μήπως μάλιστα αυτά γίνονται εξαγοράζοντας ξένους δημοσιογράφους και έντυπα εκμεταλλευόμενοι τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΘΑ;)
Το επανέλαβε στην έκθεση Defensys, στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργούσε ως τροχονόμος που έκανε.αλκοτέστ στους προσκαλεσμένους (3Ο Κάρφωμα. Άραγε τα χρήματα των φορολογουμένων πηγαίνουν σε επιδείξεις όπλων και σε καταχρήσεις επωνύμων εμπόρων και βιομήχανων του θανάτου, που χρειάζονται αλκοτέστ;)
Ακραία και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά.(Να και οι απειλές: οι μαφιόζικες προειδοποιήσεις εντάσσονται και αυτές στη «σοβαρή δημοσιογραφία»;)
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
Εμείς επαναλαμβάνουμε: Ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς. Να επιστρέψουν άμεσα όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων σε αποστολές του ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Με μαχητικούς αγώνες να διεκδικήσουμε την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου