Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ. [ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ) ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.]















Η λαϊκή ρήση επαληθεύεται ξανά στη τελευταία έκδοση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Μετά την οικονομική επέλαση του ελληνικού αστικού κόσμου στα Βαλκάνια, που σύμφωνα με την πρώην ΥΠΕΞ Ντ.Μπακογιάννη έχουν χαρακτηριστεί «Ζωτικός Χώρος» της Ελλάδας, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα των υψηλόβαθμων αξιωματικών για επενδύσεις στην περιοχή.

Αν και το άρθρο φαίνεται ότι κινείται στην λογική ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ αξιωματικών, καθώς ο χρόνος των καταγγελλιών εφάπτεται της περιόδου επεξεργασίας των λιστών προαγωγών-αποστρατεύσεων, όμως από την καραμπόλα σηκώνεται στιγμιαία το καπάκι του βόθρου της αστικής πολιτικής, αποκαλύπτοντας τη δυσοσμία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το άρθρο,  Ταξίαρχος από το περιβάλλον του ΓΕΣ, με θητεία παλιότερα στο Κοσσυφοπέδιο, προέβη σε αγορά γης σε σημεία από όπου θα διέλθουν οι αυτοκινητόδρομοι που θα κατασκευαστούν εκεί. Στην συγκεκριμένη κίνηση προχώρησαν, οι Έλληνες αξιωματικοί που συμμετείχαν στις λεγόμενες «ειρηνευτικές δυνάμεις», εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είχαν πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες, προσδοκώντας κέρδη από την αύξηση της αξίας γης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματικών της KFOR, οι οποίοι εγκάλεσαν τους Έλληνες συναδέλφους τους, που μπορεί να μην έκαναν κάτι παράνομο αλλά σίγουρα αποτελεί, από ηθική σκοπιά, δεοντολογικό ατόπημα και μάλιστα σοβαρό.

Οι Αμερικανοί, που μαζί με το σύνολο της ιμπεριαλιστικής αρμάδας του ΝΑΤΟ δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους ονομάζοντας τους «παράπλευρες απώλειες», κατατεμάχεισαν την περιοχή σε ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ προτεκτοράτα, έφτιαξαν μια από τις μεγαλύτερες βάσεις τους στο κόσμο μεταξύ Δ.Μακεδονίας-Κοσσόβου και μόλυναν για χιλίαδες χρόνια την περιοχή με ραδιενέργεια, ως απότελεσμα των βομβαρδισμών με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, φανερώνουν ξανά τη μοναδική στο κόσμο ευαισθησία τους για τα ηθικά ζητήματα!

Μια σημαντική παράμετρος της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες αξιωματικοί προκειμένου να αγοράσουν τις εκτάσεις γης ήρθαν σε συννενόηση με την αλβανική μαφία που ελέγχει τις αγοραπωλησίες.

Και όταν λέμε αλβανική μαφία στο Κοσσυφοπέδιο εννονούμε τον Χακίμ Θάτσι!

Η «φιλελεύθερη» εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εκφράζει ξανά τον αποτροπιασμό της για το πώς μπόρεσαν Έλληνες αξιωματικοί να συνεργαστούν με δολοφόνους που βαρύνονται με σοβαρότατα εγκλήματα: εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός, βασανιστήρια και εκτελέσεις αιχμαλώτων, αλλά και εμπόριων οργάνων που άνηκαν στους δολοφονημένους από τον UCK. Μια συμπεριφορά των καταγγελλόμενων αξιωματικών που εκθέτει τη χώρα στους Νατοϊκούς της συμμάχους!

Προκύπτουν όμως τα εξής ερωτήματα: τόσα χρόνια δεν ήξεραν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ-Γερμανίας και των χωρών της Ε.Ε. το ρόλο του UCK; Τώρα, που ο Χ.Θάτσι ανεξαρτοποιείται από τις ιμπεριαλιστικές επιλογές και ζητά Ανεξαρτησία του Κοσσόβου από το καθεστώς Νατοϊκού Προτεκτοράτου, έγιναν γνωστά τα ολέθρια έργα του;

Αλλά εκεί που η ακροδεξιά εφημερίδα αποκαλύπτει την τεράστια υποκρισία του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί είναι όταν καταγγέλλει τους Επίορκους αξιωματικούς, που είναι ΝΤΡΟΠΗ για το ελληνικό στράτευμα και τις παραδόσεις του.

Αλήθεια, επειδή τώρα τελευταία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας και το ελληνικό ΥΠΕΞ διδάσκουν ιστορία, μήπως θυμούνται τα εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού στην Κριμαία, κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας, στην Κορέα, το πραξικόπημα κατά του Μακάριου, τη συμβολή του στα νατοϊκά εγκλήματα σε Ιράκ-Αφγανιστάν-Σομαλία-Βαλκάνια, τη χρήση ορφανών αφγανόπουλων ως ανθρώπινες ασπίδες στο αεροδρόμιο της Καμπούλ που έλεγχαν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις;

Ή μήπως θυμούνται να μας πουν τις μίζες των στρατιωτικών από τις αγορές όπλων, την συμμετοχή απόστρατων αξιωματικών στο εμπόριο όπλων  και στην αντιπροσώπευση πολυεθνικών του πολέμου, την ίδρυση ιδιωτικών στρατών από Έλληνες απόστρατους για την επί χρήμασι υπεράσπιση από Μισθοφόρους των εφοπλιστικών συμφερόντων στη Σομαλία;

Βλέπεις, για τους λαούς ο πόλεμος σημαίνει θάνατο, πόνο, καταστροφή, προσφυγιά και για τις κυβερνήσεις, τους Μισθοφόρους και τον κόσμο του πλούτου, κέρδη.

Και αυτό είναι η μόνη παράδοση την οποία διαφυλάττουν!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

DIKTIOSPARTAKOS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου