Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 505 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Το εν λόγω τάγμα έχει απασχολήσει συχνά με τη βαρβαρότητα του, καθώς οι αξιωματικοί έχουν μπερδέψει το ρόλο του εκπαιδευτή, με αυτό του βασανιστή. Η γνωστή ρήση "ο στρατός σε κάνει άνδρα" απλά νομιμοποιεί τις αυθαιρεσίες και την σαδιστική συμπεριφορά αξιωματικών που αποφάσισαν να κάνουν τους συναδέλφους στρατιώτες "κομάντα". Και τους κάνουν κομμάτια!
Και αυτό δεν είναι υπερβολή γιατί ο διοικητής Αντισυνταγματάρχης Σμυρνής έχει εντάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα ουρλιαχτά των βαθμοφόρων, τις βρισιές, τις αγριοφωνάρες, κάθε μέσο για την μείωση της προσωπικότητας των φαντάρων. Μάλιστα, με ευθύνη της διοίκησης του τάγματος και των αξιωματικών παραβιάζεται κατάφωρα  ο Στρατιωτικός Κανονισμός αφού τα ατομικά και ομαδικά καψόνια είναι συνεχή. Συνάδελφοι φαντάροι που αιτούνται το οτιδήποτε ακούν τους αξιωματικούς να τους λένε: "πέσε κια πάρε 50 κάμψεις"!
Σε αυτό το καλαστήριο όμως αναδεικνύεται όλη η γελοιότητα του Παραλόγου τη Θητεία: αξιωματικός που ρωτήθηκε από φαντάρο την Τρίτη, κατά τη διάρκεια άσκησης στο βουνό, αν μπορούν να ανοίξουν τα κινητά τους και απάντησε "αν το ανοίξεις θα σου τα σπάσω στο κεφάλι", το ίδιο κομάντο-αξιωματικός έχασε το δρόμο της επιστροφής. Αποτέλεσμα, οι φαντάροι έκαναν τη διπλάσια διαδρομή.
Όταν όμως έφτασαν πίσω στο τάγμα και αφού από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ ήταν στο βουνό, τους περίμενε νέα έκπληξη.
Η διοίκηση της μονάδας ακολουθώντας τα ναζιστικά πρότυπα συλλογικής ευθύνης, άρχισε νέο γύρο από βρισιές και καψόνια, καθώς θεωρήθηκε ότι υπήρχε ένα κάλυκας λιγώτερος.
Τέλος, μπαίνοντας οι φαντάροι στο θάλαμο αντίκρυσαν την εξής εικόνα-όλα τα πράγματα τους, όλα τα στρώματα και στρωσίδια ήταν πεταμένα!
Αλήθεια, κύριε διοικητά, σε ποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης εντάσσονται όλα αυτά;
Είναι ή δεν είναι παράνομο να μπαίνει ξένο χέρι στα πράγματα των φαντάρων;
Βεβαίως, την επόμενη μέρα προέκυψαν οι γνωστές συνέπειες της "λαμπρής τους εκπαίδευσης"-αναβολές και 15 στρατιώτες στο ΣΤΕΠ, τραυματίες!
Όμως, τα βάσανα των φαντάρων δεν σταματούν εδώ. Η διοίκηση της μονάδας που απαξιώνει τους συναδέλφους είναι δυνατόν να σεβαστεί την έξοδο τους; Αντί να βγουν στις 3.00 το μεσημέρι, όπως προβλέπεται, περνούν την πύλη στις 6.00 το απόγευμα και αφού παρανόμως, έχει προηγηθεί νέος γύρος καψονιών, δοκιμαστικά παρελάσεων κλπ.
Οι φαντάροι και οι γονείς τους είναι εξοργισμένοι.
Προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το διοικητή του 505 Τάγματος, αλλά το τηλέφωνο του είναι κατεβασμένο!
Όμως η οργή και η αγανάκτηση ξεχυλίζουν. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι γονείς:
"είμαστε φτωχοί άνθρωποι, άνεργοι, μας παίρνουν τα παιδιά αυτές τις δύσκολες εποχές, και αντί να μας σεβαστούν, σακατεύουν τα παιδιά μας".
Αλήθεια το ΓΕΣ και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος τι έχουν να πουν για όλα αυτά;
Πότε επιτέλους θα παρέμβουν και θα αντιμετωπίσουν την αυθαιρεσία και την ωμή παραβίαση των δικαιωμάτων των φαντάρων;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.
 

141 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει εν έτη 2013 αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κάθε χρόνο & πιο light σε σχέση με την χρονιά που ήμουν εγώ. Απ' όσο γνωρίζω δεν είναι πλέον καν σώμα πεζοναυτών. http://www.youtube.com/watch?v=VvVKegvZldk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπηρετησα στους πεζοναυτες το 1998....πρωτα κεεδ ,μετα κεεδ ειδικοτητα χ.ε.λ ,521 τ/πν
      ενα μηνα μετα 575 χαλκιδα για πεν και μετα 521 μεχρι να απολυθω....λοιπον σας διαβασω και κλαιω απο τα γελια ...πηγατε ολοι εσεις π/ν μονο για 9 μηνες και το παιζετε κομμαντο ΕΛΕΟΣ ...υπηρετησα 18 μηνες τοτε που ο στρατος ηθελε μπαλες ...κεεδ καλοκαιρι 98 λιωσιμο απιστευτο με πορειες στο κανδυλι για βολες με 40 βαθμους...και ατελειωτες καμψεις..μετα χελ ολη τη μερα μεσ'τη θαλασσα με διοικητη βατραχο και σκοπια στα πλωτα στο τηλεφωνικο θαλαμο ....καναμε εκπαιδευση τοτε με την πρωτοεμφανιζομενη ζ'μακ....μετα βολο και μετα το υπερτατο λιωσιμο απο καψωνι στα πεν στη χαλκιδα που ο λοχαγος σε εριχνε στερηση λιγο πριν φυγεις με σ/κ και μετα βολο παλι με τους παλιους να σε ριχνουν για 50 συνεχεια οποτε μη μου λετε μ.......ς για ειδικες δυναμεις τωρα !!!!

      Διαγραφή
    2. Eτσι ακριβως ειναι κομαντο, 96΄Α,ΚΕΕΔ, ΤΠΕΝ Χαλκιδα και 15 μηνες στο 521!!!!!!!! Τρεις 60αρες, απιστευτο καψωνι αλλα ρε γιωταδες ετσι πρεπει να ειναι οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ακου εκει 9 μηνες οι φλωροι και διαμαρτυρονται κιολας!!!!! Αι στο διαολο κωλοψαρα που κανετε και καταγγελιες της πλακας.

      Διαγραφή
    3. Σας πηδηξαν δλδ..

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχα 575 ολοι τη θυτεια μου σειρα 212 και δεν μετανιωνο ουτε ενα λεπτο ....τοτε που ακομα ο στρατος ηταν για αγορακια

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς, κάνεις λάθος. Μόλις το 2012 είχαμε ακόμη και απώλεια φαντάρου.Βλέπεις, ο πεζοναύτης απαγορεύετε να αρρωστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την απώλεια που λες φίλε ευθύνεται ο ιδιος....και οτι παπαριά σκεφτεί ο καθένας τη λεει χωρίς αποδείξεις.....οσο για το κινητό δεν επιτρέπετε εν ώρα εκπαιδεύσεως.....και επειδή ο Βόλος ειναι γι αυτος παραμεθώριος ας τρέξουν και λίγο ολοι Βολιώτες ειναι ,,,,,Βύσματα.....

      Διαγραφή
    2. simfono o pezonauths apo dikh t aneuthinotita xathike...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ..Ο ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΤ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ..) Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ.ΔΙΟΙΚ. ΗΤΑΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ 317Δ1,ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΑΣΘΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΨΟΝΙ ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ , ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ Α Λ Λ Α ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΕΡΠΗΝ ΚΤΛΠ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΝΙΩΘΑΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΤ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ ... ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ. 317Δ1 ΕΣΣΟ , 1ος ΛΟΧΟΣ 505 ΤΠΝ.

      Διαγραφή
  4. Ώστε για την απώλεια του παιδιού δεν υπάρχουν ευθύνες; Τόσο απλά είναι τα πράγματα; Επιβεβαιώνεται ότι αυτός που δεν αναγνωρίζει το τι έχει κάνει, απλώς το ξανακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ποσα περιπου χιλιομετρα τρεχουν στης ειδικες δυναμεις των πεζοναυτων? και ποσα περιπου κιλα εχεις μαζι σου?

      Διαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΙΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!! Α ΡΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΑΜΨΕΙΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ’ΟΛΑΣ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΒΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ….. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΩΝΙ…. ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΚΕΙ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΛΗΜΝΟ… ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΕΣ… ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑ. ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ) ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ? ΤΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ? ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΒΡΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 50ΑΡΑ…. ΚΟΨΟΥ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .. ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ .. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ .. ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ .. ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ. ΛΟΚ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΙΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ .ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΜΑΧΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΡΗΞΕ ΓΙΑ ΚΑΜΨΕΙΣ Π/Ν Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΙΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΤΟΜΠΑΛΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 2014 ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΓΟΝΤΕ ΣΑΝ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΗ ΣΑΝ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ.ΥΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΑΝ ΑΓΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΕΓΟΥΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΙΧΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ Π/Ν ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ο ΒΥΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ Π/Ν.

      Διαγραφή
  6. Ο παραπάνω αξιωματικός μήπως μπορεί να μας θυμίσει τι προβλέπει ο Στρατιωτικός Κανονισμός-γιατί εκεί ποτέ το καψόνι δε μεταγράζεται σε ατομική βελτιώση.
    Πάντως, ο σεξισμός της τοποθέτησης μάλλον είναι απόδειξη ερωτικής ανεπάρκειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20/1 KAI 20/2 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ...ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΣΤΟ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ ΓΙΟ ΣΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!?

      Διαγραφή
  7. XAXAXAXAXAXAXAXA 245 ΣΕΙΡΑ ΝΕΟ!!!!!!!!! ΚΟΨΟΥ ΡΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ 18ΜΗΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΑΝ... ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΤΟ LINK ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ... ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΒΡΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΩΝΙ... ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΩΝΙ ΠΟΥ ΑΜΦΗΒΑΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΨΩΝΙ.... ΓΙΟΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ(ΑΡΣΕΝΙΚΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KATARXHN SYGNWMH GIA TA GREEKLISH ALLA EXW PROVLIMA ME TO PC.IPYRETISA PROSFATA STO SIGEKRIMENO TAGMA GIA 4 MINES KAI EXW NA PW TA EKSIS 1)OPIOS THELEI PAI PEDES K AN SE PANE KATALATHOS POLI APLA SIKWNESE K FEYGEIS OPWS IPOTHIKE K PARAPANW 2)I EKPEDEUSI K I SKLIRAGWGISI EINAI KOMATI TWN EIDIKWN DINAMEWN K TA TELEUTEA XRONIA SE SXESI ME PALIOTERA APO PALIOUS EIDIKODINAMITES POU GNWRIZW EINAI KOLEGIO OPOTE MIN MILATE GIA KAPSONIA, 3)TO SIGEKRIMENO STRATOPEDO EINAI FULL VISMATIKO(VOLIOTES,LARISEOI KTLP)MIN PAREKSIGITHW IPARXOUN K POLOI DOPIOI POU GOUSTAROUN, OPOTE POLLOI APO TOUS STRATIWTES EINAI EKEI MONO K MONO GIA NA EINAI KODA STA SPITIA TOUS K OXI GT PRAGMATIKA THELOUN K MPOUROUN NA NAI,3)GIA TO THANATO TOY PEDIOU POU EIPATE O SIGEKRIMENOS APO OSO GNWRIZW APEKRIPSE KAPIA PRAGMATA GIA TIN YGIA TOU GIA NA BORESEI NA SINEXISEI EKEI OPOTE EVALE SE KINDINO APO MONOS TOU TON EAUTO TOU(TO GEGONOS SINEVEI VRADY OXI PANW SE ASKISI/EKPEDEUSI K TO IATRIKO PROSOPIKO ETREKSE GIA NA VOITHISEI),ALLA EISTE TOSO KOUTOI POU XRISIMOPIEITE ENA PALIKARI POU DEN IPARXEI STIN ZWI GIA NA EPIXIRIMATOLOGISETE,
    TELOS ENA ALITHINO PERISTATIKO APO PERISI TO KALOKERI:ERXETAI SIMA/SYNAGERMOS APO TO GEETHA NA ETOIMASTEI O LOXOS AMESIS EPEMVASIS GIA NA FYGOUME GIA KAPIO NISI TOU AIGAIOU GT OI TOURKOI EKANAN PARAVIASEIS,AFOU EXOUME ETOIMASTEI K PERIMENOUME 4 WRES GIA NA DOUME AN THA FYGOUME TELIKA I OXI,GYRNAEI COMANDO VOLIOTIS(XESMENOS) K MOU LEI ''TELIKA DEN THA VGOUME EKSODOUXOI SIMERA I OXI''
    OUUUUUUUUUUUUUUU GIOTADESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλα αυτά που είπες απέδειξες την άθλια προσωπικότητα σου.
      Ο συνάδελφος σου απέκρυψε το πρόβλημα υγείας-και δεν αναρωτιέσαι γιατί- ενώ δεν λες κουβέντα για την αποτυχία των εξετάσεων του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.
      Έμαθες να βαράς προσοχή στον ανώτερο και χώνεις-βρίζεις το διπλανό σου και αμέσως "κατώτερο".
      ΝΤΡΟΠΗ...

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο αυτό καθ' αυτό στερείτε σοβαρότητας.. 1)στα Τάγματα Πεζοναυτών (και στις υπόλοιπες Ειδικές Δυνάμεις) Πάς επειδή εσύ το επιλέγεις ΔΕΝ σε επιλέγουν...και ακόμα και αν αντιληφθείς ότι έκανες λάθος δηλώνεις αναβολή και κανείς ΔΕΝ ασχολείτε μαζί σου σε λίγες μέρες αναχωρείς, κανείς δεν σε υποχρεώνει να είσαι εκεί. 2)Οι περισσότεροι Βολιώτες πάνε Π/Ν γιατί το γουστάρουν και όχι γιατί είναι δίπλα στο σπίτι τους..(Τα βύσματα Βολιώτες Πάνε 111ΠΜ ή Στεφανοβίκιο, για να μην λέμε ότι μας κατέβει) όσοι υπηρέτησαν στην 32 ΤΑΞΠΝ ξέρουν οτι το σπίτι σου το βλέπεις με το μακαρόνι αφού είσαι μονίμως εμπλοκή με τις Ασκήσεις και τις υπηρεσίες..3)Δυστυχώς έχουμε χαθεί παλικάρια που είχαν προβλήματα υγείας και δεν τα δηλώσαν αν και σου ζητάνε να αναφέρεις όποια προβλήματα υγείας έχεις πριν ξεκινήσεις την εκπαίδευση στις Ε.Δ, αν εμείς δεν έχουμε τον κοινό νου να προστατέψουμε τον εαυτό μας η υπήρεσία φτάει? Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα για όλα φταίνε πάντα οι Άλλοι , το κράτος , η άδικη κοινωνία , οι Μπλέ, οι κόκκινοι , οι πράσινοι ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ!! 4)Το τι είναι καψώνι και το τι είναι εκπαίδευση μπορεί να το κρίνει κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει τον σκοπό και την αποστολή των ειδικών δυνάμεων??.. στους 18 μήνες που υπηρέτησα στην Ταξιάρχια η εκπαίδευση ήταν σκληρή και απαιτητική αλλά και οι Εντολές απο τον Διοικήτη πρός όλους σαφείς... Εδώ είσται άντρες όχι παιδιά όποιος ανέχετε το καψώνι δεν ανήκει εδώ... τώρα αν κάποιος θεωρεί καψώνι το να βγεί εξοδόυχος στις 18.00 και όχι στις 15.00 το μόνο που έχω να του πώ είναι πως διάλεξε λα΄θος μονάδα. Πάντως οι κάψεις καψώνι δεν είναι και αυτό που παρέλειψες να πεις ή να σου πουν είναι πως μαζί με τους Π/Ν που ''τσιμπάνε'' τις 50 τις τσιμπάει και ο εκπαιδευτής που τις δίνει... Παιδιά του Σπάρτακου άλλα είναι τα προβλήματα των νέων και όχι οι κάψεις στο 505.
      99 στ΄ Εσσο 521 ΤΠΝ.

      Διαγραφή
    3. μπραβο και παλι μπραβο για την πολυ σωστη σου τοποθετηση ετσι ακριβως εχουνε τα πραγματα..

      Διαγραφή
  11. Παιδιά η φάση είναι... Βολάρα... φουλ στα μπουρδελα... στο στρατοπαιδο Playstation 3, Pc για Dota, φαγητο... ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και βαρας και καμια καμψη... και κανεις και τη θαλασσια σου! ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΡΕ! ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε ΖΩΑΚΙ εαν ερθει στιγμη να παω πολεμο ελπιζω να μην εχω κανενα παπαρα σαν εσενα διπλα μου!
    Που να πηγενες καμια Ε μοιρα η 35 ΜΚ εκει θα εγραφες μας σκοτωνουν ? ε Ιωτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν τω μεταξύ το τραγικό είναι ότι όλοι εσείς οι κομμανταράδες, αντί να παρλαπιπιάζετε γκόμενες (σκοπός για τον οποίο πήγατε ΕΙΔ.ΔΥΝΑΜΕΙΣ) κάθεστε και ζαλίζετε τους υπόλοιπους...

    Από το 505 περάσαμε κι εμείς. Κι αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου είτε είσαι λοκατζής είτε πεζοναύτης είτε καψιμιτζής στον έβρο.... Μηδενική εκπαίδευση, τραγικοί ΕΠΟΠ στην πλειοψηφία, κι όλα να γίνονται ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ... 9 ΜΉΝΕΣ το μόνο που ευχαριστιέσαι μέσα εκεί είναι το βραδυ της 50αρας και το 3ήμερο της Απόβασης (αν είσαι στο κύμα κρούσης με τις βάρκες).

    Η γυμναστική εκεί μέσα ειδικά αν δεν είσαι και στο ΛΥΤ είναι μηδαμινή. Οι κάμψεις είναι απλά στη διάθεση των φαντάρων αν θα τις κάνουν για χαβαλέ τα βράδια που κοιμούνται μέσα (κόντρες 1ου-ΛΥΤ όσοι θυμούνται) και τπτ άλλο. Μπορεί να τύχει καμιά φορά να σου τις επιβάλουν ως τιμωρία αλλά μέχρι εκεί. Καψώνια τύπου :καμια κάμψη πάνω από τη χέστρα, έρπηση στο θάλαμο κτλ μπορεί να υπάρξουν ΑΛΛΆ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.

    Οσο για τον άλλον από πάνω που μιλάει για το παιδί που χάθηκε εκτίθεσαι. Ήταν μέρα γυμναστικής παρεμπιπτόντως και το παιδί είχε πρόβλημα. Πρόβλημα το οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Και το ιατρικό προσωπικό δεν βοήθησε έγκαιρα. 1 παλικάρι έδωσε πρώτες βοήθειες και για να το "ευχαριστήσουν" και να ξεχάσει το γεγονός του δώσανε 10 μερες τιμητικη (!!).

    Συμπέρασμα??? Όλοι εσείς λοιπόν που κράζεται ως γιωτάδες όσους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε 1 χαλαρό μεν αλλά πνευματικά κουραστικό πρόγραμμα χαλαρώστε... Δεν τελειώσατε και την εκπαίδευση της ΜΟΣΑΝΤ... Κι εμένα με εκνεύριζαν αυτοί που με καθυστερούσαν στις πορείες ή δεν μπορούσαν να κάνουν κάμψεις κτλ αλλά δεν συγκρίνονται με το πόσο εκνευριστικοί γίνονται αυτοί που κοκορεύονται και κράζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α κι εσύ που νόμιζες ότι ο συναγερμός του ΛΑΕ τότε είχε σχέση με παραβιάσεις Τούρκων, κι ότι θα σε πήγαιναν εσένα (κινούμενο στόχο) να πολεμήσεις, είσαι μεγαλύτερος ΓΙΩΤΑΣ από εκείνον που ξενέρωσε που θα έχανε την έξοδό του. Και τα θέματα του ΛΑΕ τα ήξερα πολύ καλά τότε....

      Διαγραφή
    2. Ημουν παρων και στα δυο περιστατικα και στο θανατο του ΠΖΝ και στο ΛΑΕ....1ον Ο ΠΖΝ δεχθηκε βοηθεια απο οπλιτη ιατρο που ηταν υπηρεσια στο ΣΤΕΠ...μη λετε μαλακιες στη μνημη του ΠΖΝ. ακριβως απο τι επασχε το ξερουν λιγα ατομα γι αυτο κοφτε τις μπουρδες.....οσο για το ΛΑΕ μια ασκηση που εγινε σε ολες τι μοναδες των ειδ δυναμεων..την ημερα εκεινη ...οσο για τις καμψεις και τα αλλα ε τι να πω οτι οι περισσοτεροι ειναι ΓΙΩΤΑΔΕΣ δεν μπωρουν ουτε 10 ..ελεος.οσο για τα στελεχη που εγραφες εισαι μεγαλος καραγκιοζης δεν αξιζει να σου πω τπτ αλλο....

      Διαγραφή
    3. Καταρχάς τραγικέ, μάθε να επιχειρηματολογείς. Είμαι εγώ καραγκιόζης που λέω τραγικούς τους περισσότερους ΕΠΟΠ και είσαι εσύ σοβαρός που με επιχειρήματα μου απέδειξες ότι ΔΕΝ είναι τραγικοί. Εντάξει απλά μια ακόμα επιβεβαίωση ότι ο μέσος όρος σε νοητικό επίπεδο όσων ήταν τότε στο 505 με το ζόρι πιάνει βάση....

      Ο Οπλίτης γιατρός. Για να μαθαίνεις λοιπόν τι σημαίνει οπλίτης γιατρός θα σε ενημερώσω ότι ήταν παιδιά που μόλις είχαν τελειώσει την ΙΑΤΡΙΚΗ. Και οι 2. Κανένας δεν είχε ειδικότητα... Πρώτες βοήθειες λοιπόν τότε έδωσε πεζοναύτης, κι όντως πήρε 10ήμερη τιμητική για να "ξεδώσει" καθώς από το πουθενά κάποιος ξεψύχησε στα χέρια του... Και ότι συνέβη αυτό ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ...

      Τα υπόλοιπα που γράφεις, άνευ ουσίας και σημασίας....

      ΥΓ: Στελέχη της προκοπής λίγα ήταν. Και τα περισσότερα στο ΛΥΤ. 2 στον 1ο. 2 στον 2ο, 1 στον Λ/Δ και 1 στο 3ο γραφείο. Μιλάω φυσικά μόνο γι αξιωματικούς, καθώς υπαξιωματικοί μετρημένοι στα δάχτυλα....

      Διαγραφή
    4. πες μου ποιος ηταν ηπηρεσια εκεινη την ημερα βλακακο απο στελεχη του ταγματος γιατι ολο παπαριες λες.εσυ που ησουν εκει και ειδες το σκηνικο... μην πεις ονοματα πες μας μονο ΑΥΔΜ Β ΑΥΔΜ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΛΟΧΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΣ... αφου τα ξερεις ολα.και τι ιατρικη βοηθεια εδωσε ο ΠΖΝ σε καποιον που ειχε πεθανει?μηπως ο οπλιτης γιατρος τον επανεφερε καθ οδον προς το νοσοκομειο του Βολου? πολλες μπουρδες λες?ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΖΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.μη λετε λοιπον οτι σας κατεβει επειδη ημουν απο τα 4 ατομα που ασχοληθηκαν με την ολη υποθεση...........και σου λεω πως κι εγω εκανα ιατρικες εξετασεις στο 404 απεκρυψα απο τους γιατρους οτι ειχα εναν κομμενο χιαστο και οι γιατροι εκριναν οτι μπωρουσα να κανω αλμα.καταλαβες λοιπον οτι οταν θες μπωρεις να αποκρυψεις τα παντα απο εναν γιατρο.

      Διαγραφή
    5. Καταρχάς είναι η τελευταία φορά που σου απαντώ γιατί είσαι τόσο μεγάλος μαλάκας που 1ον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και 2ον μόνο προσβάλλεις σαν γνήσιος πιτσιρικάς ελληνάρας.

      Ας αρχίσουμε από την αρχή ΖΩΟ. Ότι αναφορά έχω κάνει μέχρι τώρα στα στελέχη αφορά καθαρά και μόνο στη λειτουργία του στρατοπέδου και στην γενική συμπεριφορά τους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.... Στόκε....

      Για να σου λυθεί η απορία, αν θυμάμαι καλά Ανθυπασπιστής ήταν ΑΥΔΜ και ο Λοχαγός του ΕΑΣ. Με κάθε επιφύλαξη όμως...

      Επειδή δεν γνωρίζεις πότε προσφέρονται πρώτες βοήθειες θα σου πω το εξής: όταν πεθαίνει κάποιος, στον πανικό εκείνης της στιγμής δεν το γνωρίζεις. Οπότε κάνεις τα πάντα για να τον επαναφέρεις. Ακόμα κι αν είναι νεκρός λοιπόν, θα προσφέρεις πρώτες βοήθειες ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

      Μου αναφέρεις ότι ασχοληθήκατε 4 άτομα με την όλη υπόθεση... Αυτό όντως μπορείς να το λές στους φίλους σου για να φαίνεσαι γαμάτος, αλλά σε μένα δεν πιάνει γιατί τυχαίνει την όλη ιστόρια να την παρακολούθησα από πολύ κοντά... Εκτός κι αν δεν είσαι πεζοναύτης και είσαι Ανώτερο Στέλεχος, οπότε πάω πάσο... Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και αερολογίες...

      Όσων αφορά τις ιατρικές εξετάσεις.

      1ον Αφού στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙΣ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για να τα βγάλεις πέρα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Κι όχι στα πεταχτά, ίσα για να ξεπετάξουμε τον κόσμο να πάμε σπίτια μας. Το ότι το αδικοχαμένο παλικάρι δεν δήλωσε το πρόβλημά του είναι θέμα ανωριμότητας κι άγνοιας κινδύνου. Αλλά που είναι το σύστημα για να προφυλάξει 1 νεαρό ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ????

      2ον Το ότι είσαι τόσο βλάκας να αποκρύψεις πρόβλημα υγείας από το γιατρό, θα έπρεπε να το προβλέπει ο ίδιος ο στρατός για να αποφεύγει τέτοιες ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. Ακόμα κι εσύ κομμανταρά αν κατά τη διάρκεια μιας άσκησης υποτροπίαζες στο χιαστό σου, οι γονείς σου θα ζητούσαν τα ρέστα από το στρατό, κι όχι από τον εαυτό σου και τους ίδιους που δείξατε παντελή ανωριμότητα.... Αλλά μικρό το κακό των χιαστών σε σχέση με την καρδιά...

      Όσο για τους χαρακτηρισμούς ανίδεο πιτσιρίκι στους επιστρέφω και μάθε πρώτα να κατανοείς και να καταλαβαίνεις εξ ολοκλήρου τι γράφει ο άλλος στο κείμενο του και μετά να εκφέρεις άποψη. Αν μπορείς να την τεκμηριώσεις κι αυτη....

      Διαγραφή
    6. δεν ειπα οτι εκανα αλμα με κομμενο χιαστο σου ανεφερα οτι μπωρεσα και το απεκρυψα...
      και ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ΠΖΝ ειχε προβλημα με την καρδια ετσι που λες?ειδες που δεν τα ξερεις καλα?????ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,.........

      Διαγραφή
  14. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΨΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑΝ ΠΗΓΑΝΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΠ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ο ΑΞΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ) ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝΕ 15 ΧΙΛ ,ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ 20 ΚΙΛΑ ΦΟΡΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ?ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΙΧΤΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μαγκεσ τον σμυρνη τον ειχα και εγω το 1992 ηταν υπολοχαγοσ στον 2ο λοχο απο τοτε ειχε σπαστη γιατι ειχε κοπη απο τα ουκ *** νικοσ 91 στ 505 τπν

      Διαγραφή
    2. Λες να σπάζεται ακόμα απο τότε που τον κόψανε απο τη Μ.Υ.Κ....? Και απο το πολύ σπάσιμο ρίχνει τους ΠΖΝ για κάμψεις....? Σιγά μη τους έκοψε και την καλημέρα...! Χαχχαχα..!

      Διαγραφή
  15. Δεν ξέρουμε αν σου φτιάχνουμε το κέφι, αλλά από αυτά που γράφεις προκύπτουν δύο ζητήματα:
    1. αν και είσαι αξιωματικός, δε γνωρίζεις τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Και είσαι υποχρεωμένος καθώς είναι κομμάτι της δουλειάς σου.
    2. δε σου λέει τίποτε ότι ένα αξιωματικός χάνει τόσο εύκολα την πορεία του; Δηλαδή στα δύσκολα τι θα κάνει;
    Τέλος, το τι κουβεντιάζουν οι φαντάροι δε θα μας το πει ένας αξιωματικός και μάλιστα, αυτός που τους χώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπηρετω μαζι με αυτον τον "συναδελφο" στο505. να παρουμε τα πραγματα με την σειρα.κινητο δεν προβλεπεται πουθενα παρα μονο στο κψμ. ποσο μαλλον σε ασκηση.το στεπ δεν ειναι απολυτο οργανο τησ μετρησησς της αυστηροτητας της εκπαιδευσης καθως πολλοι το χρησιμοποιουν για ψυλλου πηδημα ωστε να λουφαρουν.και υποψιαζομαι οτι εσυ που το εγραψες εισαι ενας απο αυτος που πηγαν στεπ εκεινη την μερα. δεν νομιζω να νομιζεις οτι εινα καψονι να σου λεει καποιος πεσε για 50 η και 200 ακομα απο την στιγμη που α μπορουσε να σου πει πολυ απλα 5 μερες κρατηση.μαλλον δεν το σκεφτηκες αυτο "συναδςλφε" αλλα απο την επομενη μακαρι να σου κοψει το καψονι.εμενα μου αρεσει!!για την πορεια μαλλον δεν ακουσες την διαφωνια του εν λογω κυριου που ανεβασε το πεζοπορο τμημα στο πεδιο βολης με το κ διοικητη και θα καταλαβαινες οτι εχεις αδικο.οσο για τον καλυκα εχεισ δικιο.δεν επρεπε να κανουν τιποτα.επρεπε να ερθει ασφαλεια και στρατονομια γιατι θεωρειται τρομοκατικη ενεργεια κι αφτοσ που τον πηρε τρομοκρατης αφου πας συμφωνα με τον νομο.
    και μια ερωτηση αν το ταγμα ητανε στον εβρο η καπου αλλου στου διαολου την μάνα θα ερχόσουν να γίνεις πεζοναύτης?αν δεν γουστάρει απλά φύγε.
    αυτό που βλέπω εγώ σαν νεοσ που ειμαι323 είναι ότι οι αξιωματικοί είναι γεμάτοι το γουστάρουν αυτό που κάνουν και θέλουν να μας μάθουν πράγματα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είμαι στο 505 πενίστας, και ένα έχω να πω ότι αυτός που το έγραψε είναι τεράστιο γιωτόμπαλο.. και οτι φυσικά Δεν Κάνει για Πεζοναύτης! γιατί τα προηγούμενα πεν ήταν χαλαρά και αδιάφορα, και σε αυτό βρέθηκαν άνθρωποι που πραγματικά κάνουν ότι μπορούν για να μας δώσουν ότι μπορούν από εκπαίδευση και σχολεία και τις περισσότερες μέρες να μένουν μέσα πολλές παραπάνω ώρες χωρίς να τις πληρώνονται μόνο και μόνο γιατί αγαπάνε αυτό που κάνουν.. προσωπικά ήθελα και πήγα πεζοναύτης γιατί ήθελα αυτούς τους 9 μήνες αφού πρέπει που πρέπει να μάθω ,να κάνω τουλάχιστον τη γυμναστική μου και να μαθω κάποια πράγματα..δεν μας έχουν φυλακισμένους, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί υπάρχει και το πεζικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Λοχαγο που εχεις εσυ τωρα φιλε μου πενηστα (ονοματα δεν λεμε) τον ειχα εγω για διοικητη λοχου. Κοιταξε λοιπον να παρεις οσα περισσοτερα μπορεις απο τον τυπο αυτο. Πιστεψε με οταν τον γνωρισεις καλυτερα θα καταλαβεις πολυ καλα σε τι αναφερομαι. Οσο για τα παραπανω...περι καψωνιων και περι αθλιας συμπεριφορας ενα εχω να πω. Μαγκες, δεν εχετε ιδεα πως ειναι ενας πολεμος και ιδιαιτερα οταν εισαι στην πρωτη γραμμη κρουσης. Γιαυτο μην κλαιγεστε και μην λετε μαλακιες για ανουσια πραγματα. Εκει να σας δω. Βαζω στοιχημα οτι οι μισοι απο σας θα φωναζετε την μαμα σας να ερθει να σας παρει απο εκει η δεν θα μπορειτε να κανετε ενα βημα απο το φοβο σας. Αντρεψτε επιτελους ρε! Γατακια!

      Διαγραφή
    2. Στην πρώτη γραμμή θα είσαι σκόνη μέσα στα 15 πρώτα λεπτά.
      Πέρα από το να βρίζεις, θα μπορούσες απλώς να σκεφτείς ότι είσαι το ιδανικό βλήμα για τα κανόνια τους.
      Γιατί πέρα από το αν και το τι θα γίνει σε ένα πόλεμο, υπάρχει το γιατί θα γίνει ο πόλεμος και αν οι λαοί μπορούν να το αποτρέψουν.
      Ανώτερα Μαθηματικά μήπως για τον παραπάνω άντρακλα.
      Προς το παρόν βάρα προσοχή και κάνε ότι σου λένε, όσο παράλογο και να είναι.
      Είπαμε, ο ιδανικός αναλώσιμος...

      Διαγραφή
    3. Και εγώ τον Είχα Λοχαγό... Ποιος είσαι ρε;;;

      Διαγραφή
  18. «Έρχεται όποιος θέλει, μένει όποιος μπορεί»! Διευκρίνιση, (αυτονόητη, αλλά το αυτονόητο δεν το νοούν όλοι ούτε η κοινή λογική δεν είναι τόσο κοινή) όποιος θέλει να είναι ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ, όχι όποιος θέλει να είναι κοντά στο ΣΠΙΤΙ του και να περνάει καλά. Όταν παίρνεις μια απόφαση ενσυνείδητα, γνωρίζοντας τι θέλεις και γιατί το θέλεις, παίρνεις δύναμη και περηφάνια από την απόφασή σου, πιστεύεις σε αυτήν και προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να τα καταφέρεις, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Το κάνεις για σένα, για να κερδίσεις το στοίχημα με τον εαυτό σου, για να αποδείξεις ότι μπορείς και αξίζεις τη διάκριση του μπερέ. Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει πάνω από όλα να το πιστεύεις εσύ ο ίδιος, να πιστεύεις και να αναγνωρίζεις ότι προσπαθείς για μια ΑΞΙΑ, να πιστεύεις και να πρεσβεύεις ότι ο μπερές έχει αξία και δεν είναι κάτι που αγοράζεις μαζί με άλλα γραφικά souvenir ειδικών δυνάμεων στο ΚΨΜ!!
    Όταν πηγαίνεις σε μια πορεία στρατιωτικής εκπαίδευσης γιατί ζητάς να ανοίξεις το κινητό σου; Αυτό είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, απορώ πώς μπορεί να είναι θέμα συζήτησης ενώ θα έπρεπε από μόνο του να είναι αιτία αποβολής από τους πεζοναύτες. Τόσο απλά είναι μερικά πράγματα!!
    Δε βγαίνουν τα παιδιά στις 3 αλλά στις 6 γιατί έχουν καθυστερήσεις!! Συγνώμη που δεν τηρούνται οι «ώρες γραφείου», μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά…
    Δήθεν χαμένος κάλυκας? Πρώτον γιατί δήθεν, πώς το γνωρίζεις αυτό. Ξεκινάς προβοκατόρικα και δε βοηθάς κανέναν…
    Μην καπηλεύεσαι και τους γονείς και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Είμαι σίγουρη πως οι γονείς των παιδιών που είναι ενσυνείδητοι πεζοναύτες μόνο χαρά και υπερηφάνεια νιώθουμε !!
    Μπορεί κανείς να παραπονιέται, να κλαίγεται και να μεμψιμοιρεί ταιριάζει περισσότερο στο ύφος σου, να ψάχνει και να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Πρέπει όμως να αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι υπονομεύεις κάθε προσπάθεια, κάθε αξία, κάθε τι θετικό, στερείς από τους νέους ανθρώπους το δικαίωμα να αισθάνονται ότι αξίζει να πιστεύουν σε ιδανικά, ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, ότι μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να αγωνίζονται για αξίες. Αυτό είναι πολύ πιο επώδυνο και τραυματικό από τα τραύματα που οδήγησαν τους 15 στρατιώτες στο ΣΤΕΠ.
    Αυτή η νοοτροπία είναι τελικά που σε κάνει να βιώνεις τις κάμψεις σαν καψώνι, τους εκπαιδευτές σαν βασανιστές και το 505 σαν κολαστήριο(!). Μερικά πράγματα είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, βγήκε να μιλήσει τώρα και η Χρυσή Αυγή.
      Τελικά, πέρα από το να σκοτώνουν μετανάστες και να υπαρασπίζουν εφοπλιστές και τραπεζίτες, αποδεικνύονται ιδανικοί υπερασπιστές κάθε παρανομίας.
      Μιλάτε, εσείς για ιδανικά και αξίες, φονιάδες.

      Διαγραφή
    2. Αυτη ειναι η αποψη του επισημου συριζα ή η προσωπικη σου Ι5?

      Διαγραφή
    3. Καμία σχέση απολύτως με χρυσή αυγή φίλε μου!!! ¨όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στην ταμπέλα και ξεμπερδεύεις ;; νόμιζα ότι ο διάλογος σε ενδιαφέρει..βέβαια διάλογος γίνεται μόνο όταν ακούς τον άλλον και δεν τον απαξιώνεις
      Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ τις έννοιες αξία ιδανικά και υπερηφάνεια; γιατί τις χαραμίζεις τις απαξιώνεις και τις κουρελιάζεις χαρίζοντάς τες στη χρυσή αυγή; Τόσο πολύ έχουν χάσει το νόημά τους.

      Διαγραφή
  19. Απλα αστειο. για ΠΕΝ περασα απο κει το 2011 και ηταν πολυ χαλαρα τα πραγματα, ειδικα σε συγκριση με Μεγαλο Πευκο. Ακομα και εγω που δεν ειμαι φιτ μια χαρα περασα. Για να παρεις καμψεις πρεπει να'χεις κανει μαλακια ή να ειναι ωρα γυμναστικης που παιρνουν και οι εκπαιδευτες μαζι σου.

    Επισης για το παιδι που χαθηκε, ειχα φιλους μεσα στη μοναδα εκεινη την εποχη και μου ειπαν οτι ειχε προβλημα με την καρδια του. Δεν επρεπε να ειναι Πεζοναυτης το παιδι και μου φαινεται αδιανοητο να μην το ηξερε απο πριν οτι ειχε κατι, ακομα και αν οι γιατροι του στρατου δεν το βρηκαν (κακα τα ψεματα, οι εξετασεις που μας κανουν κατα την καταταξη δεν ειναι εξετασεις).

    Και μονο απο το γεγονος οτι στο Βολο οι περισσοτεροι φανταροι καταγονται απο εδω κατι σημαινει. Χασιμο χρονου ειναι, μαζι σας, αλλα μη περιμενετε να κανετε διακοπες οταν πατε για Πεζοναυτες. Αν χτυπα ξυλο γινει πολεμος και χρειαστει να κανουμε αποβαση τι θα γινει δηλαδη? Κατι πρεπει να μαθουμε και απο πειθαρχια γιατι αυτο ειναι που θα μας σωσει. Οι εκπαιδευτες ειναι επαγγελματιες και οι ζωες τους θα εξαρτωνται απο τη δικη μας πειθαρχια στο πεδιο της μαχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ντροπή να μιλάς έτσι για το παλικάρι. Έγιναν τόσες ιατρικές εξετάσεις, δε βρήκαν τίποτε-γιατί άραγε-αλλά φταίει ο νεκρός. Η γελοία και τελικά δολοφονική αντίληψη που θέλει να απαγορεύεται η επίσκεψη του πεζοναύτη στα ιατρεία, δε σου λέει τίποτε.
      Απλά, αν είχες ίχνος ανθρωπιάς, θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
      Αλλά βγήκε ο παλιούρας να πουλήσει μούρη

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα σε όλους..Αποφάσισα να σχολιάσω γιατί είμαι κι εγώ ενας από αυτούς που περνάμε ΠΕΝ αυτήν την περίοδο στο 505 και καλό θα ήταν να λέμε την αλήθεια όσον αφορά κάποια γεγονότα!!!Πρώτον το περιστατικό με το κινητό έχει ως εξής: την Τρίτη ξεκινήσαμε πορεία με εξάρτηση και όπλο για την περιοχή όπου θα καναμε εκπαίδευση και νυχτερινή βολή.Στην πρώτη στάση που κάναμε για ξεκουραση ο εν λόγω στρατιώτης ρώτησε τον ανθυπολοχαγό αν θα μπορούσαμε έτσι όπως καθόμασταν να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!και φυσικά (για όποιον έχει υπηρετήσει όχι μόνο στις ειδικές δυνάμεις αλλά οπουδήποτε γνωρίζει οτι απαγορεύονται κινητά με κάμερα....) του απάντησε χιουμοριστικά..ναι αγόρι μου τράβηξε φωτογραφία και μετά θα στο σπάσω στο κεφάλι(κάτι που προκάλεσε γέλιο σε όλους..γιατί όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση ήταν για τον π...!!!!)Πάει το πρώτο..Όσον αφορά το λάθος στη διαδρομή..δεν ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο αξιωματικός καθώς ο διοικητής ήρθε με το τζιπ και τον διέταξε να αλλάξουμε πορεία για να μην πάμε απο τον επαρχιακό...αυτο έγινε στα τελευταία 2-2,5 χιλιόμετρα και μας καθυστέρησε πείπου 20-30 λεπτά!!!Δηλαδή δεν κάναμε διπλάσια διαδρομή που αναφέρει το σχόλιο!(εδώ να πώ ότι η διαδρομή είναι περίπου 14 χιλιόμετρα από ότι μας είπανε)Μόλις γυρίσαμε όντως είχε βρεθεί σε ένα γάντι ένας κάλυκας,πράγμα που τιμωρείται με 20 μέρες φυλάκη αν δεν κάνω λάθος, και μας ρωτούσαν ποιανού ήταν το γάντι και ψάξανε εξαρτήσεις για να βρούνε σε ποιόν ανηκει...Ούτε βρισιές ούε καψόνια απλά ήμασταν ορθοστασία γύρω στο μισάωρο μέχρι να βρούνε σε ποιόν ανηκε..Τελικά δεν βρέθηκε!!!Το μόνο ορθό αληθές που έγραψε ο καταγγέλων είναι ότι την Τετάρτη που προβλέπεται έξοδος στις 3..μας βγάλανε στις 5.30 γιατί μας έκαναν πρόβα για την ορκομωσία και την παρέλαση..επαναλαμβάνω όμως ΧΩΡΙΣ καψόνια!!!άλλωστε τις περισσότερες φορές αν όχι όλες...όταν σου λένε πάρε 50 ..μετά τις π΄ρωτες 20 κάμψεις σου λένε όρθιος!!!και μην τρελαθούμε το να σε ρίξουνε για κάψεις σιγα τα ωά!!!!Όσον αφορά τους εκπαιδευτές μας και ειδικά τον Λοχαγό προσπαθεί ο άνθρωπος μέσα σε λίγες μέρες να σου μεταφέρει περισσότερα πράγματα από οτι προβλέπονται..όποις ήτανε στη χθεσινοβραδυνή εκπαίδευση καταλαβαίνει τι εννοώ..Τώρα φίλε μου αν εσένα σε κουράζει τόσο πολύ η εκπαίδευση (με ότι αυτή περιλαμβάνει..π.χ πορεία με μπεργκιν) μπορείς να δηλώσεις αδυναμία και κανείς δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει..εξάλλου την υποχρέωσή σου προς την πατρίδα(δηλαδή να ολοκληρώσεις την θητεία σου μπορείς να την πραγματοποιήσεις και από άλλο σώμα...Στις ειδικές δυνάμεις όσοι ήρθαμε, ηρθαμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ο καθένας για τους λόγους του!!Εγώ δεν θα μπώ στο τρυπάκι να σε κακοχαρακτηρίσω(γιωτόμπαλο και τα γνωστά άλλα) όπως κάποιοι παραπάνω απλώς θα σου έλεγα ότι καλό θα ήταν όταν καταγγέλεις κάποιον στις καταγγελίες σου να βάζεις περισσότερη δόση αλήθειας από ότι φαντασία για να μην έχουν οι "εκτός στρατοπέδου" λανθασμένες εντυπώσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις, ότι είναι άλλο πράγμα η σκληρή εκπαίδευση και άλλο πράγμα το καψόνι.
      Μορφωμένος άνθρωπος είσαι, γνωρίζεις όλα αυτά γιατί γίνονται και που αποσκοπούν.
      Επίσης, από που προβλέπεται αυτό που έγινε στο 3ο Λόχο; Είναι ή δεν είναι παράνομο;
      Τέλος, επειδή είσαι μορφωμένος άνθρωπος δε μπορείς να λες ότι "στις ειδικές δυνάμεις όσοι ήρθαμε, ηρθαμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ο καθένας για τους λόγους του!!"
      Αυτοί οι λόγοι είναι προσωπικοί ή κοινωνικά προσδιορισμένοι- και καταλαβαίνεις τι εννοώ.
      όπως και να έχει καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, επειδή αναφέρεις" ο εν λόγω στρατιώτης ρώτησε τον ανθυπολοχαγό αν θα μπορούσαμε έτσι όπως καθόμασταν να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!"
      Τα κινητά με κάμερα έχουν απαγορευτεί εδώ και χρόνια στον ελληνικό στρατό και μάλιστα πραγματοποιούνται σκληροί έλεγχοι
      Πως γίνεται τώρα εσύ να μιλάς για ύπαρξη κινητού με κάμερα σε άσκηση των Πεζοναυτών και μάλιστα εν γνώση του αξιωματικού;
      Αρα ή εσύ κάνεις λάθος σε αυτά που περιγράφεις ή ο αξιωματικός δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου σου έχω απαντήσει αλλά το σχόλιο μου δεν εμφανίζεται και δεν ξέρω γτ!τελοσπάντων αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι σαφώς και ο καθένας έχει έρθει για τους λόγους του εδώ και είναι απόλυτα σεβαστό!αλλά από την άλλη εγώ τουλάχιστον δεν έχω μάθει να είμαι τόσο εγωιστής και έτσι δεν απαιτώ να αλλάξει η φιλοσοφία των ειδικών δυνάμων για να περνάω εγώ καλύτερα...αν δω ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάποια πράγματα τότε χωρίς καμία ντροπή θα δηλώσω αδυναμία και θα υπηρετήσω αλλού γιατι πρώτον και κυριότερον προέχει η σωματική και ψυχική μου υγεία!!Επειδή βλέπω και από τα άλλα σχόλια σου ότι έχεις εντελώς άλλη άποψη για το στρατό φιλικά θα σου συνιστούσα να φύγεις από τις ειδικές δυνάμεις για να περνάς εσύ καλύτερα στην τελική!!καλή συνέχεια!!

      Διαγραφή
    4. Για τον φίλο που με ρώτησε για τη φωτογραφία..Αν διαβάσεις καλύτερα το σχόλιο θα δείς ότι δεν είχε γνώση ο αξιωματικός για το κινητό!!!ο στρατιώτης τον ρώτησε αν θα μπορούσε να βγάλει φωτογραφία (με το δικό του ) και εκείνος όχι μόνο δεν τον τιμώρησε αλλά του απάντησε κάπως χιουμοριστικα(άντε να δεχτώ χοντροκομμένα για κάποιους)!πιστεύω να σε κάλυψα!

      Διαγραφή
    5. Συνάδελφε, μην λες πράγματα που δεν ισχύουν σχετικά με κινητά με κάμερα.

      Διαγραφή
    6. Αν ανφέρεσαι σε εμένα...η ερώτηση του στρατιώτη ήταν η εξής:"κύριε ανθυπολοχαγέ μπορώ να τραβήξω μια φωτογραφία ετσι όπως είμαστε (μάλλον εννοούσε βαμμένοι με φούμο) και να φαίνεται μόνο το πρόσωπό μου και όχι το όπλο?"..και οτιδήποτε άλλο έχω γράψει μπορεί να το επιβεβαιώσει (όπως έχει γίνει και πιο πάνω σχετικά με το λάθος στη διαδρομή) όποιος άλλος ήταν στην ομάδα που ανεβήκαμε στο πεδίο βολής με τα πόδια το πρωί...

      Διαγραφή
  21. Καμία σχέση απολύτως με χρυσή αυγή φίλε μου!!! ¨όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στην ταμπέλα και ξεμπερδεύεις ;; νόμιζα ότι ο διάλογος σε ενδιαφέρει..βέβαια διάλογος γίνεται μόνο όταν ακούς τον άλλον και δεν τον απαξιώνεις
    Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ τις έννοιες αξία ιδανικά και υπερηφάνεια; γιατί τις χαραμίζεις τις απαξιώνεις και τις κουρελιάζεις χαρίζοντάς τες στη χρυσή αυγή; Τόσο πολύ έχουν χάσει το νόημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μιλάς για τιμή και αξιοπρέπεια όταν δέχεσαι να γίνεσαι έρμαιο των ορέξεων του κάθε αξιωματικού που αυθαιρετεί;
      Πως γίνεται να μιλάς για υπερηφάνεια όταν σε έχουν ξεφτυλίσει και μάλιστα αυτό εσύ το θεωρείς μαγκιά;

      Διαγραφή
  22. Aν δεν έχεις μέσα σου αξιοπρέπεια δε θα την κερδίσεις με τη συμπεριφορά άλλων
    Συνεχίζεις βέβαια με αφορισμούς για έρμαια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αξιοπρέπεια δεν την έχεις βαθιά μέσα σου, αλλά την υπερασπίζεις κάθε στιγμή.

      Διαγραφή
    2. φυσικά και πρέπει να την υπερασπίζεσαι. για να την υπεραπιστείς όμως πρέπει πρώτα να την έχεις.

      Διαγραφή
  23. το μόνο καλό από ολη αυτή τη συζήτηση είναι οτι δεν βρέθηκε κάποιος να υποστηρίξει τις απόψεις του Σπάρτακου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρυσαυγιτάκο, έχεις εμμονές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και εσύ δεν έχεις επιχειρήματα παρά μονο ταμπέλες. και δεν ακους κιολας σου είπα καμια σχεση με χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι καλέ, μην το παίρνεις προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΤΟ ΒΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ :(
    ΚΟΠΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Ναι καλέ, μην το παίρνεις προσωπικά..." Μονο και μονο απο τον τροπο που γραφει ο διαχειριστης του μπλογκ βγαζουμε καποια συμπερασματα για το ποιον του : ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. geia sas paidia upiretisa sto 505 tagma pezonauton..eimai apo athina kai goustara eidikes dunameis..kopika apo ta eleksiptota logo traumatismou pou eixa sto gonato kai hmoun genika etoimos kai na fugo apo to spiti mou gia kati duskolo kai na uposto ta panta....hmoun o pezonauths me eidikothta nosokomou opou proskomisa ekpaideush duo mhnon sto megalo peuko opou kai pareixa mazi me ton iatro ths protes voithies sto kostaki kai opou hmoun paron otan epese sto edafos kai nai mou dosane 10 meres timitiki gt periferomoun sto stratopedo san fantasma kai den koimomoun klaigontas kathe mera gt htan kalo paidi kai opoies na htan oi sunithies tou kai to thema ugeias tou den ton kanoun oute giota oute kako anthropo htan 18 xronon upiretousa sthn polh tou kai bravo tou an eixe visma...den exoun oloi oi 18xronoi ta arxidia na fugoun apo to spiti tous gi auto mhn milate etsi gia to paidi xalate ton xarakthra p exete...oi iatrikes eksetaseis ontos den einai plhreis kai tha lega mhdamines...mhn mplekete to onoma tou se arthro pou milaei gia allo thema...oi aksiomatikoi pou htan paron ekeino to vradu htan tou loxou kai oi duo toulaxiston htan oi kaluteroi gia mena se olo t tagma...epishs osa stelexh me ixeran kai ixeran ti egine mou ferthikan me to parapano kai htan etoimoi na me voithisoun psuxologika legontas mou an xreiasto kati na miliso kai na mhn ntrapo kai pou pote den ekana gt exo kseperasei kai megalytera provlimata...osoi me xeroun me thimountai kala kai thimountai pos oti "kapsoni" mou kane oti somatiko pono kai na pernagame ekana xavale kai gelaga gt mou arese kai an einai dunaton den einai ola ta stelexh psuxoules uparxoun oi kakoi oi polloi kakoi alla kai autoi pou tous vlepeis kai xairesai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάλυψες παλίκαρε. Κι επιβεβαιώνεις και τα λεγόμενά μου. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε τυχαίος να ρίχνει ευθύνες σε έναν 18χρονο επειδή απέκρυψε ένα σοβαρό προβλημα υγείας και να βγάζει λάδι το Στρατιωτικό Σύστημα...

      Δεν φταίει αυτός που κρύβει κάτι. Φταις εσύ που αμελείς να ψάξεις και να βρεις το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. otan parousiastika sto megalo peuko dilosa oti exo alergiko asthma kai traumatismo sto gonato apo thn mpala gt pros theou den vazo se kinduno thn ugeia mou gia kati p den tha to plirotho kai kati p den prokeitai na kano kariera...perasa ta pen tou peukou pou nai htan duskola eixan kapsonei kai osoi goustarame den vgazame milia kai trogame to xoma apo to stivo maxhs...etsi kai o kostas to krupse gia na mhn kopei gt mporei na thele auto to prasino mpere mporei na thele na nai konta sthn polh tou mporei polla alloste fantaros pas mia fora sthn zoh sou kai polla alla filarakia eixan sovarotera provlimata apo tou kosta p ta krupsan...epishs otan mas pigainan sto str nosokomeio ths athinas gia kardiografika ktl mia merida fantaron den mas pigan pote kai ego hmoun enas apo autous...eixa ksexastei me to thema alla kapoioi p den xeroun kai p den xeroun na kratisoun ena thema suzhthseis me eksorgisan kai mou thimisan auto to peristatiko

      Διαγραφή
  30. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΦΩΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ...Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΕΚΕΙ.Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ Κ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ!ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΠΤΑ ΑΠΟ ΣΑ ΛΕΝΕ..Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ..Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΟ 505!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αξιωματικουλή, καρφώνεσαι. Σταμάτα τα ψέματα με τα κινητά και επιτέλους σοβαρέψου.
    Δεν σε πληρώνουμε για να ξεσπάς στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πας στο 505 είναι εθελοντικό, όπως και σε κάθε μονάδα των Ε.Δ. Άμα το αγοράκι σου δε του αρέσει, ας πάει έβρο να είναι μακριά απο το μπιμπερό του

      Διαγραφή
  32. κανενας δεν ξεσπαει ετσι ειναι ο στρατος κ στης ειδικες δυναμεις ειναι δυσκολα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. POUSTONEA GIOTADES AGAMITOI AN DN MPOREITE NA PATE PEZIKO KOLOVISMATA VOLIOTES THA SAS GAMISOUME 322 E ESSO 521 T/PN.....AXRISTOI ME HRTHATE 3O XRONWN FANTAROI K THELETAI NA SAS FAIRONTAI ME STORGI GIOTOBALA GAMATOUS SMIRNI KIA TSAKALE TA KOURADIA KANOUN REZILI TO TAGMA MOUNOPANA........GAMATOUS SMIRNI GAMATOUS......ME HTHELE O ALLOS DIKIGOROS 25 XRONWN GIALOUBAS NA ERTHEI PEZONAUTIS O MAMAKAS POU TON XIPNISE I MAMA TOU MIA MERA K TOU EIPE FEUGEIS GIA FANTAROS O GIOTAS.......AXRISTI......ZWA MAMOTHREFTA KLAFTEITE.....NA EXETE TA ARXIDIA NA TA LETE BROSTA STO TSAKALO AGMITOI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως, λέω μήπως, μια επίσκεψη σε κανένα ψυχίατρο θα βοηθούσε; Τι λες;

      Διαγραφή
  34. re orgia voliotes kai loipa vismata dld voliotes opws eipa ...poios sas zhthse na er8ete na gamhsete tis eidhkes dunameis me ta thlefwna sas pou na sas kaoun ola ta egkefalika koitara kai na pswfisete ka8e fora pou milate me to visma sas....ade sta tsakidia fugete den dtrepeste ligaki mou valate ton prasino mpere mou to paizete comado sto facebook kai stous filous kai klegeste gia 50 kampseis pou eprepe na pernete 200 kai na lete kai euxaristw ....kai sy kurie taxiarxe megala arxidia exeis mhn se parei thl kanenas ap e3w amesws na kaneis xatiria kai meta apeteis apo tous pezonautes na sou varane prosoxh ...an den exeis th dunamh na kleiseis to thl se opoio visma se pernei tote 3ekoumpisou apo t tagma kai trava 3anaperna pen ....521 t pn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oi EIDIKES DUNAMEIS einai ETHELONTIKES.twra an to kathe giotompalo paei mono gia ta MORIA kai na einai konta ston MPAMPAKA kai thn MAMAKA h sto spitaki tou ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. voliwtees kopeitee!!!afiste ta xaidemata k kalo einai na idrwnei k ligo to aytaki k na spazesai pou k pou..alla edw kanate parapona oti den eixe zesto neraki gia na ksuristite,ti na leme twra.pigainame gia nyxterini k epeidi nixtwne nwris rwtousan an tha exoume eksodouxous.xaxaxa..o allos spastike otan ton pige 2 mesa (emploki :P ) enw eixe kalomathei 7 eksw..eiste oti na nai..k den kserw an oi blockers einai tpt aristeroi kiolas pou se ligo tha grapsoun oti pernagame k diavolovdomada kanodas kathariotites..se oli ti thiteia mou pantws oute enas den xtupise,oyte enas den kourastike para mono kana duo fouskalitses sta podarakia,to skiniko me ton kwstaki,k tote sta skinakia pou mono o smurnis espase ta pleura tou..ante geia....316 Γ ΕΣΣΟ ΛΥΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπηρετω στο 505,περναω πεν αυτο τον καιρο μαζι με το γιωτομπαλο που γραφει ολες αυτες τις ανακριβειες..Ο λοχαγος(για οσους τον ξερουν θα συμμεριστουν την αποψη μου) και οι δικοι του ανθρωποι(ονοματα δεν λεμε) ειναι τρομερος εχει καταπληκτικες γνωσεις και πολυ καλος ανθρωπος πανω απ'ολα...Οι ασκησεις που μας κανει ειναι ενδιαφερουσες με βαθμο δυσκολιας 5/10 το πολυ...Καλο θα ηταν το παλικαρι που τα γραφει αυτα να αφησει το βυζι της μανας του επιτελους ειδαλλως ειναι απλο...ΦΕΥΓΕΙ!!!Αλλωστε η πινακιδα στην εισοδο του 505 γραφει με απλα ελληνικα...ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ...Εαν δεν μπορει,στο καλο...Ο πρασινος μπερες κυριοι ειναι ιερος....δεν χαριζεται...ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο Αδειούχος Λοχαγός, πόσες φορές θα επαναλάβει αντίστοιχα σχόλια;
    Ο Ταξίαρχος του έδωσε την άδεια να ηρεμήσει και όχι για να κάτσει στο πληκτρολόγιο...
    η ανθρωπιά και ο επαγγελματισμός δεν χαρίζεται ... ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σπαρτακε ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι όλα σύριζα!! Είμαι μητέρα παιδιού και ευτυχώς που υπάρχει και το μπλογκ σου για να του δείχνω την άλλη άκρη του φασισμού. Η αριστερά του αριστερά είναι άκρα δεξιά. Επιτέλους κατάλαβέ το ότι μόνο τον εαυτό σου πείθεις με αυτά που γράφεις!! Άνοιξε τα μάτια σου και πέταξε τις παρωπίδες, στο λέω σαν συμβουλή. Δε θα 'σαι μεγαλύτερος από τον γιο μου (28). Κάνε κάτι με τη ζωή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ άλλο τόσο εσύ έχεις τη δυνατότητα να δίνεις συμβουλές.Πραγματικά, όχι μόνο σεβόμενοι την ιδιότητα σου, αλλά κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανείς λόγος να συρθούμε στο επίπεδο ευτέλιας των επιχειρημάτων σου, δεν σε ακουλουθούμε...
      Όμως το γεγονός ότι υπερασπίζεσαι την παρανομία και τη βαναυσότητα είναι ζήτημα, μια που είσαι και μητέρα...
      Και όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατίκάτι μας λέει ότι πάλι έχουμε μπροστά μας τη μαιμού-μητέρα=ΛΟΧΑΓΟ. Φαίνεται ότι η άδεια του ταξίαρχου δε τον βοήθησε καθόλου.

      Διαγραφή
  40. proteinw se olous sas na ginete ligotero antres giati tosi testosteroni den tin antexw.epeidi eutixws i distixws ipiretisa sto en logo tagma(apolithika 22 augoustou 2012) ola ginontousan gia na ginoun kai oloi ekei mesa itan swmata xwris prosopikotita.stamatiste loipon amorfotoi (oi perisoteroi kommadarades pou petageste kai lete oooti sas erthei) na lete to otidipote kai na lete kai onomata giati den sas vlepw poli kala an kapios me elaxistes gnwseis arxisei kai psaxnei ligo olon auto ton antrismo pou exete vgalei edw mesa.Iparxoun simantikotera provlimata sti zwi pera apo tin provoli tou antrismou kai to poso kommandos itan o kathenas..filakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala ta les file mou..florakia pou sto sxolio trwgane fapes kai tous fwnazane futoukles einai oi perissoteroi kai deixnoun ta arxidia tous apaitwntas sevasmo pou den boroun na kerdisoun alliws giati polu apla den exoun kapoia prwsopikotita..eleos.50 kales se ola ta asteria

      Διαγραφή
  41. Πολλες τραυματικες, αρρωστες και επικυνδυνες στρατοκαυλες προσωπικοτητες εκκολαπτονται εδω μεσα. Α)Γαμιεστε και το ξερετε
    Β)Σας εχουν αναγκη οι καραβαναδες και δεν τους εχουμε καμια
    Γ)Οι περισσοτεροι ''κυριοι'' αξιωματικοι ειστε ομοφυλοφιλοι προφανως και δειχνετε πιο ανδρες πισω απο μερικα γαλονια
    Δ) Γαμιεστε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ANTE RE FLORIA STH MAMA !!!POY DEN KANATE TIPOTA STH ZWH SAS K SAS FTAINE OI ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΩΤΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. μιλα καλυτερα αγαμητε. Μου φορας εναν πρασινο μπερε και εισαι μαγκας. Ουτε προσωπικη ζωη ουτε φιλους ουτε ψυχικη υγεια εχεις. Αρρωστε

      Διαγραφή
  42. επειδή οι περισότεροι από σας που γαυγίζετε εδώ μέσα υπερασπίζοντας τις βάναυσες και φασιστικές συμπεριφορές είστε μάλλον αξιωματικοί και φαίνεται το ποιόν σας,θα ήθελα να πω το εξής: Είμαι μια μάνα που έχω τέσσερις γιους. Δεν τους μεγαλώνω μ πολεμικά εμβατήρια,ούτε τους μαθαίνω πολεμικές τέχνες,και ούτε τους προορίζω για κρέας στα κανόνια των κάθε λογής πολεμοκάπηλων.Τους έχω μάθει όμως τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός προς τον συνάνθρωπο.(αυτά για σας είναι άγνωστες λέξεις).Και μια και σας πληρώνω και τους ωραίους σας μισθούς, τα σπιτάκια να μένετε τζάμπα,να ξοδεύετε τζάμπα ρεύματα νερά τηλέφωνα,να κάνετε τζάμπα διακοπές και να σας υπηρετούν εσάς και όλο σας το σόι τα....γιωτόμπαλα.....Ε λοιπόν ναι αν μπορεί το κάθε παιδί να υπηρετήσει μέσα στην πόλη του,γιατί να μην το κάνει;Ρωτάς εσύ αν μπορεί οικονομικά ο κάθε γονιός να στείλει το παιδί του στον Έβρο ή στα νησιά όπως λες;Να πας εκεί εσύ που πληρώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. epidei mallon exete lathos eikona gia to olo thema,den eimai aksiomatikos fantaros imoun, sto 505 kai sto 521 oloi kanan tis idies askiseis apton fantaro mexri kai ton loxago.oso gia to oikonomiko den xriazete kai pola sto 505 kai sto 521 mia xara fagito exei proi mesimeri vrady kai ta progevmata stis 11 kai stis 5.etsi kai allios den polu vgenoun ekei toulaxiston etsi thimami gia den upirxe polu dunamiko. stin teliki opos ta loc etsi kai o pezonautis einai eidikes dunameis to leei kai i leksi eidikes,eite to paidi sou tha einai stin poli tou eite allou einai to idio pragma apto strato troei,den einai fititis einai fantaros kai ektos aftou sta stratopeda ton eidikon dynameon matheneis polla pragmata kai oxi na eisai rekla apto proi mexri to vrady(stratopeda tipou poleon kai evro)gia namin valw mesa kai to thema ton narkotikon....

      Διαγραφή
  43. Kirioi..... to 505 tagma pezonauton itan apo ta kalitera cambing pou episkeftika pote mou ! opote giotompala min klegeste giati to mono pou den eixe mesa itan gkomenes .... 318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συγχαρητήρια στους αξιωματικούς του 505 και ντροπή στο δίκτυο σπάρτακος για την ασχετοσύνη που επιδικνύει. Το εν λόγω τάγμα απέδειξε ότι η διοίκησή του ανήκει στους αξιωματικούς του και όχι στα βύσματα του. Το άρθρο αυτό με κάνει και αναρωτιέμαι αν κανείς απο τους συντάκτες εδω μέσα έχει πάει καν στρατό. 315 στο 575 τ/πν αλλά και στο 505 πέρασα έναν μήνα ολόκληρο και κάτι ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TO na ypireteis stis eidikes einai dikia sou epilogi.. de tous upoxrewse kaneis... opote oi goneis pou lene oti tous peiran ta paidia stous diskolous kairous kai oti ta zorizoun den stekei... as pane peziko kai na paraponiounte.. tha simfonousa mazi tous se tetoia periptwsh... oso gia to 505 kai genika gia to volo epidi upiretisa 2 mines ekei ontws htan polu soft ta pramata... amfivalw gia to poso tous zorizoun kai stin teliki an tous zorizoun kala tous kanoun.... opoios mporei kai antexei menei ... oi upoloipoi peziko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΙΣΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ,ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ..ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Oti nane... alla tagmata ti na poun?! O volos zwara itan... mallon merikoi merikoi den katalavan oti eidikes dinameis einai ethelontikes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. axaxaxax tixenei na ypiretisa ekei, 08aesso kala akoma etsi einai?ontos ola auta isxioun apla sto arthro den leei oti an eisai sostos fantaros den se pianei tipota,giati egw thimamai sinexeia na tsimpousame gia fantarous tou loxou pou itan ston kosmo tous kai mpourdela...pantos 1000 fores ekei para na kolovaraw ston evro..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 253/98β/575...ρε μην μαλωνετε!!!απλα ενα παιδακι εγραψε ενα αρθρο κλαιγοντας κατω απο το φουστανι της μανας του ενω του χαιδευε το κεφαλι...αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΣΥΧΑ?....
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.... ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ....ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΚΕΙ......ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΩΜΑ...ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.... ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ....ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.......

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ......ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ

    ΄΄ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ''..
    ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΚΕΙ..... ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΔΟΙΚΗΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ........ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ........!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ntropi sas....den ftanei pou pate gia 9 mines...milate k olas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ15 Μαΐου 2013 στις 8:48 μ.μ.

    ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΙς ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΗΜΟΥΝ 16 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ 521 ΣΤΗ ΣΥΡΟ 1988-1990) ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ "ΑΡΓΩ". ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ? ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΨΩΝΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΣΦΙΓΓΕΙ ΟΜΩς ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΚΑΨΩΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι οπως τα λες ειναι αδερφε!!!!!!!! Σπαρτακε σαλτα και γαμισου, οποιος σπαζεται απλα κοβεται!!!!!!! Ντροπιαζεται τους ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ρε κουραδομηχανες!!!!!!! 240 σειρα 521, 15 μηνες στο ταγμα.Γιωτομπαλα πισω στις μαμαδες σας.Μαλλον για βυσμα Βολιωτη τον κοβω τον παραπονιαρη, ρε κουναβια απο τοτε σας ειχαμε παρει χαμπαρι.Δεν σας χρειαζομαστε, τραβατε σε κανα νησακι να αραξετε, στο 521 ηθελε αρχιδια. Δεν θελουμε βυσματα βολιωτες που ερχονταν απλα για να ειναι διπλα στο σπιτι τους.Αν και υπηρχαν μερικοι που οντως μετρουσαν για πεζοναυτες.Γατακια σπαρτακοι πισω στις μαμαδες σας ρε φλωρακια.......

      Διαγραφή
  53. Καταρχην κακως εχουν περασει στον κοσμο ως καψονια... Για τον πολυ απλο λογο οτι ποτε δεν ηξεραν ουτε πως γινονται, ουτε ομως κυριως για ποιον λογο γινονται (οπως βεβαια και πολλοι δικοι μας που απλα εβγαζαν τα κομπλεξ τους στους νεοτερους). Το λεγομενο λοιπον "καψονι" ξεκινησε ως σπασιμο του τσαμπουκα ενος πολιτη και την σφυρηλατηση του ωστε να γινει Στρατιωτης και δη Καταδρομεας η Πεζοναυτης, ωστε εαν και οταν χρειαστει να αναλαβει καποια πολεμικη αποστολη να μπορει να ανταπεξελθει και να μην φωναζει τη μαμα του... Καπου βεβαια στα βαθη των ετων αυτο καταντησε απλα ξεσπασμα κομπλεξ καποιων, αλλα ακομα κι ετσι κατι γινοταν. Μη βιαστειτε να κραξετε, διαβαστε, κατανοηστε τι ειπα και μετα πειτε οτι θετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ??? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΕΟ??? ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕΤΑΚΙΑ ΤΩΝ 50 ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΣΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κατσακουλας βασιλης15 Μαΐου 2013 στις 11:42 μ.μ.

    ΤΟ ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ και ΤΟ ΘΑΡΣΙΝ ΧΡΗ δεν χαρηζωνται κερδιζωνται αν ζωριστουν σε μια μαχη τι θα κανουν θα ελλαταληψουν αν αιχμαλοτιστουν θα ξερασουν το γαλα της μανας τους αν δεν αντεχουν αλλου 80 ΣΤ ΕΣΟ ΠΖ\Ν 2\12 1980 -18 11 1982

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά ρε κλαψιάρη, μιλάς εσυ που είσαι στο Βόλο....? Αυτοί που υπηρέτησαν σε Μοίρες Καταδρομών, τί πρέπει να πουν δηλαδή....??? Και σιγά το καψώνι και τις κάμψεις...!!! Και για ποιό κινητό μιλάς...? Οταν ήμουν εγω απαγορευόταν γενικώς, οχι απλά να έχει κάμερα...Τελοσπάντων, άξιοι της μοίρας μας είμαστε με τέτοιο μυαλό που κουβαλάμε ως λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν μπορω να πω οτι εκπλησομαι μ αυτα που διαβαζω,αυτες τις χαζομαρες για τα καψωνια τις ακουγα και οταν υπηρετουσα εγω,στη Χιο θυμαμαι μια εφημεριδα τοτε εγραφε για την βαρβαροτητα που ειχαμε στη μοιρα και οτι ειμαστε ρομποτοειδη και διαφορες τετοιες βλακειες,βεβαιως τοτε δεν υπηρχε ο ΣΥΡΙΖΑ,υπηρχε το ΚΚΕ να ασχολειτε με τετοια πραγματα,αν παληκαρι μου πηγαινες εκεινη την εποχη που υπηρετουσαμε 21 μηνες και δεν υπηρχαν και ολα αυτα τα δικαιωματα κτλπ,τι θα ελεγες?Αν πηγαινες σε αμφιβια μοιρα τοτε θα ηθελες να αλαξεις πλανητη,οποιος δεν αντεχει τις Ειδεικες Δυναμεις μπορει να φυγει οποια στιγμη θελει,δεν ειναι ντροπη να υπηρετησεις καπου αλλου,αλλα αν θελεις να φορεσεις τον τιμημενο μπερε των Καταδρομων και να σε ακολουθει η παραδοση των Ιερολοχιτων θα πρεπει να ιδρωσεις,αν δεν βρεξεις κολο,ψαρι δεν τρως.184 σειρα.'86 Ε ΕΣΣΟ Γ' ΜΑΚ,για οσους ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Να κοπεί όποια κλάψα δεν έχει σκοπό να πεινάσει να διψάσει να πονέσει και να ματώσει ! Όλη νύχτα όρθιος μα παίρνει και το πρωί καπάκι πρωινή γυμναστική ! Να σε βαράνε και να φωνάζεις "Μάλιστα" ! Ακούς εκεί ειδικοδυναμίτης κηδεία ! 93 ΣΤ Κ/Α Αμφίβιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ἄ ρέ νέοι, θέση γιά κάμψεις καί 40 γιατί πολύ τό συζητάτε.

    Σύρος 521 ΤΠΝ ΄84-΄86

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. etsi ponos prepei na iparxei epilogi tous itan na pane pezonautes k na ginoun komanta k oxi nerokotes.prin pane den ikseran ti tha antikrisoun tora as to ipostoun gia tin epilogi tous san komanta.opoios den tin paleuei apla kobete k paei peziko.ta komanta an theloun na legontai etsi prepei na ftanoun sta oria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γ' ΜΑΚ 50 ΕΛΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 50 ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ!ΕΜΕΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!ΚΑΨΩΝΙ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΡΩΓΕΤΑΙ?ΕΝΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ & ΜΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ!χαχααχαχαχααχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γελοίο αρθρο. Απλα γελοίο. "Μένουν όσοι μπορούν"! και ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ. Τα γιωτομπαλα και οι κινητακιδες-φραπεδουμπες να πανε σπιτια τους. Αν θελουν να κανουν απλη θητεια ας πανε απλο πεζικο και οχι πεζοναυτες. Αλλα πανε εκει για να ειναι κοντα στα σπιτια/γκομενες και μετα κλαιγονται. Και η δυσκολία του 505/521/575 εχει πεσει πολυ σε σχεση με παλια!! Οι δυσκολιες ειναι για να σε κανουν να αντεχεις τα σκατα.Και ετσι πρεπει.
    Ουζούνης Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ.. ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΥΡΟΖΑΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ... ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.. ΦΛΩΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό τον καιρό υπηρετεί ο γιος μου εκεί... και θα ήθελα να πω πως όλα αυτά που διαβάζω δεν ισχύουν... ο γιος μου δεν είχε βύσμα όπως λέγεται, πηγε εκεί χωρίς να το δηλώσει, αλλά έμεινε και δεν έχει κανένα παράπονο... φυσικά υπάρχουν δυσκολίες, όμως είναι στρατός, και είναι σώμα πεζοναυτών που οπωσδήποτε πρέπει να έχει επιπλέον ασκήσεις. Εάν απλά πάρουν απόφαση μερικά παιδιά ότι είναι στρατιώτες και δεν βρίσκονται σε διακοπές στη θάλασσα τότε όλα θα είναι καλύτερα... και οι γονείς δεν θα πρέπει να είναι τόσο υπερπροστατευτικοί πια, γιατί κάνουν περισσότερο κακό. Το παιδί κάποτε πρέπει να γίνει άντρας και να είστε σίγουροι πως έξω από το στρατό θα αντιμετωπίσετε πολύ χειρότερες καταστάσεις... οπότε μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν και αποπροσανατολίζετε και τα υπόλοιπα παιδιά... Όποιος δεν αντέχει όπως έγραψαν και άλλοι παραπάνω απλά φεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χαχαχαχαχαχχαα ημουν κ γω υποψηφιο κομαντο τοτε που εγινε το σκηνικο (παιρνουσαμε πεν ολοι μαζι τοτε και οι πεζοναυτες απο το 505 και της λαρισας και οι υπομοναδες τυπ,ιμα κλπ ) και θυμαμαι οταν διαβασα το αρθρο γελαγα μαζι με τισ σειρουλες για καμια βδομαδα.ενταξει ειπαμε ειδικες δυναμεις ειμαστε τι να περιμεναμε?προφανως το εγραψε καποιος απο τα παιδια εκτος του 505 γιατι εμεις ξεραμε τι μας περιμενε αφου ειχαμε ηδη 2 βδομαδες στο "κολαστηριο" χαχαχα και ειχαμε παρει μια πρωτη γευση.τελος παντων τωρα που ειμαι πολιτης πλεον τα θυμαμαι κ τα αναπολω, ωραιες στιγμες και μονο σαν καλες πρεπει να τις βλεπουμε.νοιωθω κ γω τιμη που φορεσα τον πρασινο μπερε κ χαρη σ'αυτους τουσ αξιωματικους που κατηγορει το παραπανω αρθρο νοιωσαμε ολοι οτι δδεν μας χαριστηκε αλλα τον πηραμε με το σπαθι μας.
    υ.γ.ακομα κ τωρα που εχω βγαλει τα χακι με ολους αυτους τους αξιωματικους εχω επαφες κ ειμαστε φιλοι κ μιλαμε γιατι ο στρατος που ολοι κατηγορουν μας φερνει πιο κοντα κ σαν ανθρωπους κ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ παρτε το χαμπαρι.και κλεινω με το ρητο που ειναι σκαλισμενο στο μαρμαρο κατω απο τη ΣΗΜΑΙΑ μας στο 505<< ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ>>.
    .........................ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. επιτροπη αλληλεγγιης στρατευμενων και τα αρχιδια μου κουνιουνται.βαρατε απο ενα δισεκατομυριο εκαστος,παλιογιωταδες.
    575 τπν 89Γ ΕΣΣΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Σωστοςςςςςς...Ακου ενα δις,χαχαχαχχαχαα Αντε με τα καριολια...

      Διαγραφή
  67. Παλιογιωταδες ψευτοπαλλικαρακια πεστε και περνετε μεχρι να πεθανετε κεεδ καντιλι 521 αγ. Παρασκευη και χαιδαρι 575 χαλκιδα μετεκπαιδευση και παλι αγ. Παρασκευη οσοι σειρες μου γνωριζουν πολυ καλα. 147 σειρα 80 δ εσσο 101 ασμ. Ολα τα αλλα οδοντοκρεμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. sr gia ta greeklish alla biazomai auti ti stigmi.
    upiretisa "pezonautis" sto gewrgoula. sto 32 tup kai 8elw na upogramisw oti emas san tup mas kanoun pezonautes xwris na 8eloume i na exoume kan dilwsi eidikes dunamis. de ntrepomai na pw oti mpika mesw vismatos logo twn dikwn mou ka8ws egw eixa anti8eti apopsi me to 8ema kai i8ela na upiretisw rodo. ta pragmata pou eida kai i prorwpiki mou gnwmi gia tous real thing pezonautes einai xeiroteri ap oti upostirizoun. oloi klapsa mazi me tous dikous mou. 8a anaferw de oti pera apo kana tre3imo kai kana kapsoni den exoun na poun tpt gt pera apo to mixaniko kai to tup oute skopies de kanane, 8umame sto teleutaio mina ioulio tou 12 enas tou 505 apo ti seira mou ekane ti prwti tou skopia kai me rwtage pws kanoume anagnwrisi. sto 8ema tou paidiou pou pe8ane oloi kala gnwrizane oti eperne prwteines apo to kapsimi tou 505 pou mi gamisw kana xristo me ton fragkofonia kai dolofono upodioikiti tou. pera apo auto oi dikoi mas stratiwtes pou ekanan apisteuti douleia eidika oi odigoi pou ftasan mesa se 3 lepta sto nosokomeio eixan trela8ei tin upolipes meres. oloi oi stratokauloi edw mesa prepei na paroun xampari oti kaulwnoun gia to tpt. mpam mpam kai dwse. kai ama eimai giwtas sr alla tin idia ekpaideusi perasa pou kanane kai oi alloi me 0 apousies. ena 3erw oti ta kapsonia de ginontai xwris logo. twra pera apo to na to pezoun eidikodinamites kai otan tous milaei o dioikitis na xezoun malli auta gia mena einai psaria, pou brwmane udrwtila kai spermatila. auta gia to 8ema. kali sinexeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 95 Ε 521 ταγμα πεζοναυτων με απλα λογια θελουμε να μεινουν οι καλυτεροι μαχητες οι υπολοιποι φευγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 187 Γ' ΕΣΣΟ ,188 ΣΕΙΡΑ ,21 ΜΗΝΕΣ ,1987-1989 , 505 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ (ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΥΠΟΔΟΙΙΚΙΤΗΣ),ΛΟΧΙΑΣ ,ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΜΙΚ (4 ΜΗΝΕς ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ), ΠΕΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 45 ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ 30.
    ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΣΤΟ ΚΕΕΔ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΜΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,1200 ΦΑΝΤΑΡΟΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΔ ΦΥΓΑΜΕ 600 ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΉΚΑΜΕ 450 (ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕς)
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ.
    ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΛΟΧΟ ΥΕΑ-ΚΕΕΔ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ.
    ΕΠΙΣΗς ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΟΥ 1987 (ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΠΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΖΕΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΕΠΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΕΠΙΣΗς ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ (ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΜΑς ΕΊΧΑΝ ΟΡΘΙΟΥς ΣΤΟ ΗΛΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ (ΤΟΤΕ)ΧΩΡΙς ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ (11.30-12.30 Η' 1.00) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ,ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΟΙ ΣΦΗΚΕς ) ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑς ΑΦΟΥ ΞΥΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΓΑΜΕ.
    ΣΤΑ ΛΥΒ ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΣΤΜΑΤΑΓΕς.
    ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕς ΣΤΟ ΛΟΧΑΓΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ) ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩς
    ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 19 ΕΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ.
    ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ,PLAY STATION ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 46 ΕΤΩΝ ,ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ (ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ (ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ....ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimitri fainete oti eisai kolimenos kai 8a sou pw ena pragma.
      Den ftaine ta paidia pou pane twra.
      Ftaiei oti oi anwteroi einai poio flwroi apo sapounia kai tous noiazoun mono ta fragka.
      Efoson den kovoun atomo me fusima sti kardia kai tou bgazoun tin panagia gia na ginei i3 enoplo mpas kai fugei apo ekei poios ftaiei mporeis na mou apantiseis?
      Twra an to mono pou se noiazei einai na les poso kommanto eisai 8a to ektimousa ama eixes paei se kana polemo filarako.
      To kapsoni kapsoni kai i eisvoli eisvoli.
      Sto poutso mou ama ekanes parapanw kampseis ston ilio i ama den ekanes mpanio.
      Sto polemo de metrane mia.

      Διαγραφή
    2. Μαγκακο του πρωκτού τον πούτσο σου βαλτον εκει που ξέρεις , καταρχήν.
      Δεύτερον δεν το παίζω ήρωας , αλλά τα αγοράκια που δεν αντέχουν στις ειδικές δυνάμεις ας πάνε στην αεροπορία.
      Τρίτον αν γίνει τίποτα και αρχίσουν να σκάνε οι βόμβες γύρω μας θα τα κάνουμε όλοι πανω μας μαζί με τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.
      Τέταρτον μάθε να διαβάζεις σωστα , να καταλαβαίνεις αυτα που γράφονται , να μιλάς σωστα και να γραφεις Ελληνικά .
      Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι ιδεολογία και οχι το χωράφι κανενός.
      Κατάλαβες Πατέρα ντακότας ή απλά ντακότα Πεζοναύτη.

      Υ.Γ. Σε ενημερώνω ότι δεν υποστηρίζω τους μόνιμους και σε ενημερώνω επίσης ότι το 1987 αν γινόταν το ντού είχαμε έτοιμους τους μονιμάδες που θα καθαρίζαμε πριν την μάχη.

      Διαγραφή
    3. Μπραβο αγαπητέ Δημήτρη , ΄καλα τα λές στον παραπάνω αγενή ανώνυμο.
      Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
      186 Γ ΕΣΣΟ ,575 ΤΠΝ.

      Διαγραφή
    4. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΟ.
      186 Γ. ΕΣΣΟ, 575 ΤΠΝ.

      Διαγραφή
    5. Ζητω συγνώμη που έγραψα τα ίδια πράγματα δύο φορές (απο τα νεύρα μου για αυτα που διαβασα παραπάνω απο κάποια παιδάκια).
      Εχω ενημερώσει να μπούν να τα διαβάσουν και παλιά κομάντο απο τα Αλεξίπτωτα , τους Καταδρομείς και τα ΟΥΚ ,για να πάθουν την πλάκα τους με τους πιτσιρικάδες.

      Φίλε Δημήτρη ξέρω σε ποιό νησί έισασταν το 1987 ,γιατι απο ότι ξέρω αντικαταστήσατε τα άλλα κομάντα απο το 521 και την ΜΑΛ απο την Κρήτη.

      Με Φιλικους Χαιρετισμούς

      Διαγραφή
  71. O.y.k kai kserw pswmi :P :P katarxas krima gia to palikari pou xathike,na anapafth i psixh tou ekei pou einai!!! twra napw kai gw me th seira mou mia istoria :P 304 esso augustus 2008 itan bolos 505 tp/n ekei ipiretisa kai gw k meta ta pen 521 sto georgula epishs,klassika!!! kai tote akougontan polla akoma kai oti tha parume galazio bere kai tha bgume apo eidikes dynameis oi pezonaftes pragma pou den egina,apla kopike oi moriodothsh gia kapious mhnes an thimame kala...staksimo liwsimo,htan k agustos mhnas,logiko eine :P kana sinukaki apo tus ekpedeftes kampseis ateliotes,erphn batraxakia ping-pong kai oti allo thelete :P,alla re paidia gi akathiste ligo EIDIKES DYNAMEIS de thelete?? ti kapsonia kia malakies pou de epitreponte lete?sto polemo ola den epitrepode? ti tha kanume ekei? opianou den tou aresei as paei peziko na perasei isixi th thiteia tou kaneis de se krataei me to zori eid dunameis,na guriso na pw sto patera mou oti me stazune sto bolo? pou o anthrwpos ipiretisa 3 xronia sta oyk to 74?pata kala tha me eperne me tis klotsies,opote ekana tubeki psilokomeno,perasa oti pernane oi pio polloi k kalo m ekane exasa kai 8-10 kila kai egina kouklaki :P sig asiga paliosa k gw k iremisan ta pramata,k euxaristw to theo pou ipiretisa se afto to swma kai se afto to tagma kai eime perifanos kai gia mena kai gia tis seirule mou kai ta stelexh pou eixa!!! tharsein xrh pada kai padou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. εδω και καιρο καποιοι δεν ξερω τον λογο αλλα εχουν βαλει κατα του στρατου , ειμαι πατερας πεζοναυτη του 505 και θα ηθελα να πω για τον κ σμυρνη , οτι οταν ο γιος μου ηταν σε αδεια του συνεβει ατυχημα με μηχανη, ο διοικητης φερθηκε αψογα και οταν του τηλεφωνησα για το συμβαν εδειξε τρομερο ενδειαφερον τωρα για την εκπαιδευση που λεν καποιοι για βαρβαροτητες στις ειδικες δυναμεις ας υπηρετουσαν στο 502 της 3 ης ορεινης ταξ ριμινι στην καβυλη οταν ημουν το 81 83 και θα τους ελεγα τι ειναι εκπαιδευση σε πραγματικες συνθηκες πολεμου και οχι στο βολο με συνθηκες διαβιωσης πολυτελειας , ο γεμιστηρας δεν εβγαινε ποτε απο το fn οι νυχτερινες ηταν παντα απροβλεπτου χωρου μαχης , η εκπαιδευση γινωταν απο μαρασια μεχρι ασβεσταδες και δερειο και παντα με τα ποδια τα ποταμια της περιοχης τα περνουσαμε μεχρι το λαιμο μεσα με υψος 180 πνηγομουνα σχεδον , γιατι η γεφυρα θα ηταν ναρκοθετημενη υποτηθετε βολες καθε δευτερα και τριτη νυχτερινη με δοιοπτρα βαροου , μα αντιεροπορικες ν,μακρη αλεξανδρουπολη , με β οπλα στο κουφοβουνο ,με συναγερμους και εμπλοκες μαχης με τους τουκους επι εβρεν καθημερινα , οπως το πασχα του 83 στο φυλακιο 6 και 7 το κρυο στο θαλαμο ανυποφορο μπανια ανυπαρκτα το μονο καλο ηταν το φρεσκο κρεας που τρωγαμε , μονο αυτα για καποιους που κατηγορουν στρατο και προσωπικο με σκοπο τα πολιτικα τους πιστευω το ηθικο του ελληνα ειναι και θα παραμεινει ακμαιοτατο , και οταν ημουν πανω, ολα τα παιδια ηταν ετοιμα αν αρχιζε το πανηγυρι να παρουμε το αιμα των συναδελφων μας της ελδυκ πισω αυτα τα λιγα για τον ενδοξο στρατο μας , οσο για την δοξα του πρασινου μπερε το 48 που ηταν ο θειος μου ,τον επαιρνες στην βουλιαγμενη στους 8 μηνες και μετα εφευγες για λοκ στο γραμμο η στο βιτσι για μαχες με τους σοιμμοριτες και τους συμμαχους τους ευχαριστω 81 δ εσσο 153 σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τι χάλια είναι αυτά ρε, κινητά μαλ…… Όταν ήμασταν εμείς φαντάροι περιμέναμε στη σειρά στο καρτοτηλέφωνο για να πάρεις ένα τηλέφωνο και αν δεν προλάβαινες πήγαινες την επόμενη μέρα και πάλι από την αρχή. Όσο για τις κάμψεις στο ημερήσιο πρόγραμμα και πάντα σύμφωνα με το μέτρημα του αξιωματικού ή να γυρνάς από πτώση και ο θάλαμος να είναι σαν την μεγάλη Πρέσπα από το νερό. Η να πηγαίνει για βολή και η διαδρομή των 10 λεπτών να γίνεται 110 από τα άλματα που έκανες από την καρότσα του Stayer και να σε ρωτάει ο εκπαιδευτής «τι κάνεις κομμάντο;» «άλμα» του απαντάς και συνεχίζει «φύγε μακριά» και δώστου άλματα από τα Stayer μέχρι που δεν αισθανόσουν τα πόδια σου. Από την άλλη ρε παλικάρια γιατί παραπονιέστε δεν σας πήγαν με το ζόρι φαντάζομαι μόνοι σας το επιλέξατε «Άμα δεν μπορείς γίνε κομμωτής»
    865 ΤΕΝΕΦ 89 ΄Β εσσο - 199 σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Οι πεζοναύτες που χάθηκαν από την έκρηξη όλμου στο πεδίο βολής της Μαγνησίας, δεν επέλεξαν αυτή τη δουλειά με στόχο να γίνουν πλούσιοι. Ήξεραν όταν αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον “δύσκολο δρόμο” ότι το “καύσιμό” τους για να τα βγάλουν πέρα δεν βρισκόταν στην τσέπη τους, αλλά στην ψυχή τους. Πεζοναύτης δεν γίνεσαι αν δεν το θες πραγματικά. Και πάρα πολλοί που θέλησαν δεν τα κατάφεραν να γίνουν.

    Οι πεζοναύτες είναι από άλλη “πάστα”. Και οι περισσότεροι αν όχι όλοι αποφεύγουν να ασχοληθούν με το πόσα λεφτά παίρνουν ,πόσο κόπηκε ο μισθός τους και πως θα τα βγάλουν πέρα. Στο πεδίο των ασκήσεων όλα αυτά δεν έχουν θέση για τους πεζοναύτες .

    Εμείς οι υπόλοιποι που δεν είχαμε την θέληση και το κουράγιο να γίνουμε πεζοναύτες θα έπρεπε και πρέπει να σκεφτόμαστε διαρκώς ότι είναι κι αυτοί εργαζόμενοι με οικγένειες και υποχρεώσεις. Εμείς που δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί άνθρωποι δέχονται να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο ακόμη και την περίοδο της ειρήνης θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι την αξία της προσφοράς τους η Πολιτεία την έχει κοστολογήσει σε κάτι λιγότερο από 800 ευρώ!

    Θα το έκαναν και δωρεάν! Είναι γνωστό. Το κάνουν δωρεάν εξάλλου όσοι αποστρατεύονται ή όσοι απολύονται από τις Ειδικές Δυνάμεις εντασσομένοι στους διάφορους συλλόγους που υπάρχουν. Θα το έκανε και ο 19χρονος δεκανέας αν δεν κοβόταν το νήμα της ζωής του τόσο γρήγορα .

    Αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί την δικαιολογία μας για να τους θυμόμαστε όταν μπαίνουν στα νοσοκομεία και ακόμη χειρότερα στα μνήματα! Χρησιμοποιούμε πρώτο πληθυντικό ,γιατί ο υπέρμετρος “αντιμιλιταρισμός” μας αφορά λίγο πολύ όλους κι όχι μόνο τον Σταϊκούρα, τον Πάγκαλο, τον Στουρνάρα, τον Βενιζέλο ,τον Σαμαρά, τον Τσίπρα και πολλούς πολλούς άλλους πρωταγωνιστές του πολιτικού μας συστήματος. Αφορά κι εμάς που από τη μία χειροκροτάμε στις παρελάσεις τα “πράσινα μπερέ”, λέμε “κρίμα” όταν ακούμε για γεγονότα τραγικά όπως το χθεσινό, αλλά δεν θέλουμε να ακούσουμε ότι πρέπει κι αυτοί να ζήσουν με αξιοπρέπεια . Σε μια κοινωνία η οποία τους έχει εμπιστευτεί την Εθνική της Ασφάλεια αλλά αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει το μέγεθος της προσφοράς τους.

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ (Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ).

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τι διαβάζω ρε φίλε; εσύ που τα έγραψες πάνε γίνε μπαλαρίνα αν σε χαλάνε τα καψώνια κ τα μπινελίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τι διαβάζω ρε φίλε; εσύ που τα έγραψες πάνε γίνε μπαλαρίνα αν σε χαλάνε τα καψώνια κ τα μπινελίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Βόλος 1992. 32η ΤΑΞΠΝ.
    1 χρόνος στο Βόλο, 4 φορές εξοδούχος. Ναι καλά διαβάζετε.
    Τις υπόλοιπες μέσα, τιμωρημένος καθότι Λοχίας για άλλους τιμωρίες ή ασκήσεις.
    14 αποβάσεις, 2 νατοϊκές.
    36 ημέρες ταξίδια με τ' αρματαγωγά & τα οχηματαγωγά (Κρυσταλλίδης - Ρουσέν)
    Σικελία Dragon Hammer... για όσους ξέρουν. Συγχαρητήρια από τον Δκτη των Αμερικανών ΠΝ.
    1η Συνεκπαίδευση Ελλήνων & Αμερικανών ΠΝ.
    Πολεμικές ετοιμασίες για τα Σκόπια.
    Πρώτοι εθελοντές για Σομαλία (μας έκοψε ο Δκτης μετά...).
    Πάνω από 200 κάμψεις την ημέρα.
    Το 2004, πήγα τελευταία φορά επίστρατος και τα παιδιά που υπηρετήσουν δεν ήξεραν να στήνουν σχοινάκια.
    Και φωνές & βρισίδια και κάμψεις και τρέξιμο και κοπάνημα του κρεβατιού το βράδυ και ξύρισμα τον Κολοκοτρώνη και όλα.
    Να συνεχίσω;
    Και τι έγινε;
    Μόνοι μας πήγαμε εκεί. Εθελοντές.
    Άμα δε μπορείς, γίνε κομμωτής...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε εδώ μέσα και να γράφουμε ο καθένας το τι έκανε από ασκήσεις κ τα λοιπά ο καθένας τα κραταει για τον εαυτό του το μόνο που πρέπει να πούμε είναι ότι αυτός που έγραψε το άρθρο έχει μαύρα μεσάνυχτα έτσι και αλλιώς μόλις μπεις στην πύλη γύρω τα 100 μέτρα αριστερά λέει ότι στους πεζοναύτες μένει οποίος θέλει και μπορεί οι υπόλοιποι ας πάνε πεζικό ή να πάρουν αναβολή εγω πέρασα από εκεί και θα ξανά πήγαινα άλλες 100 φορές και πιστεύω ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι πήγαν και έμειναν ας σβήσει λοιπόν αυτός ο γελοίος που έγραψε αυτό το άρθρο γιατί δεν μπορούμε να το βλέπουμε άλλο 2008 δ εσσο 505 -521-505 1 και ψηλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε εδώ μέσα και να γράφουμε ο καθένας το τι έκανε από ασκήσεις κ τα λοιπά ο καθένας τα κραταει για τον εαυτό του το μόνο που πρέπει να πούμε είναι ότι αυτός που έγραψε το άρθρο έχει μαύρα μεσάνυχτα έτσι και αλλιώς μόλις μπεις στην πύλη γύρω τα 100 μέτρα αριστερά λέει ότι στους πεζοναύτες μένει οποίος θέλει και μπορεί οι υπόλοιποι ας πάνε πεζικό ή να πάρουν αναβολή εγω πέρασα από εκεί και θα ξανά πήγαινα άλλες 100 φορές και πιστεύω ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι πήγαν και έμειναν ας σβήσει λοιπόν αυτός ο γελοίος που έγραψε αυτό το άρθρο γιατί δεν μπορούμε να το βλέπουμε άλλο 2008 δ εσσο 505 -521-505 1 και ψηλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ε όχι και το τηλ του διοικητή να είναι κατεβασμένο τι είναι αυτά και σαν να μην φτάνει αυτό να βάζουν χέρι και στα πράγματα των φανταρων ποιοι νομίζουν ότι είναι ας πάνε να τα βάλουν με τους ομοιους τους και όχι με τα 19 και 20 παιδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Στην στρατιωτική εκπαίδευση προετοιμαζόμαστε για κάτι παράλογο, τον πόλεμο, λέτε να κάνουμε το παραπάνω με λογική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή