Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΡΚΟΖΙ-ΟΛΑΝΤ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Στη λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων; Στον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό; Στο μετρό; Όπου κι αν γυρίσει κάνεις το κεφάλι του τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι, βλέπει κι έναν στρατιώτη. Αιτία; Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας λόγω της γαλλικής ιμπεριαλιστικής επέμβασης στρατιωτικής στο Μάλι και τους βάσιμους φόβους εκδικητικών αντιποίνων.

Ο γαλλικός λαός πλέον υφίσταται τις συνέπειες της ολοένα πιο επιθετικής πολιτικής των κυβερνήσεων Σαρκοζί-Ολάντ, που μετά την δολοφονική παρέμβαση των μυστικών τους υπηρεσιών και των στρατιωτικών τους δυνάμεων σε Λιβύη-Συρία-Σομαλία, την περιθωριοποίηση του ΠΚΚ-το έθεσαν όπως και το σύνολο της Ε.Ε. εκτός νόμου, βάζουν πόδι στη Υποσαχάρια Αφρική.
Με πρόσχημα την καταπολέμηση της μουσουλμανικής τρομοκρατίας-με την οποία βεβαίως συνεργάστηκαν στη Λιβύη και συνεργάζονται στη Συρία, επεμβαίνουν στρατιωτικά για να εξασφαλίσουν τα τεράστια οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα του γαλλικού κατεστημένου στην περιοχή.

Για το καλό λοιπόν της γαλλικής κοινωνίας, η κυβέρνηση γέμισε με στρατό τους δρόμους.

Το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα της Γαλλίας καλείται να αντιταχθεί στις γαλλικές επεμβάσεις και στην στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου