Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΗΝ 71Η ΑΕΡΟΜΑΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Tην ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., για την οργανική ένταξη και εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε επιχειρήσεις κατά του εσωτερικού εχθρού και πιο συγκεκριμένα στην Καταστολή Διαδηλώσεων και Εξεγέρσεων, που θεωρούνται παγκοσμίως από τα αστικά κατεστημένα οι σύγχρονες Ασύμμετρες Απειλές, έρχονται να αποκαλύψουν οι νέες καταγγελίες των φαντάρων.
Οι καταγγελίες αυτές αποκτούν άλλο νόημα καθώς οι τηλεοπτικοί δέκτες αναμεταδίδουν τις κοινωνικές εξεγέρσεις που ξεσπούν η μια μετά την άλλη στην απέναντι όχθη της Μεσογείου, που αμφισβητούν διεφθαρμένα και καταπιεστικά καθεστώτα, φέρνοντας στο προσκήνιο την λαϊκή οργή που πυροδοτεί η φτώχεια, η πείνα, η ανέχεια και ο Εργασιακός Μεσαίωνας του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού κόσμου. Έχουν άλλη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς την ομοιότητα των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την Ε.Ε. στις περισσότερες βαλκανικές χώρες, οδυνηρές αντικοινωνικές επιλογές που επιβάλλονται στο όνομα της καταπολέμησης των ελλειμμάτων και των αναγκαιοτήτων ανάπτυξης της καπιταλιστικής κερδοφορίας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Και τα πιο εφιαλτικά σενάρια στυγνής κρατικής καταστολής επικαιροποιούνται μετά την επιχείρηση κυβέρνησης-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη-ΜΜΕ κατάργησης του ασύλου, ενώ παράλληλα πληθαίνουν οι υπουργοί που διαβλέπουν κοινωνική ένταση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των φαντάρων από διάφορα τάγματα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, το χρονικό διάστημα της Πέμπτης 3/2 και Παρασκευής 4/2, στην περιοχή Κορομηλά, θα πραγματοποιηθούν Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, υπό την επίβλεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πιο συγκεκριμένα, φαντάροι που περνούν από εκπαίδευση στο Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Μαχητή (ΣΠΕΜ), που διαρκεί (3) βδομάδες (από τις 31/01/11 έως 18/02/11), προκειμένου να πάρουν τον κόκκινο μπερέ, ενημερώθηκαν ότι τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί η εν λόγω άσκηση Καταστολής Πλήθους στην περιοχή Κορομηλά, όπου υπάρχει ειδική διαμόρφωση (σαν ένα μικρό χωρίο, με κατοικίες κλπ) που ικανοποιεί τις ανάγκες των πολεμικών και κατασταλτικών σεναρίων αντιμετώπισης Αντάρτικου Πόλης και Καταστολής Πλήθους.   
Στην άσκηση θα συμμετέχει όλη η δύναμη του 596 Τάγματος Αργυρούπολης και οι σχεδόν 140 φαντάροι της 313 Σειράς Κατάταξης που έχουν επιλεγεί από τα διάφορα τάγματα της 71Ης Ταξιαρχίας για να περάσουν το ΣΠΕΜ.
Το σενάριο της άσκησης είναι φωτοτυπία των κοινωνικών συγκρούσεων που ξεσπούν σε κάθε αστικό κέντρο, φωτοτυπία της τακτικής των ΜΑΤ: Επαγγελματίες Οπλίτες ντυμένοι ως άνδρες των ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτηση -επιγονατίδες, γκλομπ, ασπίδες, κράνη, μάσκες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης κλπ. - καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φαντάρους που αναλαμβάνουν ρόλο εξαγριωμένου διαδηλωτή. Για το λόγο αυτό οι φαντάροι θα φορούν πολιτικά και έχουν διαταχθεί να μείνουν αξύριστοι! Αξιωματικοί έχουν αναλάβει να ρίχνουν μολότωφ.
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες, που το μόνο που τους διαφοροποιεί από τα ΜΑΤ είναι το χρώμα της στολής (οι μεν φορούν χακί, οι δε παραλλαγής), φέρουν διακριτικά της Βαλκανικής Ταξιαρχίας, της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης γνωστή και ως Ταξιαρχία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIE).
Εξάλλου, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, εκτός των «εθνικών» της αποστολών έχει και διεθνείς υποχρεώσεις. Εκπαιδεύεται, αξιολογείται και έχει την ετοιμότητα να διαθέσει τμήματα, στη  Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF-NATO Response Force). Το ΝΑΤΟ έχει συγκροτήσει την δύναμη NRF, ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα διεθνείς κρίσεις, συμπεριλαμβανομένων και των επιχειρήσεων «επιβολής της ειρήνης» σε εμπόλεμες περιοχές, της αποτροπής μαζικής μετανάστευσης, του εμπορικού αποκλεισμού (embargo) και της υποστήριξης «αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων». Σε περίπτωση σοβαρής διεθνούς κρίσης, που θα εμπλακεί στρατιωτικά το  ΝΑΤΟ,  η ελληνική συμμετοχή, θα γίνει με  την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
Για τους παραπάνω λόγους, η εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σκληρή, ενώ το κλίμα πολεμικής και κατασταλτικής ετοιμότητας το προσωπικό το πληρώνει με συνεχή ατυχήματα: μόλις χθες σημειώθηκε βαρύς τραυματισμός φαντάρου που έπαθε ρήξη χιαστών!
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν στην Αναφορά και να αρνηθούν τα σώματα τους να αποτελέσουν πεδίο άσκησης μεθόδων και τακτικών για την Καταστολή των Κοινωνικών Κινημάτων.
Ο όρκος που έχουν δώσει αναφέρεται στην υπεράσπιση της Άμυνας της χώρας και του Συντάγματος.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουν η υποχρεωτική στράτευση να μετατραπεί σε υποχρεωτική συμμετοχή στην προετοιμασία των νέων ιμπεριαλιστικών αποστολών.
Η εμπειρία από τις επεμβάσεις των στρατών της Δύσης αποκαλύπτει ότι η εκπαίδευση που πήραν για την καθυπόταξη ξένων λαών και η συμμετοχή τους σε κατοχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ,  τους χρησίμευσε για την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων και την εμπέδωση ενός κλίματος στρατιωτικής εξασφάλισης της Ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας αμέσως μόλις επέστρεψαν στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.
Ήδη, δύο φορές μέχρι τώρα, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Δεκέμβρη (2008) και στη μεγάλη εργατική κινητοποίηση στις 5 Μαΐου 2010, οι κυβερνήσεις Των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει τον στρατό σε Επιφυλακή, έτοιμο να επέμβει σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.
Αντίπαλο δέος στην προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων για την Καταστολή των κοινωνικών κινημάτων είναι η εξασφάλιση Ελεύθερου Συνδικαλισμού των Φαντάρων, η ανάπτυξη ενός μαζικού κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

14 σχόλια:

  1. Αυτές τίς καταγγελίες γιατί τις δημοσιεύται μόνο στό δικό σας blog και δέν τίς κάνετε ευρύτερα γνωστές στά έντυπα καί ηλεκτρονικά μέσα για νά μάθει περισσότερος κόσμος τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται από την διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giati kopsate ton karavana??? Afhste ton na ton kraxoume ligo (evgenika profanws)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε άσχετοι,ανενημέρωτοι και κυρίως επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας.Μάθετε πρώτα να διασταυρώνεται τις πληροφορίες που σας έδωσε κάποιο "ρουφιανάκι" και μετά βγείτε να κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις.
    Είστε απλά απαράδεκτοι,φαντάζομαι ανήκετε στην κατηγορία των φυγόπονων στρατιωτών (αν ποτέ θυμηθήκατε ότι πρέπει να εκτελέσετε και αυτό το καθήκον σας προς την πατρίδα),και το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να στρέψετε το λαό ενάντια σε έναν από τους 2-3 πυλώνες που ακόμα στηρίζουν αυτό το Έθνος!Λυπάμαι αλλά δεν θα το καταφέρετε αυτό!
    Και χαίρομαι όταν βλέπω πόσο ζωηρά και ευχάριστα συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι στρατιώτες του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων - Τ.Π.Ε.Ν. (άσχετοι φροντίστε να μάθετε μερικά βασικά πράγματα πρώτα) στις προ ασκήσεις που γίνονται.Πείτε λοιπόν στο "παληκάρι" που με τόσο μεγάλο ζήλο σας μετέφερε το ίδιο κι όλα απόγευμα τα γεγονότα που συνέβησαν ότι τσάμπα μάγκας είναι...εγώ τον καλώ να κάνει ότι τον συμβουλεύεται εσείς οι ίδιοι...ας βγει αύριο το πρωί στην αναφορά και να μας πει ότι θέλει και πιστεύει.
    Αλλά που να τα βρει τα ...κότσια...σου λέει καλύτερα από το ίντερνετ,εκεί δεν μπορούν να δουν ότι φοράν φούστα....
    Υ.Γ.Ξέρω ότι δεν θα δημοσιευθεί ή και να δημοσιευθεί ξέρω ότι θα το κατεβάσετε.Όπως και να έχει χαίρομαι που ξέρω ότι αυτά που έγραψα σας πονάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε όντως άσχετοι και ανενημέρωτοι. Εσύ που είσαι σχετικός θα σε παρακαλούσα να μας απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

    1. Με ποιο δικαίωμα ένα 22χρονο προσβάλει και υποτιμά ανθρώπους; Επειδή έχει ένα αστέρι στον ώμο ή δύο σαρδέλες στο χέρι; Με πιο δικαίωμα δείχνει ασέβεια σε κάποιον που ενδεχομένως είναι μεγαλύτερος του και πιο μορφωμένος; Σου περιγράφω καθημερινά σκηνικά σε κάθε στρατόπεδο της Ελληνικής επικράτειας. (Ελπίζω να μην απαντήσεις με την κλασσική ατάκα του "κακομαθημένου" που σας μαθαίνουν στην Ευελπίδων. Δεν είναι κακομαθημένος ο 30άρης με διδακτορικό που σου έρχεται σαν φαντάρος, εσύ νιώθεις κομπλεξικά απέναντί του και θες να επιβληθείς).

    2. Για ποια πατρίδα μιλάς ακριβώς; Για την πατρίδα που ξεπούλησε η γενιά σου; Για την πατρίδα των μόνιμων στρατιωτικών - δημοσίων υπαλλήλων που οι κοιλιές τους είναι μεγαλύτερες από των παπάδων; Για την πατρίδα που δεν δίνει δικαίωμα στην δουλειά στους νέους ανθρώπους; Γιατί αυτή την πατρίδα δημιούργησες και υπηρετείς. Αν είχατε πατριωτική συνείδηση οι στρατιωτικοί τότε πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά (για παράδειγμα δεν θα τρέχατε να εξυπηρετήσετε κάθε πολιτικό και κάθε βύσμα)

    3. Με ποια λογική ζητάς από το παλικάρι να βγεί στην αναφορά. Ποιός θα τον προστατέψει από την οργή του κάθε ανώτερού του; Ο ΣΚ20-1; Μήπως εσύ θα έβγαινες να κρίνεις δημόσια τον αρχηγό του ΓΕΣ για κάποια απόφασή του;

    4. Όταν έχεις έναν οργανισμό που πάσχει, δηλαδή ένα στρατόπεδο που αυτοκτονεί κόσμος, προσπαθεί να αλλάξει Ι για να φύγει και γενικά θεωρείται από τα πιο μαύρα στην Ελλάδα τότε δεν είναι φυγόπονοι οι φαντάροι.. μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο στρατόπεδο. Ποιά η γνώμη σου;

    5. Ποιοί είναι οι άλλοι δύο πυλώνες του Έθνους; Η εκκλησία μήπως και η οικογένεια; Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά δεν θυμάμαι τι...... Κάτι τέτοια κάνει ο στρατός και σας κράζει όλος ο κόσμος.

    Πρίν απαντήσεις λοιπόν με τέτοιο post σκέψου λίγο τι έκανε τον φαντάρο σου να γράψει όλα αυτά.
    -Μήπως επειδή βλέπει να τον χρησιμοποιείς σαν αστυνόμο;
    -Μήπως επειδή οι πολιτικοί αρκετές φορές έχουν θίξει το θέμα "βγάλτε τον στρατό στον δρόμο";
    -Μήπως επειδή όλοι οι φαντάροι και εσύ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ουσιαστικά με την άσκηση αυτή του μαθαίνεις πώς να καταπνίξει μια δημοκρατική πράξη, την διαμαρτυρία;

    Κλείνοντας να σου πώ κάτι που μάλλον δεν έχεις μάθει στην στρατιωτική ζωή σου. Μην περιμένεις κανέναν φαντάρο να σε σεβαστεί επειδή έχεις ένα-δύο αστέρια στον ώμο ή φλόγες ή σπαθιά. Σεβάσου τον πρώτα εσύ και θα κερδίσεις αμέσως και τον δικό του σεβασμό. Όσο συμπεριφέρεσαι σαν "καραβανάς" τόσο αυτός θα συνεχίσει να σου παίζει θέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΥΓΟΠΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥ. ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΙΜΠΕΡΕΑΛΙΣΤΕΣ" ΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΟΜΑΤΑ....

    Υ.Γ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ.
    2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ PLAYSTATION ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΟΥΧΩΝ "ΦΑΝΤΑΡΩΝ" ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ , ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    3. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ (ΠΧ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ)
    4. ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.
    5. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ UFO, ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΕΣΠΙΣΤΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ "ΟΡΘΟ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ...."ΙΜΠΕΡΕΑΛΙΣΜΟΥ". ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΠΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Descent, αντιλαμβάνεσαι νομίζω ότι οι απαντήσεις δεν καλύπτουν κανένα νοήμον κοινωνικοποιημένο ον. Είναι κατάλληλες μόνο για στρατικοποιημένους ανθρώπους. Δοκίμασε να απαντήσεις ορθά σε όλες τις ερωτήσεις που σου έθεσαν και μετά πέτα κορώνες.

    -Το δικαίωμα της ιεραρχίας δεν δίνει σε κανέναν ανθυπολοχαγό να με αποκαλέσει "κολόβυσμα" επειδή πήρα μετάθεση σπίτι μου λόγω του ότι είμαι διδάκτορας. Αλλά έτσι είναι.. το κόμπλεξ κατωτερότητάς σου το μετατρέπεις σε ανυπακοή...

    -Την γενιά που ζεί αυτή την στιγμή και υπηρετεί κάποιοι την μεγάλωσαν. ΕΣΥ δηλαδή (αν είσαι πάνω από 45 βέβαια, αν είσαι κάτω από 35 σου έχω νέα, είμαστε στην ίδια γενιά). Και δεν μου είπες, εσύ τι κάνεις με τα βύσματα; Τσαμπουκαλεύεσαι όπως στους φαντάρους ή απλά τα καλοπιάνεις;

    -Σου απάντησα αλλά τπτ δεν λες. Θα βγείς στην αναφορά έχοντας απέναντι σου τον αρχηγό του ΓΕΣ να πεις ότι αρνήσαι ή να τον κρίνεις;

    -Ναι ξέρω, στις περισσότερες φταίνε οι γκόμενες που τους παράτησαν.... Περίεργο πράγμα ε?

    -Εκτίθεσαι...Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ το "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" όσο και αν το ονειρεύεσαι.

    Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των ΗΠΑ, της ΕΕ, κανενός, ούτε να σηκώσω όπλο απέναντι σε Έλληνα (ειδικά για αυτό καλύτερα να πεθάνω εγώ). Το σπίτι μου θα υπερασπιστώ και μόνο αυτό. Δεν πρόκειται να πεθάνω για κανέναν γαλονά και για κανέναν κρατικοδίαιτο υπάλληλο.

    Οι "ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ" που λες πολέμησαν για την ελευθερία τους. Εσύ δεν είσαι σαν αυτούς, απλά φοράς χακί και το παίζεις ήρωας εκ του ασφαλούς ή δρας σαν μισθοφόρος στο Αφγανιστάν παλεύοντας για τα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ ή απλά τσαμπουκαλεύεσαι σε μικρά ψαρωμένα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 10% ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΤΩΝ....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ PHD???
    2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΝ ΠΑΠΑΔΩΝ)ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΦΕΔΡΙΑ ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ....ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΜΦΥΤΟ.
    3. ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
    4. ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ.
    5. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΥΨΙΣΤΗ ΑΡΕΤΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΣ. ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ. ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ. ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ.....

    Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ PHD ΟΥΤΕ MASTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διάβασε εδώ τι αντιμετώπιζουν οι νορμάλ φαντάροι καθημερινά στα στρατόπεδα της Ελλάδας.

    Δεν σου λέω για τις ερωτήσεις που κάνει το παιδί στο τέλος αλλά για το κράξιμο που ρίχνει.

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_690.html

    Αυτός είναι ο στρατός. Ένα συνοθύλευμα από ανθρώπους που στην πολιτική τους ζωή δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Μηδενικά! Κηφήνες της Ελληνικής κοινωνίας που απομυζούν τους πολίτες.

    Για να μάθεις ορθογραφία θα σου πρότεινα να μπείς με κατακτήριες σε κάποιο πανεπιστήμιο σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως σου δίνει το δικαίωμα άλλωστε ο στρατός.

    Αυτό βέβαια, αν και μόνο αν δεν είσαι κανάς κοπρίτης και ανήκεις στο μικρό ποσοστό των στρατιωτικών που τιμάν τα λεφτά που πέρνουν.

    Για όλους τους υπόλοιπους έχω να πω ένα πράγμα "ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ...."ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ" (ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ...) ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΝΟΡΜΑΛ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ), ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ Η ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΣΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ , ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΠΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΔΑΣΩΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ..."ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"(ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ "ΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ" Η ΑΛΛΙΩΣ "ΝΟΜΟΣ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ". ΔΗΛΑΔΗ , Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ "ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ"...

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kakoi klirwtoi k stratiwtika ypirxan k panta 8a yparxoun.kapou stin mesi ola lynontai xalarwste k oi 2.prwton esy o 30aris kapoia stigmi prepei na apogalaktisteis k na sikw8eis apo to computer sou k 2on esy o stratiwtikos araxe me tous polemous k me tis maxes gia ta idanika gt ypiretisame k sas eidame to 99% eiste asxetoi.ante k oi 2 twra kante kamia douleia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή