Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ


Το κράτος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι δικαστικές και διωκτικές αρχές προκαλούν. Την ίδια στιγμή που ελληνικό και ξένο κεφάλαιο πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σε κάθε δημόσιο αγαθό, που οι καταγγελίες για μίζες θάβονται, τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, εκκλησίας και του κόσμου του πλούτου παραγράφονται, ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός στοχοποιεί τον σύντροφο και συναγωνιστή Παναγιώτη Βήχο.

Οι ψεύτικες κατηγορίες που τον βαραίνουν δεν επιχειρούν μόνο να πάρουν την εκδικητική ρεβάνς για την ανθρώπινη και μεγαλειώδη προσπάθεια του ίδιου και της Αθηνάς Βήχου να συγκρουστούν, χωρίς να υπολογίσουν το τίμημα, με κυκλώματα σωματεμπορίας και καταναγκαστικής πορνείας στο νησί της Σαντορίνης το 1998, εμπλεκόμενοι σε ένα μακρόχρονο δικαστικό μαραθώνιο, αλλά και να τον σπιλώσουν, κάνοντας το άσπρο μαύρο!
Η «ανεξάρτητη» αστική δικαιοσύνη, των καλοπληρωμένων δικαστών της διαπλοκής σε παραδικαστικά κυκλώματα, των «υπερασπιστών» του κοινωνικά άδικου αντεργατικού κυβερνητικού έργου και του αντικοινωνικού Μνημονίου Κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ, που απαγορεύουν κάθε απεργιακή κινητοποίηση και αμφισβήτηση, βάζοντας τον κόσμο της δουλειάς στο Γύψο της Δικτατορίας της Αγοράς, αυτοί  που αντιμετωπίζουν ως τρομοκράτες τους 15χρονους μαθητές, οι άρχοντες του αστικού νόμου και συνέταιροι στην τρομοκρατική Χρεωκοπία της κοινωνικής πλειοψηφίας, αυτοί λοιπόν θα δικάσουν πάλι το Παναγιώτη Βήχο στο Κακουργιοδικείο. Τι και αν οι κατηγορίες καταρρέουν ξανά και ξανά.
Σύμφωνα με το κείμενο υπογραφών-συμπαράστασης που συνυπογράφουμε ανεπιφύλακτα:
«Μόνο οργή προκαλεί η νέα αυτή δίωξη, που έχει ως αποτέλεσμα τη σπίλωση της προσωπικότητάς του και την απαξίωση όσων καταγγέλλουν τα κυκλώματα του τράφικινγκ τα οποία μέχρι σήμερα δρουν είτε τελείως ανεξέλεγκτα, είτε με μικρές και σποραδικές ποινές από τα δικαστήρια. Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των καταγγελθέντων από τον ίδιο βρισκόταν αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος αθωώθηκε όπως και όλοι οι αξιωματικοί της αστυνομίας που έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί για εμπλοκή στο τράφικινγκ και πορισμό μέρους από τα τεράστια κέρδη που αυτό αποφέρει από την σεξουαλική εκμετάλλευση εις βάρος των γυναικών, συχνά και παιδιών, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται αυτή η κακουργηματική δραστηριότητα».
Κάτω τα χέρια από τον σύντροφο και συναγωνιστή Παναγιώτη Βήχο.
Η αγωνιστική στάση ζωής του, γεμάτη ανθρωπιά και δημιουργικότητα,  αποτελεί
παράδειγμα προς μίμηση και είναι από μόνη της ικανή να συγκρουστεί
και να οδηγήσει στην κατάρρευση κάθε συκοφαντία, κάθε απόπειρα σπίλωσης.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου