Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ‏









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Όλοι στην κινητοποίηση για την υπεράσπιση των 300 εργατών απεργών πείνας, την Παρασκευή 4/3/2011, στις 6:00 μ.μ. στο Μουσείο
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Μνημονίου και της πιο άγριας ιστορικά αντεργατικής επίθεσης θέλει νεκρούς μετανάστες. Η υποκρισία της τελευταίας στιγμής από τους υπουργούς Βενιζέλο και Καστανίδη αποτελούν την άλλη όψη του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού που εξέφρασαν και εκφράζουν Γ.Παπανδρέου-Πάγκαλος-Ραγκούσης-Πεταλωτής-Παπουτσής: όλοι έχουν την ευθύνη, όλοι εν πλήρη συνείδηση βάφουν τα χέρια τους στο αίμα!  
Όχι μόνο δε μπορούν και δε θέλουν να νοιώσουν την αγωνία των 300 μεταναστών εργατών απεργών πείνας  και να αφουγκραστούν την ηρωική προσπάθεια τμημάτων της εργατικής τάξης, πραγματικό πρότυπο αγώνα και αξιοπρέπειας, αλλά τους εμπαίζουν και τους ωθούν στο θάνατο για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Η κυβέρνηση της Διαπλοκής με τους εργολάβους-τραπεζίτες και  εφοπλιστές, τα διεφθαρμένα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, επιχειρούν πάνω στα πτώματα των εργατών απεργών πείνας να γράψουν μήνυμα κρατικού τσαμπουκά και να στείλουν ένα αποκρουστικό αυταρχικό αγγελτήριο, ξεκαθαρίζοντας το μέχρι που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν προκειμένου να υπηρετήσουν τις κυρίαρχες αντιδραστικές επιλογές που καθορίζει το αστικό καθεστώς εξουσίας και το Μνημόνιο κυβέρνησης-εργοδοτών-Ε.Ε.-ΔΝΤ.
Εκμεταλλευόμενοι το κλίμα εθνικισμού και ρατσισμού που συντονισμένα τα αστικά κόμματα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και η εκκλησία έχουν καλλιεργήσει, διασπώντας την εργατική τάξη και υποτάσσοντας την στις «εθνικές ανάγκες, στα σχέδια κερδοφορίας δηλαδή του ελληνικού κεφαλαίου», στέλνουν ουσιαστικά τελεσίγραφο στο σύνολο της εργατικής τάξης: «ή υποτάσσεστε ή καταστέλλεστε αγρίως και εξοντώνεστε».
Η βία της απόλυσης και των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων που αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλο, η βία των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-εισαγγελέων που απαγορεύουν την απεργία, η βία στην κατεχόμενη Κερατέα από τις δυνάμεις καταστολής,  η βία του Στρατού που εκπαιδεύεται για την Καταστολή Πλήθους, βρίσκει την συνέχεια της στο νεκρό μετανάστη από τις νάρκες στον Έβρο, το Λιμενικό στο Αιγαίο και τη δολοφονική αδιαλλαξία της κυβέρνησης.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αυταρχικός αυτός καμβάς στήθηκε εις βάρος Βορειοαφρικάνων μεταναστών, την ώρα που οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις  και οι αντίστοιχες της ιμπεριαλιστικής δύσης ετοιμάζονται να εφορμήσουν ενάντια στο Λιβυκό λαό, με βασικό χώρο εφόρμησης την Σούδα και την Κρήτη, υπερασπίζοντας τις ξένες επενδύσεις, καταστέλλοντας βίαια τα προσφυγικά κύματα, επιβάλλοντας αρεστές συνεργάσιμες πολιτικές ηγεσίες, αγωνιώντας μήπως οι άνεμοι της επανάστασης περάσουν και στις ευρωπαϊκές ακτές της Μεσογείου.  
Τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργατών απεργών πείνας, συνενώνοντας τις δυνάμεις μας, απαιτώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Ανοικτά σύνορα και Πολιτικό Άσυλο για όλους όσους το διεκδικούν.
Να φύγει η frontex από Έβρο-Αιγαίο και να διαλυθεί.
Να μην κατασκευαστεί το Τείχος του Αίσχους στον Έβρο.
Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων στους μετανάστες.
Πρέπει τώρα το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να σταθεί με αποφασιστικότητα στο πλευρό τους, δημιουργώντας  ένα πραγματικό μαζικό και μαχητικό κίνημα Υπεράσπισης τους και κατοχύρωσης των κοινών μας δικαιωμάτων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437    Diktiospartakos.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. γιατί τοσο μίσος ρε παιδιά; μήπως ηταν οι παπούδες σας ήταν μετανάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σταματήστε να μασάτε την ίδια καραμέλα όσον αφορά τους παππούδες μας. εδώ χάνουμε το μάλλον της πατρίδας το μέλλον των παιδιών μας και εσείς βαυκαλίζεσται με ψευτοκουλτουριάρικες ιδέες. είσται υποκριτές και επικίνδυνοι και προσβάλλετε την νοημοσύνη τη δική μου και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ό τρόπος έκφρασης εκφράζει πρώτα από όλα κάθε φορά τον τρόπο σκέψης.
    Το να θεωρείς τους μετανάστες εχθρό σου μετά από όλα αυτά που γίνονται είναι τουλάχιστον άτυχη επιλογή και τρομερά βολική για την κυβέρνηση.
    Το ενδιαφέρον για το μέλλον από οπαδούς της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ που ψήφισαν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και καταδιώκουν όποιον αγωνίζεται είναι τουλάχιστον υποκριτικό και σαφώς υποκρύπτει την συμπόρευση με τις κυρίαρχες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΦΟΝΟΥ ΚΛΠ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ........ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζεις να καταφέρεσαι εναντίον των μεταναστών και αρνείσαι συστηματικά να καταδικάσεις το γεγονός ότι η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ το φαγητό και την εργασία στους εργαζόμενους, αγρότες, νέους και συνταξιούχους.
    Επίσης, δεν είδαμε πουθενά την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να καταγγέλλει τη δολοφονία της 7χρονης ΡΟΜΑ.
    Δεν είδαμε κανέναν αρχηγό της αστυνομίας να παραιτείται και κανέναν από το ΛΑΟΣ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να καταδικάζουν τη δολοφονία του αγέννητου μωρού στην Κερατέα από τα όργανα των ΜΑΤ και της Κρατικής Ασφάλειας.
    Οι αστυνομικοί έπελεξαν αυτή τη δουλεία και επέλεξαν να σταθούν ενάντια στην κοινωνία: τα λόγια του συνδικαλιστή τους σήμερα στο Mega δεν σε προβληματίζουν;
    Δεν σου γεννιούνται ερωτήματα γιατί υπάρχει τόση οργή των αστυνομικών ενάντια στους πολιτικούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και γιατί οι νεκροί συνάδελφοι τους αφέθηκαν να πέσουν στη θανάσιμη παγίδα; Μην μας πεις τώρα πως και οι αστυνομικοί συντάκτες-γνωστά παπαγαλάκια της ασφάλειας, που άφησαν σχετικά υπονοούμενα, λένε ψέματα!
    Επιτέλους, σταμάτα να υποκρίνεσαι και σκέψου ανθρώπινα.
    Το να μην μπορείς να το πράξεις δύο πράγματα σημαίνουν: ή το μίσος σε οδηγεί να χάσεις την ανθρωπιά σου ή απλώς εκετελείς διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ) ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ, ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ (SIC) ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ, ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συγκεκριμένο μπλογκ, έχει αφαιρέσει όλα τα σχόλια τα οποία ήταν κατά της κινητοποίησης και των μεταναστών. Από αυτό μπορεί κανείς να καταλάβει το επίπεδό τους και την έλλειψη διαλόγου, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των αναρχοαριστερών!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη, μήπως τα έχεις μπλέξει;
    Τους νεκρούς στο Κ.Μαρούση (1991)έκαψε η Αστυνομία.
    Τον αγωνιστή καθηγητή Τεμπονέρα δολοφόνησε η ΟΝΝΕΔ Πάτρας.
    Τον Δ.Κουσουρή επιχείρησε να δολοφονήσει ο Περίανδρος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Για την κατοχή της Κύπρου ευθύνεται η ΧΟΥΝΤΑ και οι επιτελικοί αξιωματικοί που μαζί έκαναν το Πραξικόπημα.
    Σε κάθε εργατική-νεολαιίστικη κινητοποίηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τραμπουκίζει στο πλευρό της Αστυνομίας.
    Πάντα η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ήταν οι καλύετροι μπράβοι του κόσμου του πλούτου.
    Τέλος, το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ (πολιτική ομπρέλα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ κλπ)-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
    Επίσης, ποιος πολιτικός διέταξε τον Κορκονέα να δολοφηνήσει τον 15χρονο Αλέξη;
    Ποιος πολιτικός διέταξε τα ΜΑΤ την Πρωτοχρονιά του 2011 να εύχονται στους πολίτες στην Κερατέα "χρονια πολλά με πολλούς Αλέξηδες";
    Μήπως όμως ο Μητσοτάκης τους είχε δώσει το ελεύθερο λέγοντας ότι "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΦΙΛΕ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΛΥ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?
    ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ἠ αποδεχεσθε την νομιμοποιησι των λαθρομεταναστων που σας κουβαλησαμε εδω για να σας εκβιασουμε, ή αλλως καποιοι θα πεθανουν αργα ή γρηγορα από την πεινα και η "Αθηνα θα καη" από τους ...αλληλεγγυους - μεταναστες".

    Το ποιοι είναι οι αλληλεγγυοι είναι φανερο. Εξ αλλου μελη του Συριζα είναι μελη της επιτροπης αλληλεγγυων ενώ επισημα διαβηματα εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δια των κου Παν. Λαφαζάνη και του μέλους ς της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκη.

    Δεν απαιτειται ιδιαίτερη σοφια ή επιφοιτησι του αγιου πνευματος για να να αντιληφθούμε που οδηγουμεθα...

    Προκειμενου αποφευχθουν τα χειριστα, οπου η επιπολαιοτης η απερισκεψια η εγκληματικη ιδεοληψια των εκνομων κομματων της αριστερας και των παραφυαδων τους παρακαλουν και ευχονται να καταληξουμε, επιβαλλεται αμεσως η μεταφορα των εκβιαστων απεργων στα νοσοκομεία προκειμενου περιθαλφθούν και εν συνεχεια απελαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2008: Ωρολογιακή βόμβα οι λαθρομετανάστες…για τη χώρα και την Αθήνα – Του Θόδωρου Κατσανέβα: “Το πρόβλημα της εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας με την Τουρκία τείνει να μεταβληθεί σε ωρολογιακή βόμβα για την υπόσταση της χώρας και του κέντρου της Αθήνας ειδικότερα, όπου σωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος τους. Σε σχέση με τον πληθυσμό της, η Ελλάδα έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών και ειδικότερα λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και πιθανώς σε όλο τον κόσμο. Ο μέσος όρος των μεταναστών σε σχέση με το γηγενή πληθυσμό στην Ευρώπη είναι 3,8%, ενώ στην Ελλάδα πρέπει να ξεπερνά ήδη το 12-15% και να τραβάει ταχύτατα την ανηφόρα. Με δεδομένη την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή τους, σε συνδυασμό με την υπεργενητικότητά τους και την υπογενητικότητα των ελληνογενών, σύντομα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία, θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι να τους νομιμοποιησουμε.
    Απο την επόμενη θα κανουν ολοι οι μεταναστες απεργια πείνας κ θα τους νομιμοποιησουμε ολους.Να σηκωθουμε να φυγουμε κ να μεινουν αυτοι εδω. Για κοιταξτε λίγο γύρω σας να δειτε τι γίνεται!
    Ηγουμενίτσα
    Πάτρα
    Αθήνα
    Καιρος να υποκείψει η Ελλάδα στον οποιοδήποτε εκβιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή