Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι καταγγελίες μας για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΚΕΝ Αυλώνας, όπου η σίτιση των συναδέλφων γίνεται συστηματικά με ληγμένα κρέατα και πουλερικά, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία εκατοντάδων νέων, αντιμετώπισε την Λογοκρισία του ΓΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, στις αναδημοσιεύσεις της ηλεκτρονικής σελίδας του ΓΕΣ army.gr που αναφέρονταν στον Κυριακάτικο Τύπο της 18ης Σεπτεμβρίου περικόπηκε το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ από την εφημερίδα ΠΡΙΝ, που αναφέρονταν στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στην εν λόγω μονάδα.

Το τελευταίο κρούσμα με πρωταγωνιστή τον Επίλαρχο Ιωάννη Δ. Σηφάκη, Εκπρόσωπο Τύπου ΓΕΣ, αποτελεί δείγμα συγκεκριμένης αντίληψης και πρακτικής. Το ΓΕΣ αντιμετωπίζει άμεσα και με πολεμική διάθεση τα δημοσιεύματα που θίγουν τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο και την οικογένεια του, ενώ αδιαφορεί συστηματικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που έντυσε υποχρεωτικά στα χακί!

Ακόμη κοσμεί και μάλιστα παρατίθεται πρώτη-πρώτη στο army.gr η απάντηση που δόθηκε στις 04.09.2011 σε δημοσίευμα εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τίτλο «Πληρώνουμε 18.000 ευρώ για την πισίνα και το γκαζόν του Αρχηγού ΓΕΣ». Αναφέρει μάλιστα η απάντηση του ΓΕΣ ότι «Ο βαθμός, η θέση και οι υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από την αποστολή του εκάστοτε Αρχηγού ΓΕΣ είναι πολύ σημαντικά και χτυπήματα τέτοιου είδους που πλήττουν εκτός των άλλων το κύρος του θεσμού, είναι επικίνδυνα και έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε όλο το Στράτευμα».

Επίσης, δεν είχε περάσει απαρατήρητη η άμεση ενεργοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, που με αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισαν τις υβριστικές επιθέσεις εναντίον της δημοσιογράφου-κόρης του Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου.

Όμως, ενώ το ΓΕΣ και οι αστυνομικές αρχές προστατεύουν την τιμή, το κύρος του Α/ΓΕΣ, αλλά και την οικογένεια του, ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει με ανάλογο τρόπο τα παιδιά που του εμπιστεύτηκε η κοινωνία μας. Οι συστηματικές μας καταγγελίες για την χυδαία και απάνθρωπη κατάσταση που επικρατεί στην Προεδρική Φρουρά, αποτέλεσμα της οποίας αποτέλεσε και η τελευταία αυτοκτονία-δολοφονία από τον στρατό του νεαρού συνάδελφου δεν ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του ΓΕΣ. Αντί να πρωτοστατήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και να πάρει άμεσα μέτρα, αρνήθηκε να βγάλει έστω και μια ανακοίνωση.

Με πιο άραγε δικαίωμα Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο αποτιμάτε με διαφορετικό τρόπο και υποτιμάτε την αξιοπρέπεια και την ζωή των συναδέλφων φαντάρων;

Γιατί εμείς πρέπει να τρώμε σάπια κρέατα και εσείς να τρώτε σχεδόν δωρεάν τα καλύτερα γεύματα στις Λέσχες Αξιωματικών μαζί με την κάστα των αξιωματικών;

Γιατί υποβιβάζετε την προσωπικότητα μας διατάζοντας να εκτελούμε καθήκοντα υπηρέτη στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να κάνουν οι μόνιμοι και οι οικογένειες σας σχεδόν δωρεάν διακοπές;

Δεν νομίζετε Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο ότι χρωστάτε στην κοινωνία ορισμένες απαντήσεις;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου