Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΒΡΩΜΑΣ!

Πραγματικά ο Χρ.Παπουστής, «ο ευαίσθητος αυτός άνθρωπος και αγωνιστής της Γενιάς του Πολυτεχνείου», να μην το ξεχνάμε, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.
Η μοίρα το έφερε, αυτός και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να πρέπει «να σώσουν τη χώρα από τη χρεωκοπία», τους μετανάστες και τους αγανακτισμένους, που δεν αντιλαμβάνονται το μεγάλο ανορθωτικό έργο της κυβέρνησης και την αποστολή που έχουν αναλάβει να σώσουν το Έθνος, τη Φυλή, το Γένος!

Οι μόνοι που δείχνουν να συμμερίζονται τις κυβερνητικές αγωνίες είναι το ΔΝΤ και η Ε.Ε., τα ΜΑΤ, οι ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ, οι εισαγγελείς, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι εργολάβοι-τραπεζίτες-εφοπλιστές. Όλοι οι άλλοι αποτελούν τροχοπέδη, υπερασπίζουν «συντηρητικά συντεχνιακά προνόμια» όπως μισθό-σύνταξη-δημόσια υγεία, παιδεία, ασφάλιση, θέλουν βιβλία στα σχολεία, παιδικούς σταθμούς κλπ.
Για όλους αυτούς επομένως η κυβέρνηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και «αναγκάστηκε» να αγοράσει δεκάδες χιλιάδες δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες, αστυνομικές αντλίες, ελπίζοντας ότι με την «πειθώ» τους θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει το έργο της.
Το δράμα του Χρ.Παπουτσή, αρχίζει από τη μέρα που ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης, άρτι αφιχθείς από το Ισραήλ, που μόλις είχε επισημοποιήσει και επικαιροποιήσει την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ, τον ενημέρωσε για τα βήματα που είχαν κάνει οι γνωστές για την αποτελεσματικότητα τους Ισραηλινές ImageΔυνάμεις Ασφαλείας.
Το Ισραηλινό κατεστημένο που εκτός των αγώνων των Παλαιστινίων για Ελευθερία, αντιμετωπίζει και πρωτόγνωρες κοινωνικές αντιδράσεις του κινήματος των Αγανακτισμένων που αμφισβητούν τις κυρίαρχες αντεργατικές επιλογές της Κυβέρνησης Νετανιάχου πειραματίζεται με μία νέα γενιά όπλων, αποδεικνύοντας το πραγματικό του ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ζωή.
Τα υψηλά αυτά ανθρωπιστικά ιδανικά υποχρεώνουν τις Δυνάμεις Ασφαλείας να αναζητούν όπλα που ακινητοποιούν τους διαδηλωτές ή τους να εξαναγκάζουν να απομακρυνθούν άμεσα, αν και κάποιοι πικρόχολοι, υποστηρίζουν ότι η χρήση τους είναι κάθε άλλο παρά ακίνδυνη για τον άνθρωπο, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρα.
Δημοσιεύματα λοιπόν ισραηλινών εφημερίδων όπως της Jerusalem Post και το Wired, επιβεβαίωσαν το Π.Μπεγλίτη και στενοχώρησαν το Χρ.Παπουτσή που με ζήλια παρακολουθεί τον ισραηλινό στρατός να εξοπλίζεται με μέσα και που αποτελεσματικά είναι και μειώνουν τη πιθανότητα απώλειας ζωής από το υπέρμετρο ζήλο των ΜΑΤ, άρα και από την κατακραυγή που θα ξεσηκώσουν οι συνήθως ευαίσθητοι επικριτές της κυβέρνησης.
Φυσικά το ρόλο πειραματόζωου για τη δοκιμή των νέων όπλων ανέλαβαν αυτοί που ο ισραηλινός στρατός θεωρεί απλώς ζώα, οι Παλαιστίνιοι. Την περασμένη εβδομάδα οι ισραηλινές δυνάμεις χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά κατά Παλαιστίνιων διαδηλωτών την «Κραυγή», ένα μηχανισμό που παράγει θορύβους πολύ μεγάλης έντασης. Η «Κραυγή» τοποθετείται σε όχημα και παράγει επαναλαμβανόμενους ηχητικούς παλμούς κατά των διαδηλωτών προκαλώντας τους ζαλάδα και ναυτία.
Όμως η ισραηλινή φαντασία είναι πλούσια. Ένα άλλο παρόμοιας λογικής όπλο, ο «Δημιουργός κεραυνών» χρησιμοποιεί υγροποιημένο πετρέλαιο για την παραγωγή πολύ δυνατών εκρήξεων, όπως μία χειροβομβίδα κρότου, που μπορεί να φτάσουν και τις 100 το λεπτό. Θεωρείται αποτελεσματικό ακόμα και για ακτίνα 50 μέτρων αλλά σε αποστάσεις μικρότερες από 10 μέτρα μπορεί να προκαλέσει μόνιμους τραυματισμούς ή ακόμα και θάνατο. Αν δεν προτιμάται τα παραπάνω επιτεύγματα υπάρχει το τεθωρακισμένο με κανόνι ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που «ψήνει» τους διαδηλωτές, το όπλο λέιζερ που κεραυνοβολεί με ισχυρό ρεύμα ή η βόμβα που τους αρωματίζει: η συγκεκριμένη "βόμβα" αναδίδει μία δυσάρεστη οσμή οχετού, η οποία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές μαρτυρίες, δεν φεύγει εύκολα ούτε και με ένα μπάνιο.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν κατασταλτικά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων των καπιταλιστικών μητροπόλεων, παρέχουν υψηλή και «ανθρωποκεντρική» καταστολή, έστω και να σε ορισμένες περιπτώσεις διαδηλωτές μένουν παράλυτοι ή χάνουν την ζωή τους, μιας αστυνομίας που στρατιωτικοποιείται και ενός στρατού που ολοένα αναλαμβάνει καθήκοντα Καταστολής Πλήθους.
Είναι μέσα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του αγωνιστή Χρ.Παπουτσή που δε θα μας φανεί παράξενο αν εισηγηθεί την άμεση και μαζική προμήθεια τους.
Γιατί «στην Ελλάδα Ζούμε το Όνειρο» της Σοσιαλιστικής Διακυβέρνησης
και συγκυβέρνησης με τον Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου