Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσή Αυγή και DEFENCENET.GR πάνε χέρι χέρι!

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η βαθιά σύνδεση ανάμεσα στις νεοναζιστικές δολοφονικές συμμορίες και τους Μιλιταριστές, ιδιαίτερα τα στρατιωτικά περιοδικά της εθνικιστικής τύφλωσης, της πολεμοκαπηλείας και της ρατσιστικής απανθρωπιάς.
Σε μια ακραία κίνηση, ακόμη και για τα δεδομένα του στρατιωτικού τύπου, το περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  και το  defencenet.gr προπαγανδίζουν την κομματική εκδήλωση των μισάνθρωπων φασιστικών αποβρασμάτων της Χρυσής Αυγής, επιχειρώντας να φέρουν το κοινό τους, κυρίως άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων, ακόμη πιο  κοντά στις φασιστικές ιδέες, προσφέροντας νομιμοποίηση σε περιθωριακές και επικίνδυνες πολιτικές ιδέες, που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, καταδικάζει.
 
Από την άλλη μεριά είναι χαρακτηριστικό το πλατσούρισμα της φασιστικής αλητείας στα θολά νερά των εθνικοαπελευθερωτικών μετώπων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Χρυσή Αυγή» η συγκέντρωση στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και θα έχει δύο βασικά συνθήματα: «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!»  και «ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!».
Στην ανακοίνωσή της η «Χρυσή Αυγή» προσκαλεί όλους  τους  Έλληνες πατριώτες να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.
Απαντώντας στις εθνικιστικά προτάγματα, που εξάλλου βρίσκουν στέγη και σε εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικά στέγες, θα θέσουμε ορισμένα ερωτήματα:
1.       Έχουν ακούσει οι ροπαλοφόροι με τις σβάστικες περί SIEMENS, Βατοπεδίου, πολεμικών εξοπλισμών, χαρίσματος των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και C4I, Μεγάλων Έργων, Καναλιών, ιδιωτικών νησιών και παραλιών, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΛ.ΠΕ., τίποτε;
Πρόκειται για σκάνδαλα, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μίζες, εικονικά τιμολόγια και υπερτιμολογήσεις, δολοφονίες δεκάδων εργατών σε «εργατικά ατυχήματα», αφαίμαξη του εργαζόμενου λαού μας, που πρωταγωνίστησε η Εκκλησία, οι «εθνικοί κατασκευαστές», «εθνικοί προμηθευτές», και φυσικά η «εθνική μας Γιάννα», οι τραπεζίτες, εφοπλιστές, ξενοδόχοι και οι καναλάρχες.
2.       Τον Παπαδήμο τον διόρισαν μόνο οι ξένοι τραπεζίτες;
Μα ένας από τους μεγαλύτερους τοκογλύφους είναι οι τραπεζίτες και οι Έλληνες αστοί. Από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του ήταν και είναι ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Βαρδινογιάννης, ο Ψυχάρης και τα άλλα παιδιά.
3.       Μιλάτε για πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης;
Ξεχνάτε όμως τους εκατοντάδες Λίβυους πρόσφυγες  που προκάλεσε ο εμφύλιος και η επέμβαση του ΝΑΤΟ και των προθύμων ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Ότι έγινε δηλαδή σε Σομαλία, Ιράκ, Αφγανιστάν και Βαλκάνια. Το πρώην Α.ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχο Γιάγκο που διεκδικούσε συμβόλαια για τους Έλληνες εμπόρους, εφοπλιστές και κατασκευαστές από την Ανοικοδόμηση της Λιβύης. Ξεχνάτε ότι οι ξένοι εργάτες έχτισαν το έπος της «Ισχυρής Ελλάδας», των Μεγάλων Έργων και της Ολυμπιάδας, ποτισμένο με ιδρώτα και αίμα. Ξεχνάτε ότι οι ξένοι εργάτες έκαναν και κάνουν τις δουλείες που οι φουσκωμένοι μπούληδες των γυμναστηρίων ντρέπονται να κάνουν, δεν αντέχουν τα φαρμακωμένα μούσκουλα τους. Ανεβείτε ρε μαχαιροβγάλτες στην οικοδομή, πηγαίνετε στα χωράφια, πάτε μια βόλτα στα καρνάγια και στα ψαροκάικα, για να τους δείτε.
Αλήθεια, ποιον συμφέρει οι εργάτες να χωρίζονται με εθνικιστικά και ρατσιστικά πάθη, αντί να αγωνίζονται ενωμένοι, ανεξάρτητα την εθνικότητα, τη θρησκεία και το χρώμα τους, για τα κοινά μας δικαιώματα, αν όχι τον κόσμο του πλούτου, που στρέφει τον ένα απέναντι στον άλλο, για να μας υποτάσσει όλους και να μας υπερεκμεταλλεύεται;
Απαντήστε, ρε χαρτζιλικωμένα τσιράκια των εμπόρων και των ξενοδόχων, ρε πράκτορες της ΕΥΠ.
Αλλά, ξέρουμε.
Όταν δε φωνάζετε εμετικά συνθήματα, κυνηγάτε Αφγανούς και Πακιστανούς εργάτες. Θέλετε την «Ελλάδα Καθαρή»: ότι έκανε ο Χίτλερ δηλαδή!
Όταν δεν σκουντουφλάτε πίσω από τα ΜΑΤ για να χτυπήσετε θρασύδειλα φοιτητές και εργάτες που διαδηλώνουν ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τα Μνημόνια, κάνετε τους μπράβους των εργοδοτών, πουλάτε προστασία ως όργανα μαφιόζων.
Γίνατε ξαφνικά πολέμιοι των Μνημονίων και μιλάτε για «Εθνική Αντίσταση».
Εσείς. που τραμπουκίζετε και καταστέλλεται κάθε Αντίσταση στην πραξικοπηματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, στους εργοδότες και την Ε.Ε.
Εσείς, οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι του συστήματος, οι νοσταλγοί του Ολοκληρωτισμού και των κρεματορίων. Μακριά η διαδρομή, αλλάζουν οι φάτσες, αλλά όχι οι ιδέες και οι πράξεις.
Ταγματ-ασφαλήτες, Εκοφίτες, Καρφίτσες, Χουντικοί, ανδρείκελα με τσεκούρια του Βορίδη, ναζιστικά φίδια στη θαλπωρή της Αστυνομίας, της Ασφάλειας και της ΕΥΠ, της Σχολής Ευελπίδων και των ΟΥΚάδων. 
Πίσω ρεμάλια. Στις τρύπες σας να ακούσετε κανένα χιτλερικό χιτ.         
Και μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για τις στιγμές της ανακούφισης. Γιατί μόνο, γι' αυτό, αξίζει!
Τώρα μιλούν οι Απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας.
Τώρα μιλά η Εργατιά.
Είναι η ώρα των ταξικών αγώνων και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Στον ιστοτοπο του defencenet ακριβως διπλα στο τιτλο διαφημιζετε ηλεκτρονικο καταστημα ονοματι urbanprotection.de που πουλαει κατω απο τη ευηχη ονομασια "πακετο προστασιας" ηλεκτρονικο εκκενωτη(tazer),σπρει αγνωστης καυστικης ουσιας μαλλον πιπεριου,και πτυσομενο μεταλικο γκλοπ.
    Αντιλαμβανομαι οτι οσοι διαχειριζονται τη σελιδα και δουλευουν για τον ομιλο της defencemedia εχουν εποικηνωνια με πηγες των στρατιωτικων σωματων και της αστυνομιας εαν δεν ειναι καποιοι απο αυτους πρωην η νυν ενστολοι.
    Αραγε δεν βλεπει κανενας οτι πωλουνται παρανομα οπλα απο τη συγκεκριμενη σελιδα και μαλιστα τοσο εξωφθαλμα διπλα στο τιτλο της;
    Η μηπως παιρνουν ποσοστα;
    Σε σχετικη ερωτηση μου προς τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μου απαντησαν οτι θα το κοιταξουν.
    Πρεπει να εχουν αλληθωρισει γιατι η διαφημιση ειναι ακομα εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή