Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συμφωνία της Intracom DΕ με την Diehl BGT για το σύστημα WiSPR-Wireless LAN

Απάντηση σε όλους αυτούς που μιλούν απαξιωτικά για την ελληνική πολεμική βιομηχανία, αγνοώντας τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει και μάλιστα σε τεχνολογίες αιχμής, διεκδικώντας μερίδιο από το παγκόσμιο εμπόριο του ολέθρου, ως αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης όλων των παραμέτρων (οικονομικά, μεταφορά τεχνογνωσίας κλπ) των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από τις τεράστιες αγορές όπλων που υποχρεώθηκε να πληρώσει και πληρώνει με τους βάρβαρους φόρους ο εργαζόμενος λαός μας, είναι η παρακάτω είδηση.



Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για την INTRACOM Defense Electronics σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία Diehl BGT Defence (DBD), ως αντισυμβαλλόμενη με τη Γερμανική Διεύθυνση Αμυντικής Τεχνολογίας και Προμηθειών (BWB), για την παροχή της νέας βελτιωμένης έκδοσης του συστήματος WiSPR-Wireless LAN για το Γερμανικό πρόγραμμα SPRINT.
Το πρόγραμμα SPRINT αφορά στην κατασκευή και αξιολόγηση τριών πρωτοτύπων στρατιωτικών οχημάτων με προηγμένα συστήματα δικτυοκεντρικών τεχνολογιών και αισθητήρων και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την προώθηση του προϊόντος στη διεθνή αγορά.
Η αναβαθμισμένη έκδοση του WiSPR-Wireless LAN παρέχει ποικιλία νέων χαρακτηριστικών όπως λειτουργία διπλής ζώνης συχνοτήτων και δυνατότητα ad-hoc δρομολόγησης. Επιπρόσθετα το πρόγραμμα προβλέπει την ενσωμάτωση και ασύρματη μεταφορά βιομετρικών δεδομένων του πεζού μαχητή μέσω του WiSPR-Wireless LAN όπως επίσης και τη διασύνδεση του WiSPR με το νέο Γερμανικό Σταθμό Ασυρμάτου ελεγχόμενο από λογισμικό (SVFuA - Software Defined Radio). 
Το WiSPR-Wireless LAN είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας επένδυσης της INTRACOM Defense Electronics στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων για τακτικές στρατιωτικές επικοινωνίες. Το WiSPR είναι γνωστό για τις διεθνώς πρωτοπόρες επιδόσεις του στη δυναμική αποθορυβοποίηση (DNR) και για τη μοναδικότητα του να διαθέτει ασφαλές ασύρματο τοπικό δίκτυο πλήρως ενσωματωμένο και διαλειτουργικό με τις υπηρεσίες της ενδοεπικοινωνίας, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή λύση για μεταφορά φωνής, δεδομένων και εικόνας.
Ο Κόκκαλης, “εθνικός προμηθευτής” του ελληνικού κράτους, σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, πίνει για τις επιτυχίες του εις υγείαν του κορόιδου λαού μας, βουτώντας ολοένα περισσότερο τα χέρια του στο αίμα των λαών.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου