Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Tο σόου αποπροσανατολισμού-χειραγώγησης της Σxoλής Ευελπίδων έπαιξε το ρόλο του!!! Τώρα πάμε για κουκούλωμα της υπόθεσης. Ποιος ο ρόλος του ΕΛΙΑΜΕΠ;

Από την πρώτη στιγμή το σόου με τους «Χουντικούς δράκους» που έστησε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, η ΕΥΠ και το συγκρότημα Λαμπράκη, σε συνεργασία με το συγκρότημα του "εθνικού εργολάβου" και τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, είχε σκοτεινά σημεία.
Πως είναι δυνατόν να κινητοποιείται η ΕΠΥ για κάποια ακροδεξιά τσογλάνια της Σχολής Ευελπίδων 
που στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγουδούσαν το «Μακεδονία Ξακουστή» (τραγούδι που εγκρίνει το ΓΕΣ μαζί με τη «Βόρεια Ήπειρο-αδελφούλα της Χρυσής Αυγής και του Καρατζαφέρη»; Πως είναι δυνατόν ολόκληρη ΕΥΠ και συγκροτήματα τύπου να ασχολούνται για μέρες με απάνθρωπους ακροδεξιούς που μετέτρεψαν την 17η Νοέμβρη σε «Γιορτή της Χούντας», όταν αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ζήτημα απλής καταγγελίας στη διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων (που κρίνεται γιατί δεν το γνώριζε και γιατί δεν το αντιμετώπισε πειθαρχικά)  και στο ΓΕΣ, ώστε να παρέμβουν άμεσα; Γιατί ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης και ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος δεν πήραν τα πειθαρχικά μέτρα που απαιτούνταν, αφού υπήρχαν βίντεο και επώνυμες καταγγελίες Απόστρατων αξιωματικών;

 
Μα φυσικά έπρεπε να στηθεί  ο μύθος του ενδεχόμενου Στρατιωτικού Πραξικοπήματος που προπαγάνδιζαν Παπανδρέου-Μπεγλίτης, βασιζόμενοι σε μυστική έκθεση της CIA, ώστε να καλυφθεί η Πραξικοπηματική Συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ του υπαλληλάκου πρωθυπουργού Παπαδήμα των τραπεζών, των εφοπλιστών, κατασκευαστών, των τοκογλύφων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Έπρεπε να δυσφημιστούν οι στρατιωτικοί ως «απειλή» της ανύπαρκτης δημοκρατίας, για να απονομιμοποιηθούν οι συνδικαλιστικές τους διεργασίες (καταδικασμένες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ενώσεις Αποστράτων που ελέγχονται από τη ΝΔ) και τα πολιτικά τους εγχειρήματα (που διεμβολίζουν τον κομματικό στρατό ΝΔ-ΛΑΟΣ, δίνοντας καταφύγιο στη «προδομένη» αντιμνημονιακή λαϊκή δεξιά), αφήνοντας στο απυρόβλητο την σύγχρονη δολοφονική πολεμοκάπηλη και ρατσιστική ακροδεξιά του ΛΑΟΣ, που αλληλοδιαπλέκεται με την Χρυσή Αυγή και τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που καθοδηγεί πολιτικά ο εκάστοτε ΥΕΘΑ!  Στοχοποιείται ο πρώην Α/ΓΕΣ, με τις αυξημένες πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά και πρωτεργάτης στην εναντίωση των στελεχών στη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, που οδήγησε στις συντριπτικές αλλαγές των Επιτελείων! 
Στο σόου της αντιμετώπισης των «χουντικών σταγονιδίων» πήραν μέρος «δημοσιογράφοι-στρατηγοί», γνωστοί για τη διαπλοκή τους με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που ανέσυραν από τα ντουλάπια το αραχνιασμένο σχέδιο του Αβέρωφ «ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ» για την αντιμετώπιση των χουντικών στρατιωτικών, ανακαλύπτοντας νέους αξιωματικούς που στρατολόγησαν οι νοσταλγοί του παρελθόντος, τους οποίους ήρθε να πατάξει ο αρχάγγελος της δημοκρατικής νομιμότητας,  ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος.
Η σκηνοθεσία προέβλεπε, όπως για μια ακόμη φορά αποκάλυψε το ΒΗΜΑ (αλήθεια, τι προνομιακή σχέση είναι αυτή με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ούτε εκπρόσωπος προπαγάνδας του Αβραμόπουλου να είχε αναλάβει)  τα πορίσματα των ΕΔΕ που διεξήγαγαν η διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων και το ΓΕΣ να επιβαρύνουν τη θέση των ακροδεξιών υποψήφιων αξιωματικών (που μεταξύ άλλων βασάνιζαν πρωτοετείς συναδέλφους τους). Να προκρίνουν την αφαίρεση της Αρχηγίας από τον πανάθλιο πρωταγωνιστή, ποινή φυλάκισης (20) ημερών στους ευέλπιδες που απάγγειλαν τον ύμνο της Χούντας της 21ης Απριλίου. Επίσης, ο αρχηγός της σχολής και πρωταγωνιστής στα φασιστοτράγουδα (που μερίδα του δεξιού και ακροδεξιού τύπου -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΣΤΟΧΟΣ, περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ- δικαιολόγησαν ως αστείο!!!)  διώχθηκε πειθαρχικά με το ερώτημα της αποπομπής και ο φάκελος στάλθηκε στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου για να κρίνει αν περιέπεσε σε ποινικά αδικήματα!
Την ανάγκη να φανεί ότι λαμβάνονται μέτρα, από μια κυβέρνηση που δείχνει  αποφασισμένη να «υπερασπιστεί τη δημοκρατία», με κάθε τίμημα, προεξόφλησε ο Θάνος Ντόκος, κρατώντας όμως και μία πισινή: «αν μια αντικειμενική και χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις διερεύνηση των γεγονότων δείξει ότι πέρα από κάθε αμφιβολία το εν λόγω υποψήφιο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μια εν δυνάμει απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα και μια αρνητική επιρροή για τους συναδέλφους του, τότε θα πρέπει να εκδιωχθεί από τις τάξεις των Ε.Δ.»[.]Αλλά ας αφήσουμε τους αρμόδιους να διερευνήσουν τα γεγονότα και ας κριθούν οι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους που διέπουν τον χώρο των Ε.Δ.» συμβούλευε σε άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, με τίτλο «Η ανάγκη ενδιαφέροντος για τις ένοπλες δυνάμεις» ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ».
Με τον τρόπο αυτό, μπαίνουν κάτω από το χαλάκι όλες οι αποκαλύψεις για την εθνικιστική προπαγάνδα που αποτελούν καθημερινά τμήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις Στρατιωτικές Σχολές, αφού τα μόνιμα στελέχη πρέπει να αφιονιστούν ιδεολογικά για να φέρουν σε πέρας την αποστολή που θα τους ανατεθεί από τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό: να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην ένοπλη υπεράσπιση των αστικών συμφερόντων εντός και εκτός συνόρων, είτε στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, είτε αναλαμβάνοντας να ηγηθούν της στρατιωτικής καταστολής των κοινωνικών εξεγέρσεων.  Μένουν στα αζήτητα οι καταγγελίες για την επικίνδυνη δράση αξιωματικών σε μονάδες της παραμεθορίου. 
Και η αστική Δικαιοσύνη παρουσιάζεται για μια ακόμη φορά τυφλή με τους ακροδεξιούς και τους πλούσιους! Τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι το όλο ζήτημα θα εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία. Η τελευταία πληροφορία που έχει διαρρεύσει φέρει τη διοίκηση της Σχολής να εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης της ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον Εύελπι που κατηγορείται για το επεισόδιο στο αμφιθέατρο της ΣΣΕ. Κι αυτό γιατί υπάρχουν απόψεις που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να υπάρξουν δύο τιμωρίες για το ίδιο αδίκημα και άρα πως θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής. Αυτά βέβαια είναι θέματα απολύτως νομικά και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορούν να επηρεάσουν τις διαδικασίες που ακολουθεί μια στρατιωτική σχολή όπως η ΣΣΕ. Φαίνεται όμως ότι επηρεάζουν όσους εμπλέκονται με την υπόθεση. Σ΄ ότι αφορά τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής είναι επιβαρυντικά για τον Εύελπι. Η διαδικασία του Πειθαρχικού μπορεί να διαρκέσει από έναν έως τρεις μήνες. Κάτι που δείχνει ότι η ηγεσία θέλει να κερδίσει χρόνο. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η βούληση να αποφευχθεί η αποπομπή του Εύελπι!!!
Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος στο σήριαλ των αποκαλύψεων σχετικά με τη δράση ακροδεξιών στη Σχολή Ευελπίδων και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων σχεδιασμών του ελληνικού αστικού κόσμου, που δείχνει να αναπροσαρμόζει τις επιλογές του για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους εξοπλισμούς, κλείνοντας το μάτι στους Αμερικανούς.
Ας δώσουμε όμως και πάλι τον λόγο στο Ντόκο που μπορεί με την ευφράδεια του να μας ενημερώσει για τους στόχους του ελληνικού αστικού κατεστημένου:  
«Όμως υπάρχει και ένα γενικότερο ζήτημα. Οι οριζόντιες περικοπές, αλλά και η παραμέληση του χώρου της εθνικής άμυνας για πολλά χρόνια από διαδοχικές πολιτικές ηγεσίες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης. Οι ελληνικές Ε.Δ. καλούνται να εκτελέσουν την αποστολή τους με λιγότερα οικονομικά μέσα, ενώ έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές στο παγκόσμιο και περιφερειακό περιβάλλον, τη μορφή της εκτιμώμενης απειλής, την τεχνολογία και τα μοντέλα οργάνωσης και διοίκησης. Είναι άμεση η ανάγκη για μια σε βάθος στρατηγική αναθεώρηση και επαναξιολόγηση του επιχειρησιακού δόγματος, της δομής δυνάμεων, της οργάνωσης και του τρόπου λειτουργίας, της εκπαίδευσης, του τρόπου αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, των εξοπλιστικών αναγκών, αλλά και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Με προτάσεις τεκμηριωμένες και θαρραλέες, προερχόμενες από τους άριστους στον χώρο των Ε.Δ., στο πλαίσιο των πολιτικών κατευθύνσεων και με πλήρη αδιαφορία για το διαβόητο πολιτικό κόστος.
Άρα, ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ομιλία για τον προϋπολογισμό του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, στην οποία ανέφερε ότι τον Ιανουάριο του 2012 θα δημοσιοποιήσει τις προτάσεις του για τη Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη, στελέχη του ΥΕΘΑ, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Σπηλιόπουλος έχουν θέσει ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας, κοψίματος των αναβολών, περιορισμού ή και απόλυσης των ΕΠ.ΟΠ., έντασης των ασκήσεων εφέδρων ώστε να καταστεί η χώρα Ισραήλ των Βαλκανίων. Πολλοί, θέλοντας να συνεχίσουν τους σχεδιασμούς Μεϊμαράκη-Μπεγλίτη, θέτουν ζήτημα ακόμη και Στράτευσης στα 18-19.  Ο Ντόκος μιλά «πλήρη αδιαφορία για το διαβόητο πολιτικό κόστος», τονίζοντας την επιλογή των κυβερνώντων να αδιαφορήσουν εντελώς για τη βούληση των εργαζόμενων και της νεολαίας που συστηματικά τα τελευταία χρόνια αρνείται τον στρατό. Επίσης, συμβουλεύει την κυβέρνηση να προχωρήσει με αποφασιστικότητα  κλείνοντας τα άχρηστα στρατόπεδα, κάτι που δείχνει να μπλοκάρει το άθλιο πελατειακό σύστημα που δημιούργησαν και εκμεταλλεύτηκαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Την ένταξη του στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς πιστοποιεί το ΕΛΙΑΜΕΠ και ο γενικός του διευθυντής Ντόκος ήδη από το άρθρο «Παίζοντας με τους θεσμούς», πάλι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, όπου υπεραμύνεται της σφαγής των επιτελών από τον Π.Μπεγλίτη γράφοντας: «ο γράφων αρνείται να εξετάσει καν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για πολιτικό ελιγμό, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί η εξαγγελία για πραξικόπημα.[.] Πιθανότατα επρόκειτο για μια ειλημμένη απόφαση, που ανακοινώθηκε όμως τη χειρότερη δυνατή στιγμή. [.] η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού είχε το δικαίωμα να αποστρατεύσει του υπηρετούντες αρχηγούς.[.] Στο πλαίσιο αυτό, οι αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν λιαν υποκριτικές, καθώς την ίδια πρακτική των πρόωρων κρίσεων (Αύγουστος 2007) εφάρμοσε και η ίδια»!!!
Είναι άμεση η ανάγκη για μια σε βάθος στρατηγική αναθεώρηση και επαναξιολόγηση του επιχειρησιακού δόγματος, της δομής δυνάμεων, της οργάνωσης και του τρόπου λειτουργίας, της εκπαίδευσης, του τρόπου αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, των εξοπλιστικών αναγκών, αλλά και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Η παραπάνω τοποθέτηση φαίνεται ότι μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στροφή των ελληνικών προμηθειών τεθωρακισμένων από τη γερμανική αγορά στην αμερικανική, με τα 400 παροπλισμένα ΑBRAMS                           να ανοίγουν την πόρτα στις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες που εξασφαλίζουν την συντήρηση και την προμήθεια ανταλλακτικών και πυρομαχικών. Σταδιακά, και ελέγχοντας την ελληνική πολεμική βιομηχανία (ΕΑΒ-ΕΛΒΟ), οι ΗΠΑ στοχεύουν στην εξασφάλιση της αναβάθμισης των υπαρχόντων, αλλά και των νέων παραγγελιών πολεμικών αεροσκαφών. Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε και την ανάθεση από τη Locheed  Martin στην ΕΑΒ,  σύμβασης 114 εκατ. δολαρίων για να κατασκευάσει και συναρμολογήσει στο εργοστάσιο της Τανάγρας εξαρτήματα και υποσυστήματα για 112 νέα μαχητικά αεροσκάφη Block 50 και Block 60.
Εδώ, αξίζει να επισημάνουμε τα εξής: η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο Τάσος Τέλλογλου προσωπικά έχουν πρωταγωνιστήσει στην ανάδειξη των σκανδάλων των γερμανικών προμηθειών (SIEMENS-Leopard-υποβρύχια κλπ), με αδιάσειστα στοιχεία που σε κάνουν να αναρωτηθείς «που τα βρίσκει αυτός ο άνθρωπος, τι πήγες έχει, πια»; Επίσης, ο Θάνος Ντόκος, πάλι διαμέσου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είχε αμφισβητήσει την συμφωνία Καραμανλή-Πούτιν για την προμήθεια των ρωσικών ΤΟΜΑ ΒΜP-3HEL, διατυπώνοντας την άποψη ότι «πρέπει να μπει ένα όριο στις ελληνορωσικές σχέσεις» και ότι το συγκεκριμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού «δεν αποτελεί προτεραιότητα για τις ένοπλες δυνάμεις». Πρέπει, να επισημάνουμε ότι και στην περίπτωση TOMA BMP-3HEL και στην περίπτωση των LEOPARD θίγονταν τα συμφέροντα του Μυτιληναίου, που είχε εξασφαλίσει μεγάλο τμήμα της συμπαραγωγής.
Επισημαίνουμε τη δράση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τρείς λόγους:
1. Στη μελέτη «Ελληνική Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας στον 21Ο αιώνα» που συντάσσει το ΕΛΙΑΜΕΠ το 2007, συναντούμε το σύνολο των απαντήσεων στα ζητήματα που θίγει ο Θ.Ντόκος στο απόσπασμα του άρθρου «Η ανάγκη ενδιαφέροντος για τις ένοπλες δυνάμεις»: «Είναι άμεση η ανάγκη για μια σε βάθος στρατηγική αναθεώρηση και επαναξιολόγηση του επιχειρησιακού δόγματος, της δομής δυνάμεων, της οργάνωσης και του τρόπου λειτουργίας, της εκπαίδευσης, του τρόπου αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, των εξοπλιστικών αναγκών, αλλά και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας». Μελέτη που στη φιλοσοφία, στις προτάσεις, στα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας ταυτίζεται πλήρως με τους σχεδιασμούς Παπανδρέου-Μπεγλίτη για τη Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, που φαίνεται να ακολουθεί η σημερινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ!
2. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς τα μέλη του Δ.Σ. και το σύνολο των μελών του για να διαπιστώσει το μέγεθος της «συνεργασίας» ενσωματωμένων στο σύστημα εξουσίας διανοούμενων, απόστρατων αξιωματικών που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις Ε.Δ., σημαντικούς πρέσβεις, εκπροσώπους πολυεθνικών, εταιρειών, ιδρυμάτων, δημοσιογράφων: Α.Παπαχελάς (ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), Στ.Ευσταθιάδης (ΒΗΜΑ), Κ.Ιορδανίδης (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), Ι.Καρτάλης (ΒΗΜΑ), Γ.Καπόπουλος (ΕΡΤ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ), Α.Κούρκουλας (ΕΡΤ, ΒΗΜΑ)
3. Ποιοι είναι όμως οι χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ; Μια ματιά στη λίστα των διεθνών χρηματοδοτών του ιδρύματος, μεταξύ των οποίων η αμερικανική-βρετανική πρεσβεία και το ΝΑΤΟ, προκαλεί έντονους προβληματισμούς  για το ρόλο και τις επιδιώξεις του ιδρύματος.

Διεθνείς
Χρηματοδότες:
Bertelsmann Foundation, G
όtersloh
Carnegie Endowment for International Peace, Washington DC
Commemorative Association for the Japan World Exposition (1970), Tokyo
Council of Europe, Strasbourg
Eleni Nakou Foundation, London
Embassy of the United States, Athens
E.U. Institute for Security Studies, Paris
European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), London
European Commission, Brussels
European Human Rights Foundation, Brussels
European Parliament, Brussels
European Science Foundation, Strasbourg
Ford Foundation, New York
Friedrich Ebert Stiftung, Bonn
Friedrich Naumann Stiftung, K
φnigswinter
Fund for an Open Society- Serbia, Belgrade
German Marshall Fund of the United States, Washington DC
Haniel Stiftung, Hannover
Hellenic Resources Institute, Cambridge MA
Institute for East-West Studies, New York
Japan External Trade Organisation (JETRO), Tokyo
Japan Foundation, Tokyo
John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, Chicago
K
φrber Stiftung, Hamburg
Kosovo Foundation for Open Society - Prishtina
Michael Marks Charitable Trust, London
NATO Public Diplomacy Division, Brussels
Royal Ministry of Foreign Affairs, Oslo
Open Society Foundation - Sofia
Open Society Foundation for Albania, Tirana
Open Society Fund - Bosnia and Herzegovina, Sarajevo
Open Society Fund - Lithuania, Vilnius
Open Society Georgia Foundation, Tbilisi
Open Society Institute - Macedonia, Skopje
Open Society Institute - Russia, Moscow
Philip Morris Institute for Public Policy Research, Brussels
Rockefeller Foundation, New York
Soros Foundation - Hungary, Budapest
Soros Foundation - Latvia, Riga
Speros Basil Vryonis Center for the Study of Hellenism, Rancho Cordova CA
Stability Pact for Southeastern Europe, Working Table I on Democratisation and Human Rights, Brussels
United States Institute of Peace, Washington DC
Volkswagen Stiftung, Hannover.
Η αντιδραστική αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μέρος ευρύτερων αστικών και ιμπεριαλιστικών πολιτικών επιλογών, πάνε χέρι χέρι με την προπαγάνδιση ενός νέου μιλιταρισμού και απαιτούν «εθνική ενότητα». Πρέπει τώρα οι πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες να διαμορφώσουν ένα μαζικό και μαχητικό  Αντιπολεμικό Αντιεθνικιστικό Αντιμιλιταριστικό Συντονισμό και να αντιπαλέψουν αυτές τις επιλογές από την σκοπιά ενός σύγχρονου  εργατικού διεθνισμού που θα προτάξει τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας και θα θέσει συνολικότερους πολιτικούς στόχους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.6932 955437
  Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου