Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Για τον Τουρκικό Στρατό δεν υπάρχουν Ομοφυλόφιλοι, Μόνο Νευρωτικοί


http://tourkikanea.gr/wp-content/uploads/2012/04/fft5_mf968996.jpeg
Άλματα πραγματοποιεί η Στρατιωτική Ιατρική στην Τουρκία. Για τους Τούρκους στρατιωτικούς γιατρούς οι ομοφυλόφιλοι που προσέρχονται στα ιατρεία τους είναι απλώς νευρωτικοί, μπορούν να υπηρετήσουν οπουδήποτε αλλού εκτός των Ειδικών Δυνάμεων, όπου δεν προτιμούνται οι νευρωτικοί άνδρες. Επίσης, αν είσαι ομοφυλόφιλος, δηλαδή νευρωτικός, ε τότε, «έλα να παρουσιαστείς με τον κηδεμόνα σου»! Αυτά γράφει η εφημερίδα Ραντικάλ, σε άρθρο της που παρουσιάζουν τα tourkikanea.gr:

ΠΟΛΗ– Ο Ερκάν Αλτάι δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να πείσει τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) για την ομοφυλοφιλία του, και έτσι η ομοφυλοφιλία του χαρακτηρίστηκε ¨ψυχοσεξουαλική διαταραχή¨. Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Χαϊντάρπασά κρίθηκε πως είναι ¨Νευρωτικό άτομο¨ και ότι ¨Ικανός για θητεία,ανίκανος για ειδικές δυνάμεις¨. Ο Αλτάι δήλωσε πως ¨Αντιμετωπίζω ένα απίστευτο ψυχολογικό βασανιστήριο και μια πολιτική εκφοβισμού¨.
¨Έλα μαζί με την οικογένεια σου¨ Ο 25χρονος ελεύθερος ρεπόρτερ Αλτάι, 1,5μήνα πριν προσέφυγε σε στρατιωτικό γραφείο όπου δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος και ζήτησε την σχετική ιατρική αναφορά. Παραπέμφθηκε με τη σειρά στο Κασίμπασά,στο Γκιουμουσουγιού και στο GATA. Στο GATA αφού ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες συναντήσεις και ψυχολογικά τεστ του ζητήθηκε ¨συνάντηση με την οικογένεια¨.Παρά το ότι ο Αλτάι ανέφερε πως δεν το έχει φανερώσει στην οικογένεια του και ότι για αυτό δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συνάντηση μαζί τους οι γιατροί του είπαν πως ¨Δεν γίνεται τίποτε, πρέπει να ερευνήσουμε την εξέλιξη σου¨ και του έδωσαν ραντεβού για τις 24 Απριλίου στο συμβούλιο που θα αποφάσιζε.
Ο Αλτάι περιέγραψε ως εξής την συνεδρία της περασμένης Τρίτης : ¨Πρώτα συναντήθηκα με έναν γιατρό.Του ανέφερα πως είμαι συνεργάτης του KAOS GL, και του είπα πως είχα φέρει μαζί μου δεκάδες άρθρα και ειδήσεις μου σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Του ανέφερα πως ακόμη και η πτυχιακή μου εργασία ήταν μια εξέταση των σχετικών με την ομοφυλοφιλία ειδήσεων. Ο γιατρός ανέφερε πως και ο ίδιος ετοιμάζει διατριβή για την ομοφυλοφιλία και ότι αυτό δεν είναι επαρκές. Ρωτήθηκα σχετικά με το πότε ήρθα πρώτη φορά σε επαφή και το αν πήγα ποτέ με γυναίκα. Του είπα πως δεν πήγα ποτέ με γυναίκα. ¨Όταν ρωτήθηκα γιατί δεν θέλω να πάω στο στρατό, είπα πως δεν θέλω να υποστώ την πίεση να κρύβω την ομοφυλοφιλία μου και να προκαλώ ανησυχία στους άλλους¨. Ο Αλτάι έπαθε σοκ όταν είδε την ιατρική αναφορά να λέει«νευρωτικός, ικανός για θητεία».
Τελικά, μπορεί και εμείς να έχουμε Βενιζέλο, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Τρέμη και Πρετεντέρη, Θέμο και παπαδαριό, αλλά και οι γείτονες Νεοοθωμανισμός, μαντίλα, καταπίεση,σκοταδισμός, βλακεία και ξερό ψωμί.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.6932 955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου