Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Στρατιωτικός έκλεψε σπίτι στην Ορεστιάδα για 100 ευρώ!

http://2.bp.blogspot.com/-JKrJsi_GmpU/T-7q7XwypmI/AAAAAAAAVlc/UICBRlY93GU/s400/1190534904.jpg

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία μας διαλύεται, Οι συνέπειες της άγριας ταξικής επίθεσης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ δυναμιτίζει τον κοινωνικό ιστό, ώθησε και ωθεί στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αυξάνει την παραβατικότητα. Όσο και αν προσπαθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι δολοφονικές ορδές της Χρυσής Αυγής να δαιμονοποιήσουν τους μετανάστες, φορτώνοντας τους το σύνολο της εγκληματικότητας που αποκτά πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Απολύσεις και ανεργία, πείνα και εξαθλίωση, κοινωνικά αδιέξοδα που έρχονται να απογειώσουν τα νεά φορο-ληστρικά μέτρα για να πληρωθούν τράπεζες και τοκογλύφοι, οι ιδιωτικοποιήσεις και οι εργασιακές σχέσεις γαλέρας με τους μισθούς πείνας των 300-400 ευρώ διαμορφώνουν το περιβάλλον άνθησης της παραβατικότητας.
H παρακάτω είδηση αποτέλεσε χαστούκι πραγματικό, σε όσους προπαγανδίζουν ότι για την έξαρση της εγκληματικότητας φταίνε οι μετανάστες,πριμοδοτώντας την καλλιέργεια φοβικών συνδρόμων στην κοινωνία και τροφοδοτώντας την άνοδο των νεοναζιστικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής, που σχεδιάζει τη μετατροπή της σε Πολιτοφυλακή-Ιδιωτική Φασιστική Security που έναντι αμοιβής θα παρέχει ασφάλεια. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ=ΚΕΡΔΟΣ!
«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, κλοπή που είχε διαπραχθεί στις27 Μαρτίου σε σπίτι, στην πόλη της Ορεστιάδας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 23χρονο, ο οποίος έκλεψε από σπίτι 120 Ευρώ και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων, ενώ στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη μια κάρτα ανάληψης, έβγαλε από ΑΤΜ 600 Ευρώ. Ο 23χρονος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στον κ.Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης. (http://www.thrakinea.gr/archives/35214)».
Πρόκειται για μια ακόμη ληστεία με πρωταγωνιστή νεαρό στρατιωτικό. Είχε προηγηθεί η ληστεία στρατιωτικού στην Άρτα: «Στα... πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας τον διαρρήκτη που επιχειρούσε να τρυπώσει σε ένα μίνι μάρκετ στην Άρτα. Έμειναν άναυδοι, όμως, όταν ο δράστης τους αποκάλυψε πως είναι μόνιμος υπαξιωματικός του Στρατού και αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν είχε να φάει! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 43χρονος, είναι μόνιμος επιλοχίας και υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας. Όμως, αυτό που έχει απομείνει από το μισθό του μετά τις περικοπές, δεν του έφτανε ούτε για τα στοιχειώδη και αποφάσισε να διαρρήξει το κατάστημα για να πάρει τρόφιμα, ποτά, αλλά και χρήματα! Ο υπαξιωματικός που κατάγεται από την Άρτα οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, όπου έφτασαν άνδρες της Στρατονομίας οι οποίοι τον παρέλαβαν για να τον οδηγήσουν σε στρατιωτικό εισαγγελέα, μια και λόγω της ιδιότητάς του δεν υπόκειται στην ποινική δικαιοσύνη».
Φυσικά, η κατάντια των στρατιωτικών είναι γνωστή και οι καταγραφόμενες ληστείες με θύτες βαθμοφόρους αποτελεί συνέχεια ενός μισθού που πλέον είναι πενταροδεκάρες, αλλά και των συσσιτίων που έχουν οργανωθεί στις μονάδες. Και φυσικά, να εργάζεσαι και να τρως σε συσσίτιο είναι το άκρων άωτο της ξευτίλας.
Η ευθύνη βαραίνει τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων! Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Φράγκου έταξαν πολλά στους στρατιωτικούς, πρωτίστως ότι θα τους υπερασπιστούν, υποσχέσεις όμως που αποσκοπούσαν στην υφαρπαγή της ψήφου τους και μόνο. Τώρα, ο νέος ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος σφυρίζει αδιάφορα, σηκώνει τα χέρια ψηλά…, αποκαλύπτοντας την πραγματική ουσία της πολιτικής της ΝΔ που ήρθε να εφαρμόσει απαρέγκλιτα τα Μνημόνια και να εξυπηρετήσει τον κόσμο των πλουσίων. Το μόνο που ξέρουν να λένε όλοι οι προηγούμενοι είναι ότι ο στρατός θα καταστείλει τις κοινωνικές αντιδράσεις που θα προκαλέσει η πολιτική τους. Αμ δε…
Κατά τη γνώμη μας δεν αρκεί υποκριτικά να καταδικαστεί το γεγονός και να ακουστούν και πάλι οι γνώστες φαιδρότητες περί «κάποιων κακών, η δράση των οποίων δε χαρακτηρίζει το σύνολο των στρατιωτικών»! Όποιος νομίζει ότι η κοινωνία μας μπορεί να ζήσει με τα Μνημόνια νομίζουμε ότι κάνει λάθος. Η εποχή μας απαιτεί ριζικές ανατροπές και όχι ψευτοδιλήμματα μεταξύ μιας ακροδεξιάς μνημονιακής εκδοχής σαν τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ντρίμπλες ενσωμάτωσης της κοινωνικής δυσαρέσκειας σε αριστερές διαχειριστικές κυβερνητικές προτάσεις της κυρίαρχης πολιτικής όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
Προτείνουμε στην νεολαία την ανάπτυξη μαζικού, μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για την ανάπτυξη συλλογικών αγώνων ενάντια στην αυθαιρεσία των ανωτέρων, την εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς. Την κατάκτηση του Ελεύθερου Συνδικαλισμού. Να αρνηθούμε τα χρέη και τα ελλείμματα που ο κόσμος του πλούτου δημιούργησε και ο κόσμος της εργασίας πληρώνει.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ.6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου