Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Μπορεί οι συνάδελφοι φαντάροι να υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν και από εκείνη τη μέρα οι ίδιοι και οι γονείς τους να μην ξέρουν που να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται για να εκπληρώσεις το "υπέρτατο καθήκον".
Μπορεί, ο κάθε συνάδελφος να μοιάζει στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα ένα μάτσο ευρώ που πρέπει να απλώσουν χέρι και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Μπορεί, μέσα στο στρατόπεδο να αποτελείς τον τέλειο δούλο που πλένει, καθαρίζει, ασβεστώνει, καλωπίζει, συντηρεί τις μονάδες, κάνει σκοπιά και τον υπηρέτη στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Μπορεί να μην σου δίνουν ανθρώπινο φαγητό, οι συνθήκες υγιεινής να είναι άθλιες.
Μπορεί να μην έχεις δεύτερο άρβυλο, να κόψανε τις καταστάσεις επιβίβασης και μαζί με την έξοδο να σου "τρώνε" και την άδεια.
Μπορεί να είσαι υποχρεωμένος να δείχνεις υποταγή στον κάθε ένα, που είναι έστω και "ένα βαθμό" ανώτερος, στο κάθε τεμπάλη, γλυψιματία ΕΠ.ΟΠ., στον κάθε βολεμένο αξιωματικό.
Μπορεί να πρέπει να γίνεις πολεμιστής, να μάθεις να σκοτώνεις για τα συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Αλλά πρέπει να υποστείς και το Μεσαίωνα που φωλιάζει σε κάθε στρατόπεδο.
Τους ιερείς, που κομμάτι της εξουσίας, που με κάθε ευκαιρία είναι μπροστά μας και θέλουν και αυτοί να μας εκμεταλλευτούν: αγρίως κοπανάνε τα τηλέφωνα σε κάθε θρησκευτική εορτή, απαιτώντας στρατιωτικό άγημα, για να λαμπρύνουν με το χώσιμο μας, την εκδήλωση.
ΦΑΝΤΑΡΟΣ-Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ο θεός Απαιτεί τιμές καθώς μας το ανταποδίδει αφού εμε ένα περίεργο τρόπο, "εθνικά" "είναι δικός μας". Που σύμφωνα με τις "γραφάς" διδάσκει την υποταγή, απαιτεί να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο όταν τρώμε χαστούκι.
Η τέλεια υποταγή με θεία προσταγή.
Εμείς απαιτούμε τον πλήρη διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, Στρατού-Εκκλησίας.
Να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θρησκευτικός όρκος-Είμαστε Πολίτες με Στολή, όχι Πιστοί. 
Να καταργηθούν οι προσευχές και ο υποχρεωτικός εκκλησιασμό: η πίστη είναι προσωπική υπόθεση, όχι επιβολή.
Λέμε όχι στην Υποχρεωτική Στράτευση και το Μισθοφορικό Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
ΚΕΜΧ - Θεία λειτουργία για τους οπλίτες της 2013 Α ΕΣΣΟ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη πλέον Θεια Λειτουργία στο ΚΕΜΧ υπό του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ Καλλίνικου με την ευκαιρία της κατατάξεως Ν/Σ Οπλιτών της 2013 Α ΕΣΣΟ.
 

1 σχόλιο:

  1. kala ρε μεγαλε
    δεν θες υποχρεωτικη στρατευση.
    αλλα δεν θες ουτε μισθοφορικο στρατο.

    τοτε τι θες;

    προφανως δεν θες να υπαρχει στρατος ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή