Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ 616 ΜΚ ΤΠ

ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ-ΑΡΘΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Η είδηση της απώλειας του 28χρονου συναδέλφου Κίμωνα στο 616 ΜΚ ΤΠ συγκλόνισε την οικογένεια του, τους συντρόφους και φίλους του, τους συναδέλφους του στη μονάδα, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας. Αν αφαιρέσεις τα καθεστωτικά κανάλια και τα ραδιόφωνα, που μόνο την κυβερνητική-μνημονιακή προπαγάνδα ξέρουν να διαδίδουν, όλα τα άλλα μέσα-εφημερίδες, blog, σαίτ κλπ- έγραψαν και ξαναέγραψαν για το μοιραίο γεγονός.
Καταλυτικό γεγονός έπαιξε η επιστολή των συναδέλφων του αδικοχαμένου παλικαριού από το 616 ΜΚ ΤΠ που ήρθε να απαντήσει στα ψέματα που η ιεραρχία διέδιδε, να αποκαλύψει τις συνθήκες που επικρατούν στο "μαύρο στρατοπέδο", να μιλήσει για την προσωπικότητα του φίλου και συναδέλφου Κίμωνα. Κυρίως όμως να τσακίσει την επιχείρηση λάσπης και συκοφάντησης του νεκρού συναδέλφου από την ιεραρχία, να αποκαλύψει τους υπευθύνους συγκεκριμένων πράξεων που άξοιξαν το δρόμο στην τέλεση της μοιραίας πράξης.
Εντύπωση όμως προκαλεί ένα δημοσίευμα, από μια εφημερίδα που δεν έχει συνηθίσει το αναγνωστικό της κοινό σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις.
Πρόκειται για το άρθρο του Αριστείδη Μάτιου "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 616 ΜΚ ΤΠ" ", στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που εκφράζει το πρωθυπουργικό περιβάλλον. 
Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου φανερώνει μια σαφή στοχοποίηση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένων στελεχών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ για την κατάσταση που επικρατεί στις μονάδες του Έβρου δεν γίνεται ούτε καν νύξη για τις κυβερνητικές ευθύνες και πιο συγκεκριμένα αυτές του καθόλα αρμόδιου, του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου.
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από το γεγονός και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θεωρείται από πολλούς μια ευκαιρία "απόδοσης δικαιοσύνης"! Έστω και με παράπλευρο τρόπο...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου