Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 616Μ/Κ ΤΠ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦONOYNTAI-AYTOKTONOYN KAI KATAΠIEZONTAΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ


ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΟ 616 Μ/Κ ΤΠ, ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ

ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ

 
Με μια ακόμη στημένη ανακοίνωση - από αυτές που αποτελούν μνημεία απανθρωπιάς και κοροϊδίας (με τα βαριεστημένα… συλλυπητήρια για να κοροϊδέψουν τους «ιθαγενείς») - το ΓΕΣ ανακοίνωσε μία ακόμα αυτοκτονία-δολοφονία φαντάρου: Τη δεύτερη, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, μετά την αυτοκτονία-δολοφονία του ΕΠΟΠ, για την οποία έστειλε και γράμμα συνάδελφός του.
ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 03:00 περίπου, ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Κ., που υπηρετούσε σε Μονάδα της περιοχής της Ορεστιάδας, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του Στρατοπέδου, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο.
Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος.

Η συμμορία των κατά συρροή δολοφόνων, του υπουργείου εθνικής άμυνας, της στρατιωτικής ιεραρχίας και των διοικητών στρατοπέδων (όπως του διοικητή του 616 Μ/Κ ΤΠ), που σκοτώνουν φαντάρους, ΕΠΟΠ, ακόμα και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς, με τις περικοπές, την ανέχεια, τις απάνθρωπες συνθήκες, τον ιδεολογικό και ψυχολογικό (ακόμα και φυσικό) τραμπουκισμό, τις επιλογές τους, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΠΑΤΑΙ τους συγγενείς και τους φίλους ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.
Ο συνάδελφος Κ.Ι. (κι όχι Ι.Κ. - με το γνωστό απρόσωπο πρωτόκολλό σας), ήταν σύντροφος και φίλος, ήταν αγωνιστής και αδερφός. Και δεν είχε προβλήματα «ψυχολογικά», πέρα από την «αδυναμία» του να δεχτεί την κοινωνική εξαθλίωση και αδικία, τον τραμπουκισμό και την απάνθρωπη λογική του «παραλογισμού της θητείας» σαδιστών και «προβλεπόμενων» καραβανάδων.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ οποιονδήποτε, αυτοί που οδήγησαν στο θάνατο τον συνάδελφό μας, αυτοί που τους συγκάλυπταν και τους επαινούσαν, αυτοί που ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 616 (Υπουργείο, ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, Ταξιαρχία) και τα άφηναν να συμβαίνουν για να «διατηρηθεί το αξιόμαχο».

Από τις καταγγελίες που παραθέτουμε και τα σχόλια των υπόλοιπων φαντάρων σε αυτές, φαίνεται ότι η κατάσταση στο εν λόγω στρατόπεδο (και σε διάφορα άλλα) ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ, ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Ποιο είναι αυτό; Μας θέλουν αναλώσιμους, υποταγμένους δούλους - να δεχόμαστε να ζούμε σαν αγρίμια, να δουλεύουμε σαν σκυλιά, για να συντηρούμε τις καριέρες τους, τα στρατόπεδά τους, το στρατό τους.

ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ» «ΚΑΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ», ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

 

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ

 

Φαντάροι από την Ορεστιάδα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

 

Παρακάτω, είναι ενδεικτικά κείμενα καταγγελίας (ούτε καν όλα) ΜΟΝΟ για το 616 Μ/Κ ΤΠ.

 

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012



 

Οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων για τα όσα συμβαίνουν στο 616 ΜΚ/ΤΠ στην Ορεστιάδα είναι συνεχείς. Κατά διαστήματα και μετά τις διαμαρτυρίες τους ή τη δημοσίευση των όσων υφίστανται, το ΓΕΣ παρεμβαίνει, κάποια μέτρα λαμβάνονται, αλλά σύντομα η κατάσταση χειροτερεύει  και πάλι.

 Αυτό αποδεικνύουν και οι τελευταίες αγωνιώδεις κλίσεις συναδέλφων προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που μας ανέφεραν ότι μόνο το τελευταίο διάστημα, περισσότεροι των 10 συναδέλφων, έχουν πάρει Αναβολή. Μάλιστα, τόσο οι αξιωματικοί, όσο και ο διοικητής της μονάδας «σπρώχνουν» τους συναδέλφους να ζητήσουν Αναβολή, αντί να κάνουν κάτι για να αλλάξουν τις συνθήκες. Με αυτή τη μεθόδευση φορτώνουν την ευθύνη στους στρατιώτες, παρουσιάζοντας τους ως αδύναμους να αντέξουν και οι ίδιοι αποποιούνται των σοβαρών ευθυνών τους.   

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί συνάδελφος ο οποίος μετρά μέρες για να απολυθεί. Παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του ιατρική γνωμάτευση που τον απαλλάσσει και κανονικά θα έπρεπε να τους κάνει να ανησυχούν και να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, αυτοί αδιαφορούν για την κατάσταση της υγείας του και τις γνωματεύσεις του Υγειονομικού, θέτοντας του το απόλυτο δίλημμα: ή ανταποκρίνεσαι σε ότι απατούμε από εσένα (προϊόν του οποίου είναι και η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση)  ή πήγαινε να πάρεις αναβολή!

Αξιωματικοί και διοικητής όμως ξεχνούν ότι οι αυθαιρεσίες τους, η πίεση που ασκούν, τα παράνομα και απάνθρωπα διλήμματα που θέτουν είναι δυνατόν να παράγουν και απόλυτα αποτελέσματα.

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να παίζουν με την υγεία και την ζωή νέων ανθρώπων.

Εμείς καλούμε την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ να παρέμβει.

Για οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά αυτούς.

Επίσης, καλούμε τους συναδέλφους να βγαίνουν μαζικά στην αναφορά Παραπονούμενοι, να καταγγέλλουν τις παρανομίες, τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους και να προσπαθούν να δημοσιοποιήσουν την απάνθρωπη χακί καθημερινότητα.

Εμείς είμαστε στο πλευρό τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


 

Αναδημοσιεύουμε σχετικά πρόσφατη επιστολή καταγγελίας που αποκαλύπτει τι υφίστανται οι φαντάροι!

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012


Συγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων που υπηρετούν στο 616 ΜΚ/ΤΠ στην Ορεστιάδα. Ο διοικητής της μονάδας ζει σε πολεμικές συνθήκες, επαναλαμβάνοντας όπως και οι προγενέστεροι εκφοβιστικά-πολεμοκάπηλα σενάρια, ενώ κατευθύνει τους υφιστάμενους του παραβιάζοντας με τον πιο ωμό τρόπο τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Η εντατικοποίηση είναι ακραία: οι ποινές πέφτουν βροχή καθώς η διοίκηση της μονάδας επιχειρεί με λεκτική βία και την τρομοκρατία της φυλακής και της διεύρυνσης του χρόνου υπηρέτησης να κάμψει τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των στρατιωτών.

Εκτός των άλλων ο διοικητής εκμεταλλεύεται με ακραίο τρόπο οικονομικά τους στερημένους συναδέλφους-φαντάρους, κερδοσκοπώντας απροκάλυπτα με το ΚΨΜ. Φαίνεται να αδιαφορεί για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια και της αδυναμίας της να σηκώσει το βάρος της στρατιωτικής θητείας που της φόρτωσε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και η άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Καλούμε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ζιαζιά να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες, να αντιμετωπίσει άμεσα τις αυθαιρεσίες του διοικητή και να δώσει λύσεις. Δε μπορεί και ο στρατός να βάζει χέρι στην τσέπη του φαντάρου.

Ο λαός μας έδειξε ότι δε θέλει και δε μπορεί να ανεχτεί αυτή την αντεργατική και αντικοινωνική πολιτική των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, τη Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Μήπως όμως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν το κατάλαβε;

Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνουμε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα σε ανάληψη πρωτοβουλιών για την ακόμη μεγαλύτερη και αποφασιστικότερη ανάπτυξη ενός κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στην αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και την Στράτευση στα 18, ενάντια στον εθνικισμό και ρατσισμό, για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και την κατοχύρωση του Ελεύθερου Συνδικαλισμού των Φαντάρων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 616 ΜΚ/ΤΠ Ορεστιάδας

Σας γράφουμε για να κάνουμε κάποιες καταγγελίες σχετικά με την ζωή που ζούμε ως στρατιώτες σε ένα συγκεκριμένο τάγμα στην Ορεστιάδα. Υπηρετούμε στο 616 ΜΚ.ΤΠ, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, που είναι αμετάθετο. Θεωρούνταν και ακόμη θεωρείται ως ένα από τα μαύρα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού.

Πλέον η κατάσταση είναι απελπιστική. Ας τα πάρουμε με την σειρά για να δείτε τι εννοούμε:

Η εκπαίδευση είναι καθημερινή υπό το πρόσχημα «του πολέμου που έρχεται και βρίσκεται προ των πυλών»! Καθημερινά στο ύψωμα 100, που απέχει 4 χιλιόμετρα από το στρατόπεδο, πηγαίνουμε με τα πόδια. Τα διαλλείματα ελάχιστα, ενώ όλη η εκπαίδευση γίνεται με τους στρατιώτες όρθιους. Τόσο το χειμώνα, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όσο και τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, η εκπαίδευση γίνεται με όπλο-κράνος-εξάρτηση.

Έχουμε καθημερινά γυμναστική και όποιος δεν τρέχει καταγράφεται από συγκεκριμένο λοχαγό και τιμωρείται από το διοικητή. Επίσης, πραγματοποιείται ταγματική αναφορά (επίσης με όπλο-κράνος-εξάρτηση), ενώ ο νόμος ορίζει συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας. Μετά το φαγητό ακολουθεί μεσημεριανή εκπαίδευση, πάλι μέσα στον ήλιο φορτωμένοι όπλο-κράνος-εξάρτηση, όπου εκπαιδευόμαστε με γεμάτο στομάχι και δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου συνάδελφοι στρατιώτες ζαλίζονται και κάνουν εμετό.

Ήμαστε το Τάγμα με τις περισσότερες αναβολές αφού το μότο του διοικητή είναι «όποιος δε μπορεί να πάει σπίτι του», δηλαδή να πάρει αναβολή! Ακόμα και σε άτομα που αντιμετωπίζουν και απλά υπηρετούν τη θητεία τους. Οι προσβολές προς τους στρατιώτες και τα στελέχη είναι καθημερινές. Οι ποινές πέφτουν η μία μετά την άλλη. Πολλές φορές είμαστε άυπνοι και ακολουθούμε το πρόγραμμα κανονικά. Όπως λέει και ο διοικητής «θα το συνηθίσουμε»!

Πολλοί στρατιώτες παίρνουν λιγότερες μέρες άδεια ενώ τις δικαιούνται ακόμα και όταν κοντεύουν να απολυθούν. Εκτός των άλλων έχουμε και ένα από τα ακριβότερα ΚΨΜ στον ελληνικό στρατό. Προϊόντα που τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά σε σουπερμάρκετ!!! Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ένας στρατιώτης παραπονέθηκε για τις υψηλές τιμές τιμωρήθηκε με 20 μέρες φυλακή από το διοικητή.

Καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πολλοί συνάδελφοι δεν αντέχουν. Για αυτό το λόγο και γράφουμε σε εσάς μήπως φτάσει στα αφτιά των αρμοδίων τι περνάνε οι στρατιώτες, που απλά θέλουν να κάνουν τη θητεία τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


Αναρτήθηκε από Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων στις 10:26 μ.μ. 

 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18 Δεκεμβρίου 2012 - 6:46 μ.μ.

Αυτές είναι ανοησίες,εγώ υπηρέτησα στο 616 έφυγα με μετάθεση,και πραγματικά μακάρι να γυρνούσα εκεί.Η μονάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τα χρόνια.Επειδή ήταν έτσι παλιά δεν σημαίνει ότι είναι ακόμα έτσι.Τι περιμένουν οι νεοσύλεκτοι?κόκκινα χαλιά και χαβιάρι..ξεκολλήστε επιτέλους!


  1. Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2013 - 1:53 μ.μ.

Κι εγώ υπηρέτησα στο 616. Εσύ μάλλον θα ήσουν κανένας γιωτάς που τα έξυνες σε κανένα γραφείο ή σε κανένα κυλικείο και δεν έκανες τίποτα. Οι άλλοι τραβούσαν το αγγούρι. Οι άλλοι διαμαρτύρονται. Δεν λέω, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες από θέμα εκπαίδευσης, αλλά αξιωματικοί και καραβανάδες το κάνουν χειρότερα. Προσωπικά, τους μισώ εύχομαι να σαπίσουν στον Έβρο.

 

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 - 12:16 π.μ.

616 eksidekatreksei. o nown noeitw ;)


  1. Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 - 9:05 π.μ.

Τι λέτε βρε φλώροι, δηλαδή αυτοί που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις τι πρέπει να κάνουν;;;
Προφανώς τα μόμολα δεν έχουν αντιληφθεί, πως είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς που ψάχνουν την ευκαιρία. Αλλά τι περιμένεις σε μία χώρα που ο Κολοκοτρώνης θεωρείται gay, στο λιμάνι της Σμύρνης παρατηρήθηκε συνωστισμός, δεν υπήρξε γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού....
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.



    1. Ανώνυμος1 Ιουνίου 2012 - 1:04 μ.μ.

ARXIGE MOU ALLO IDIKES DINAMIS ALLO PEZIKO! MIN MPERDEVEIS TIN POUTSA ME TIN VOURTSA! KAI XYPNA APO TIN POLEMIKI FANTASIOSI SOU MIN DIAVAZEIS ALLO LIAKOPOULO POU TOUS IDES TOUS EXTHROUS RE XIMPATZI


  1. Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 - 9:32 π.μ.

Ναι σε μια χώρα που οι ταγματασφαλίτες και οι φασίστες πρόδρομοι της Χρυσής Αυγής δολοφονούσαν το λαο μας στα Καλάβρυτα, στη Βιάννο κλπ. κλπ. κλπ.
Καταρχήν, το να πας στις Ειδικές Δυνάμεις είναι θέμα επιλογής και νομίζω ότι πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να συγκρίνεις την κατάσταση εκεί με την Ορεστιάδα.
Από την άλλη μεριά, αυτό το παραμύθι με την Ελλάδα περικυκλωμένη από εχθρούς είναι μόνο για να το λένε Χρυσαυγίτες στα σχολεία....
Ο ελληνικός στρατός είναι ο πιο ισχυρός στα Βαλκάνια, έχει κάνει επέμβαση παντού, οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν αγοράσει τα πάντα και βάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν για 100-300 ευρώ.
ότι θα κάνουν δηλαδή και εδώ σύντομα αν δεν αγωνιστούμε, αλλά ακούμε τις ρατσιστικές βλακείες της Χρυσής Αυγής.
Το ακόμη πιο σύντομο ανέκδοτο αυτής της δολοφονικής συμμορίας είναι ότι την ανεργία τη δημιουργούν οι μετανάστες.
Τέλος, gay, συναντάς πάντα στον στρατό και στις φασιστικές συμμορίες.


  1. Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 - 5:30 μ.μ.

Οποίος γνωρίζει απο Ελληνικό Στρατό θα ξέρει σίγουρα οτι το πρόγραμμα έχει καθημερινά εκπαίδευση, εκτός παρασκευής και κάποιες μέρες και απογευματινή εκπαίδευση οχι μεσημεριανή όπως αναφέρεται παραπάνω.
Ο συγκεκριμένος Δκτης εχει δώσει αδειες παραπάνω απο αυτές που προβλέπει ο (νόμος)και οσο αφορά το οικονομικό στην συγκεκριμένη Μονάδα οι άδεις των στρατιωτών ειναι ετσι μοιρασμένες ωστε να μπορουν να έχουν οι στρατιώτες οσο το δυνατόν δωρεάν εισητήριο, καταστάσεις επιβιβάσεως για όσους γνωρίζουν.
Μακάρι και αλλες δύσκολες Μονάδες στην πρωτεύουσα,συμπρωτεύουσα και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές να είχαν έναν τέτοια Δκτη με γνώσεις και σεβασμό πρός τον όλους.


  1. Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 - 9:23 μ.μ.

Ευχαριστούμε το διοικητή της μονάδας για την έκθεση της δικής του οπτικής.
Για τις καταγγελίες έχει κάτι να μας πει;


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 12:13 π.μ.

Παραμένω στην άποψη μου πως όσοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό στρατό είναι φλώροι.
Είναι γελοίο να ισχυρίζεται κάποιος πως έχουμε ισχυρό στρατό συγκρίνοντάς τον με του πεινασμένους Αλβανούς, Σκοπιανούς ή Βούλγαρους. Αλίμονο αν αυτοί ήταν ο εχθρός μας, όχι πως δεν είναι, αλλά δεν έχουν αντοχή ούτε για μία μέρα σταρτιωτικών επιχειρήσεων, ο εχθρός βρίσκεται ανατολικά και είναι πανίσχυρος.
Βέβαια ο ελληνικός λαός επέλεξε να στείλει στη βουλή ανεπάγγελτους σαραντάρηδες γόνους πλούσιων οικογενειών, ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνου κουμάντο στο σπίτι τους με γιους εγκληματίες(Βούτσης), "συγγραφείς" που θεωρούν τον κολοκοτρώνη gay, ιστορικούς που βλέπουν τους Τούρκους ως φίλους και και και…
Δεν πειράζει, σε ένα μήνα από τώρα όλοι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, είναι μία ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε μία για πάντα από όλους αυτούς τους διεθνιστές ψευτοιδελόγους.
102 Σχολείο ΜΥΚ και θεωρώ τη ΧΑ έκτρωμα της ελληνικής κοινωνίας, όπως επίσης και τους εθνοπροδότες ιδεολόγους.



    1. Ανώνυμος26 Μαΐου 2012 - 7:37 μ.μ.

Α ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...Α ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ

    1. Ανώνυμος27 Ιανουαρίου 2013 - 11:41 μ.μ.

Η δεν πήγες φαντάρος η είχες βυσματάρα και τώρα το παίζεις τζάμπα μάγκας.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 1:54 π.μ.

Χαιρετούμε τον άνδρα τον πολλά βαρύ, που ενώ μιλούσε για περικύκλωση της χώρας, ξαφνικά κατάλαβε το λάθος του και μιλά για εξ ανατολάς κίνδυνο.
Ερώτηση, μπορεί να μας πει τι ζητούν οι ειδικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, πόσους έχουν σκοτώσει και γιατί οι συνάδελφοι του στο Λιμενικό έπαιρναν άδεια για να κάνουν τους μπράβους στα πλοία των εφοπλιστών;
Μήπως, ξέρει τίποτε για άνδρες της ΜΥΚ που συνδέονται με μαφιόζους, είναι εκτελεστές και βάζουν βόμβες;
Η μήπως αυτά είναι επαγγελματική αποκατάσταση;
Θα μας επιτρέψει να του πούμε ότι είμαστε απλοί εργαζόμενοι, δεν έχουμε σχέση με κανένα κόμμα.
Επίσης, μπορούμε πάντα να μιλήσουμε για ιστορία, η οποία είχε πάντα δύο στοιχεία: την έγραφαν οι νικητές και περιέγραφε τον αλληλοσκοτωμό φτωχών για τα κέρδη του κόσμου του πλούτου, που φυσικά δεν έχει σημαία.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 7:30 μ.μ.

Ναι υπάρχει πίεση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Ναι υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες. Ναι υπάρχει καθημερινή εκπαίδευση. Αλίμονο στην παραμεθόριο να μην υπήρχε δηλαδή. Αλλά όσα λέει το "παλικάρι" είναι ηλιθιότητες. Και για μένα είναι ψεύτης και άνανδρος. Γιατί ο συγκεκριμένος διοικητής είναι παράδειγμα προς μίμηση στο θέμα δικαιοσύνης και συνεισφοράς στον στρατιώτη. Προφανώς ο συγκεκριμένος φαντάρος θα πίστευε ότι θα κάνει στρατό και θα κάθεται. Οχι κύριοι. Ο συγκεκριμένος διοικητής κάνει σωστά τη δουλειά του. Γιατί γι αυτό τον πληρώνουμε όλοι όχι για να κάθεται σε ένα γραφείο. Μάλλον ο συγκεκριμένος φαντάρος δεν εκτίμησε το γεγονός ότι ο διοικητής μας φροντίζει για το φαγητό να είναι άριστο ποιοτικά.Δεν εκτίμησε κάποιες συγκεκριμένες ψυχαγωγικές επιλογές στο ΚΨΜ που άλλα στρατόπεδα δεν έχουν. Δεν εκτίμησε το γεγονός ότι πρόβλημα έχει ο κάθε στρατιώτης τον βοηθάει και με το παραπάνω με προσωπική ακρόαση και δίνοντας χρήματα σε στρατιώτες που δεν έχουν οικονομική άνεση.Δεν εκτίμησε το γεγονός ότι οι υπηρεσίες πηγαίνουν πολύ καλά (μ.ο. 1/3)και αυτό γιατί μεταθέσεις παίρνουν μόνο όσοι νόμιμα το δικαιούνται.Ετσι η μονάδα έχει προσωπικό για υπηρεσίες.Ποτέ δεν έβρισε κάποιον στρατιώτη αλλά ίσα ίσα τον ενθάρρυνε και του έδινε ηθικό.Δεν υπάρχει μεσημεριανή εκπαίδευση αλλά απογευματινή.Ποτέ κανείς δεν έκανε εμετό που να προκλήθηκε απο εκπαίδευση.Στην αναφορά με τι ακριβώς θα ήθελε να βγαίνει ο συγκεκριμένος στρατιώτης;Με μαγιώ;Όσον αφορά τις τιμές στο ΚΨΜ είναι όπως στα υπόλοιπα ΚΨΜ του στρατού.Μάλλον δεν γνωρίζει το γεγονός ότι ψωνίζουν απο τα στρατιωτικά πρατήρια και παρά τις ανατιμήσεις στις τιμές των προιόντων την εποχή που ζούμε οι τιμές είναι ήδη χαμηλές.Και καλό θα ήταν να λέει όλη την αλήθεια για το περιστατικό με τον στρατιώτη που έφαγε 20 μέρες φυλακή για τις τιμές στο ΚΨΜ.Έφαγε γιατί έκανε ένα πολύ μεγαλύτερο λάθος που το οποίο παραδέχθηκε ο ίδιος.Στη πρωινή γυμναστική όχι μόνο δεν έτρωγε ποινές όποιος δε μπορούσε να τρέξει αλλά ο ίδιος ο διοικητής που έκανε γυμναστική μαζί μας τον ενθάρυνε να τρέξει όσο μπορεί μαζί του.Οι μέρες άδειας των στρατιωτών δεν είναι σε καμία περίπτωση λιγότερες αλλά περισσότερες απ το προβλεπόμενο.Μάλλον ο συγκεκριμένος στρατιώτης περπάτησε μια φορά 4 χλμ όπως λέει και κουράστηκε είπε να κράξει έναν άνθρωπο που σκέφτεται και βοηθάει τον στρατιώτη.Ναι οι ποινές πέφτουν βροχή αλλά ποτέ άδικα.Κάναμε σκοπιές με 18 βαθμούς κάτω απ το μηδέν αλλά ποτέ δεν παραπονεθήκαμε.Κάναμε πορείες 18 χιλιομέτρων,βγάλαμε φουσκάλες αλλά δεν είπαμε κάτι.Τρώμε ποινές αλλά αναγνωρίζουμε ότι κάναμε κάτι λάθος.Κάναμε εκπαίδευση με χαμηλές θερμοκρασίες και τώρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.Τι πρέπει να κάνουμε;Να κλαίμε;Μακάρι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες να είχαν έναν τέτοιο διοικητή.Τώρα δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη κατάσταση.Αλλά πάντα θα υπάρχουν κακομαθημένοι μαμάκηδες που θα σπιλώνουν προσωπικότητες με ανακρίβεις και ψέμματα.
Ένας στρατιώτης απ το 616


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 8:46 μ.μ.

Κύριε διοικητά, είστε φοβερός. Μήπως πρέπει να ασχοληθείτε, ως επικεφαλής πάντα, σε μια μεγάλη δημόσια υπηρεσία ή πολυεθνική.
Για να τρέχετε και εκεί τους μάνατζερ, το πρωι με -18, ή το καλοκαίρι με καύσωνα.
Να ρίχνετε καμπάνες, πάντα όμως δίκαια.
Σαν δε ντρεπόσαστε κύριε διοικητά, που μας κάνετε το στρατιώτη, για να μας πείτε τι σούπερ διοικητής που είστε.
ΝΤΡΟΠΗ.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 9:12 μ.μ.

Κοινές συκοφαντίες.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 9:25 μ.μ.

Είμαι περήφανος που υπηρέτησα σε αυτή τη μονάδα με αυτόν τον Δκτη.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 9:31 μ.μ.

ο Διοικητής είναι περήφανος που είναι διοικητής, που διοικεί αυτή τη μονάδα με αυτόν το διοικητή, που τη διοικεί αυτός ο καταπληκτικός διοιηκητής, που ασκεί αυτή την εξαιρετική διοίκηση.


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 9:42 μ.μ.

Μεγάλο πρόβλημα σε αυτή τη Μονάδα αν είσαι τεμπέλης!


  1. Ανώνυμος9 Μαΐου 2012 - 10:03 μ.μ.

Είπε, ο μοναδικός, ανεπανάληπτος, εξαιρετικός διοικητής.
Αλήθεια, πότε διοικείς;


  1. Ανώνυμος30 Μαΐου 2012 - 4:44 μ.μ.

kanete san mikra paidia...polloi piran anavoli alla oxi logw dioikisis i enos sigkekrimenou alla gia prosopikous logous...upiretw autin tin stigmi sto 616 kai eimai perifanos giati iparxei dioikisi kai sinenoisi...kai oso gia tis kampanes ma8ete ti skato trwne oi epop prwta kai meta miliste pou kletai otan den eiste eksodouxoi...egw gt den exw kamia kratisi??toso flwros eimai?den nomizw...kai rin anoiksete to stoma merikoi ka8iste kai skeftite pws einai na eisai dioikitis kai na vazeis ksenous panw apo ta paidia sou kai na sterisai gia na zoun ksenoi an8rwpoi..meta ta leme...euxomai na isastan dioikites na vlepate pws einai k poses eu8ines exei...alla ti na pw...kai min nomizete oti eimai o dioikitis pou grafw opws lete kapoioi eimai stratiwtis kai opoios exei aporia tou lew kai to onoma mou kai ton loxo mou k na er8ei na me vrei..k as faw kai kampana gia auta pou grafw an tin aksizw alla na katigoreitai an8rwpous pou 8isiastikan gia mas auto einai apan8rwpo k oxi i apogeumatini i to ipswma 100...koroideuoume epop kai leme tzampa plirwnontai alla den katalavate oti kanate to idio gia enan antisintagmatarxi..


  1. Ανώνυμος1 Ιουνίου 2012 - 1:13 μ.μ.

xaxaxaxax grafi o dioikitis k to paizei fantaros!!!! xaxaxaax paides egw eimouna sto 616 08-09 zoara tote e kai o dikitis korifaios!! ypodikas gamatos idio o mitsixostas!! exw psisi egw souvlaki sto 616 oraio tagma kai mikro!! tous fantarous den tous piraze kanenas tote twra apoti vlepo tous exounai gamisei!!!! re ta paidia tin thitia tous thelounai na kanounai k na figounai ti malakies mas lete gia eidikes dinamis k gia polemous! xalvades! aiste ta fantaria ysixa!! oso gia to kapsimi eimai sigouros oti i times einai tsimpimenes!! aou einai to mono tagma apoti exw akousi pou exei tamiaki mixani!!! giati arage!!! pantos opoios einai souvatzis twra sto 616 as mou steilei apantisei edw na milisoumai!!! are fanataria gamo tin oikonomiki krisi apo pantou mas ta pairnounai re ti tha ginei!!! kali thitia se ola ta paidia kai kali polutes paides!!!!


  1. Ανώνυμος1 Ιουνίου 2012 - 1:17 μ.μ.

304 alania afta einai filakia se ola ta paidia sto 616 kaly polites palikaria min masate re 9 mines pernanai eukola!!


  1. Ανώνυμος2 Ιουνίου 2012 - 3:34 μ.μ.

o dioikitis vlepei oti leme kai gelaei....oti na nai eiste....45 xronwn 8a ka8otan na asxoli8ei me sas....ante kala palikaria m....zwara kanoume kai as lene oti 8eloun mia xara einai oloi....peste oti nomizete.....



    1. Ανώνυμος2 Ιουνίου 2012 - 6:53 μ.μ.

grapse to onoma sou kai meta pes tin gnomi sou gia to tagma oxi anonima na doumai poios fantaros eisai!


  1. Ανώνυμος2 Ιουνίου 2012 - 8:24 μ.μ.

esy re psile mas eipes poios eisai kai milas gia to tagma?tin gnwmi mou tin lew...kai allwste oloi anwnima milane edw....esy nomizeis eimai o dioikitis alla den nomizw.....apo kei kai pera epilogi sou na pistepseis oti 8eleis egw sas eipa 5 pragmata...apo kei kai pera peite malakies epilogi sas...to 8ema exei teleiwsei....ante geia seires.....!


  1. Ανώνυμος4 Ιουνίου 2012 - 12:02 π.μ.

palikaria k o enas k o allos exete ta dikia k ta adika sas!epeidh thn katastash thn xerw,logw oti hmoyn ekei 5 xronia,prepei na anagnwrisoume oti o kyrios dioikhths einai synephs sthn organwsh k sthn dioikitikh merimna.apsogos.dikaios oswn afora tis metatheseis k tis adeies.teras morfwsews k pragmatika axios empistosynhs se mia ekstrateia.ap thn allh pleyra yparxei omws k ayto pou leei o kyrios syriza,pws stis epoxes mas ta pragmata einai alliws.oi polemoi einai emmesoi k oikonomikoi k kapoioi einai akoma kollhmenoi me thn mpala,opws me to na lene oti oi tourkoi einai apeilh dipla mas k alles tetoies mpoyrdes k entwmetaxy o misos stratos mas na apoteleitai apo dithen rwsopontious,oi opoioi den einai tpt parapanw apo ellhnopoihmenes fyres eklogikwn symferontwn k pou sthn telikh tha einai oi prwtoi poy tha prokalesoyn doliofthores ek twn esw..epeidh einai polla ta themata,na xerete pws o stratos eimai mia terastia oytopoiia k akrh den vgazeis,giati poly apla den eisai se synthikes kanonikhs zwhs k logikhs.epishs otan les dikaios prepei na eisai dikaios se olous tous tomeis.opws idia metaxeirish pros olous,eite stelexoi eite klhrwtoi k oxi kapoioi k idiaitera kapoies na xairoyn kalhs metaxeirishs logw koinwn gnwrimiwn h logw plhroforiwn poy metaferoyn ston mexri proteinos dikaio dioikhth.an k opws katalavainetai den hmoun klhrwtos,na xerei o filos mou,pws o klhrwtos th shmeron hmera epeidh oi epoxes allaxan k oikonomikh katastash pou afhnei o kathenas pisw tou profanws na einai dyskolh,xreiazetai sevasmos k katanohsh k oxi kampanes.oi perissoteroi apo toys klhrwtous einai paidia pshmmena sthn douleia eite ptyxiouxoi k oi kampanes tha prepei na vgainoyn katopin syzhthsews,dioti zoume k sto 2012.o anwteros den exei to alathito tou papa.twra ta peri eidikwn dynamewn k alla tetoia xaza den xwrane.o kathe stratiwtikos tha prepei na mathei na sevetai ton katwtero k na ton antimetwpizei san anthrwpo k oxi san klhrwto h epop.



    1. Ανώνυμος9 Ιουλίου 2012 - 3:40 π.μ.

Ακομα ασχολουνται με το 616?Το μονο που λυπαμαι ειναι οι σειρες που ακολουθουν.Μιας και απολυθηκα απο το συγκεκριμενο ταγμα πιστευω η γνωμη μου ισως μετρησει.Για ποιους να πρωτομιλησω?Για τους αξιωματικους?..Που ακομα πιστευουν οτι βρισκονται στην ευελπιδων?Ξεκολιστε τα καμμενα μυαλα σας!Και μονο που ειρωνευονται ατομα υψηλοτερου μορφωτικου επιπεδου απο αυτους δειχνει απειρο κομπλεξ.Καλα για τους εποπ κανενας λογος.Αμορφωτοι,αποτυχημενοι,οτι χειροτερο κυκλοφορει.Το τελευταιο βαγονι της αμαξας ειναι που η υπαρξη τους και μονο στο στρατοπεδο ειναι ανουσια.Ελαχιστοι αξιζουν και δουλευουν,για τους υπολοιπους δουλευουν οι στρατιωτες.Τωρα για τον διοικητη πολλα εχουν πει.Το τι πραγματικα ισχυει ειναι στον καθενα.Απο την πλευρα μου θα τον χαρακτηριζα εργασιομανη και τελειομανη.Και μονο αντεχει να δουλευει με τους εποπ εγω του δινω συγχαρητηρια.Τωρα οσο αναφορα τους στρατιωτες θα μπορουσε να δειξει και λιγο ελεος.Κ.Διοικητα καποιοι μπορουν καποιοι οχι.Δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι.Και επειδη γνωριζω οτι θα το δειτε καποια στιγμη αυτο.Ναι εχετε προσβαλει στρατιωτες.Ναι καναμε εκπαιδευση με ακραιες θερμοκρασιες.Ναι κουραστηκαμε..και το συνηθισαμε.Δυσκολευομαι να πιστεψω βεβαια οτι το θεμα ΚΨΜ η οτιδηποτε αλλο σας θιγει εγινε εσκεμμενα.Την θητεια μου παντως θα την θυμαμαι.Ειμαι περηφανος γιαυτην..δοκιμασα τα ορια της υπομονης μου.Ευχομαι καλη τυχη σε οσους υπηρετουν εκει και σε οσους θα πανε ..ατυχησατε guys.Μεγαλο θεατρο ο στρατος.οχι σχολειο.Καληνυχτα.
xD


  1. Ανώνυμος26 Αυγούστου 2012 - 3:01 π.μ.

karnabaleoi tou 616 na psofisete ston evro.aksiomatikoi eiste gia to poutso,karagiozides tis smy eiste gia ta panigiria.vlakoepopia na sas valoun se katanagastika erga mpas kai kanete kai tpt.roufianoi prodotes figete apo tin xwra.NA SAS FAEI O EVROS RE MOUNIA PIKSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


  1. Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2012 - 4:24 π.μ.

Ζήτημα αν ισχύει το 50% από αυτά που γράφονται. Έκανα 4 μήνες εκεί όταν ήμουν στο στρατό πέρυσι τέτοια εποχή. Πριν πάω τέτοια πράγματα διάβαζα, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν υπερβολές.


  1. Ανώνυμος15 Νοεμβρίου 2012 - 8:10 μ.μ.

Ο ελληνικός στρατός χρειάζεται ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ άμεσα. Μονάδες σαν το 616 που νομίζουν οτι "κάνουν δουλειά" και "εκπαιδεύουν στρατιώτες" βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Ο ρόλος τους είναι καθαρά εικονικός και το ουσιαστικό και παραγωγικό τους έργο μηδαμινό. Κρίμα


  1. Ανώνυμος24 Νοεμβρίου 2012 - 10:44 μ.μ.

panagiwtopoule zeis esu mas odhgeis.....

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΖΩΑ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ..ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..
    ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο του Χρυσαυγίτη θα μείνει ως δείγμα της απάνθρωπης αντίληψης του. Θυμίζουμε μόνο ότι στον τουρκικό στρατό υπάρχουν εκατοντάδες αυτοκτονίες-δολοφονίες φαντάρων. Η νεολαία σε Ελλάδα-Τουρκία δεν έχει να χωρίσει τίποτε. Εχθρός της νεολαίας που μετρά 60 ανεργία, της διαλύουν διαλύουν δημόσια εκπαίδευση-υγεία-ασφάλιση-πολιτισμό και τη στέλνουν μετανάστη είναι η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, ο κόσμος του πλούτου, τα ΜΑΤ, οι στρατοκράτες και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
    Τώρα, ας πάει ο παραπάνω χρυσαυγίτης να διαβάσει τα έργα του ακροδεξιού τρομοκράτη-οπαδού του Χίτλερ Ν.Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχοντας υπηρετήσει τη θητεία μου στην Κύπρο,παίρνοντας όλες τις <> διακρίσεις που μπορούσα (τιμητική προαγωγή στο βαθμό του λοχία,αφού πρώτα είχα γίνει και Δ/νεας,δάφνη για τις υπηρεσίες που προσέφερα και βραβείο ευδόκιμου οπλίτη) έχω να πω οτι ο στρατός είναι τέρμα για τον πούτσο σε όλους του τους τομείς ,δεν υπάρχει πουθενά ούτε αξιοκρατεία ούτε οργάνωση ούτε τίποτα και στα φασιστάκια που γράφουν να υπενθυμίσω ότι είναι καλό να σεβόμαστε τον νεκρό. Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράγματα στο 216 κιχνε δεν είναι καλά αυτό ισχύει 100% , πρέπει να αλλάξει αυτό , έχουμε κουραστεί και πόστο και υπηρεσία δηλαδή έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή