Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Το παρακάτω κείμενο, που κυκλοφορεί και αναπαράγεται σε εθνικιστικά σάιτ  παρουσιάστηκε ελάχιστες μέρες μετά την απώλεια των δύο αδικοχαμένων νέων που υπηρετούσαν στον Έβρο. Καθώς η κοινωνία μας συγκλονισμένη αναζητούσε το τι έφταιξε, ενώ παράλληλα η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αναζητούσαν τρόπους για να διαφυλάξουν το στρατιωτικό γόητρο και να αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους, κυκλοφορεί το παρακάτω άρθρο.

Οι καταγγελίες των συναδέλφων του 28χρονου Κίμωνα φωτίζουν τις απαράδεκτες συνθήκες ενός μαύρου στρατοπέδου που συντελείται άλλο ένα απεχθές επεισόδιο του Παραλόγου τη Θητεία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι το ΑΞΙΟΜΑΧΟ του Στρατού, η ένταση της πολεμικής προετοιμασίας εν όψει ΑΟΖ και διεκδίκησης των ενεργειακών κοιτασμάτων Αιγαίου-Ανατολικής Μεσογείου για τους Έλληνες επιχειρηματίες , σε συνδυασμό με τις τεράστιες περικοπές αποτελούν ένα δολοφονικό κοκτέιλ για την νεολαία.

Εμφανίζεται το κείμενο με τίτλο   «Στρατιωτική θητεία - ο αιμάτινος βωμός του έθνους» που γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος. Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε εκτεταμένα αποσπάσματα αυτού καθώς αποκαλύπτεται το τεράστιο μίσος  και η διάθεση εκμετάλλευσης της νεολαίας από την Ακροδεξιά.

Στο άρθρο κυριαρχεί ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, η λογική του περιούσιου λαού, ο μιλιταρισμός, η απαίτηση αύξησης της στρατιωτικής θητείας και των εξοπλισμών. Λες και ο συγγραφέας ζει σε άλλη χώρα, δεν αντιλαμβάνεται την πείνα, την ανεργία, την εξαθλίωση που επεκτείνεται διαρκώς γύρω μας. 

Όλα αυτά του είναι αδιάφορα. Για αυτόν οι νέοι είναι Αναλώσιμοι είναι απλώς Πολίτες-Οπλίτες. Πρέπει αγόγγυστα να προσφέρουν την εργασία τους στον στρατό, να υπηρετούν όλους δωρεάν και χωρίς δεύτερη κουβέντα, και να προετοιμάζονται. Όχι μόνο για την Άμυνα αλλά για να ξανακάνουν πρωτεύουσα του κράτους την Κωνσταντινούπολη.
Είναι η γνωστή ναζιστική αντίληψη που κατηγοριοποιεί ανθρώπους ανάλογα τη φυλή, το χρώμα, το θρήσκευμα και το φύλο, ταυτίζει τον ανδρισμό με τη βία, το μίσος, τον πόλεμο και την καταστροφή, αρνούμενη στην κοινωνία να παλέψει για την ειρήνη και την ευημερία, που αντικειμενικά θα προκύψουν μόνο με όρους κοινωνικής απελευθέρωσης, διεθνιστικής αλληλεγγύης και συνεργασίας του κόσμου της εργασίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την περιγραφή μιας φασιστικής οργάνωσης της κοινωνίας που προσδοκά την υποταγή μας στον Ηγέτη-Φύρερ, που θα εξοντώσει κάθε εσωτερικό εχθρό και θα κάνει πράξη τους Μεγαλοιδεατικούς Επεκτατικούς Στόχους!

Εμπόδιο τους ο ριζοσπαστισμός της Μεταπολίτευσης, το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα. Για αυτό επιλέγουν να αμαυρώσουν γενικόλογα ότι έγινε από το 1974 μέχρι σήμερα και να υμνήσουν τους Πραξικοπηματίες Στρατιωτικούς της Χούντας και το αυταρχικό-σκοταδιστικό καθεστώς που επέβαλαν.
21 Απριλίου 1967: Χούντα με γύψο και μυστρί
Και φυσικά δεν λένε κουβέντα για τα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρέτησαν, ούτε για τη διαπλοκή τους και έμμισθη συνεργασία τους με τη CIA και τις ΗΠΑ. Αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Επεκτατισμός των Χουντικών συνέβαλε βύθισε τον κυπριακό λαό σε πολυεπίπεδο αλληλοσπαραγμό, προκάλεσε την Εισβολή, την Κατοχή και τη Διχοτόμηση.  

Το παρελθόν τους έφτιαξε τα κρεματόρια και τα Ολοκαυτώματα. Το παρόν τους συνδέεται με τα ρατσιστικά εγκλήματα και τις επιθέσεις κατά των αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων, που συγκαλύπτουν οι επίσημες αρχές, αφού δρουν στο πλευρό τους, απαιτώντας την συντριβή του κόσμου της εργασίας από την κρατική καταστολή που ολοένα περισσότερο ενσωματώνει. Με τους ανατρεπτικούς αγώνες μας ενάντια στην κυβέρνηση και τα Μνημόνια, ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό πρέπει να ακυρώσουμε  τα σχέδια εκφασισμού από όπου και αν προέρχονται.
Τους παραδίδουμε στην κρίση σας:
«Στρατιωτική θητεία - ο αιμάτινος βωμός του έθνους»
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συνιστούν τον προμαχώνα και τον αιμάτινο βωμό του έθνους μας. Είναι τα ζυμωτήρια του έμπρακτου πατριωτισμού και οι συνεχιστές της παραδοσιακής πολεμικής αρετής που μας συνδέει με το ένδοξο παρελθόν μας. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που βάλλονται πολυεπίπεδα, τόσο στις υποδομές και τον εξοπλισμό τους όσο και στην αρχική βούληση περί μειώσεως της στρατιωτικής θητείας που τώρα μετατρέπεται από τους καταστροφείς πατρίδος και φυλής σε αίτημα καταργήσεως αυτής. Είναι μια κατάρα που έχει ξεκινήσει από την εγκατάσταση κιόλας της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με την λεγόμενη αποχουντοποίηση, το διωγμό των άξιων Ελλήνων στρατιωτικών που ακολούθησε τον αισχρό και συμπλεγματικό εγκλεισμό των επαναστατών αξιωματικών της 21ης Απριλίου. Ο σκοπός ήταν καταρχήν η κατακρήμνιση του στρατιωτικού πνεύματος και της αποστολής που υπαγορεύει αυτό. Η απάλειψη δηλαδή της προστασίας του εθνικού κράτους,...του λαού και πάσης κινδυνεύοντας ή σκλαβωμένης ελληνικής γης.

Η εθνική ανεξαρτησία και η επίτευξη του εθνικού συμφέροντος ανήκουν στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος που μετρούν την δική τους παραγωγικότητα σε αίμα. Το εργαστήρι της Φυλής δεν χαλιέται και η προσφορά προς το έθνος δεν είναι ζήτημα επαγγελματικής ενασχόλησης αλλά εθνικής συνειδήσεως και προσηλώσεως στην ύψιστη αποστολή της αυτοκυριαρχίας του ελληνισμού. Στοιχεία που απουσιάζουν παντελώς από τους πολιτικάντηδες του καθεστώτος και των οποίων την ύπαρξη φοβούνται οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης.

Η στρατιωτική θητεία είναι μια κορυφαία στιγμή στην άνδρωση των ελληνοπαίδων και την στελέχωση της ελληνικής κοινωνίας. Ο ελληνικός εθνικισμός θεωρεί την θητεία στις ένοπλες δυνάμεις ως το κορυφαίο σχολείο της φυλής και την οδό επιτεύξεως της εθνικής μας ολοκλήρωσης. Είναι το στάδιο της αυταπαρνήσεως και της αναπτύξεως του συναγωνιστικού πνεύματος, η υποταγή του εγώ στο εμείς. Είναι ακόμη το αίσθημα της Πειθαρχίας και της Τιμής προς τις Εντολές των Γενναίων Ελλήνων που προηγήθηκαν ημών. Η στρατιωτική υπηρεσία στοιχειοθετεί την διαχρονική και φυλετική συνέχεια του έθνους μας και την ανάληψη της σκυτάλης για την ελευθερία και την κατίσχυση, την επέκταση δηλαδή της φυσικής και πολιτιστικής παρουσίας της Ελλάδος στα πραγματικά της όρια. Ο Εθνικισμός απεχθάνεται κάθε είδους μηδενισμό. Εμείς είμαστε εκφραστές της μεγιστοποιήσεως της εθνικής επιρροής και της αποτροπής πάσης επιβουλής.
Ο Έλληνας είναι ο πολίτης – οπλίτης που δεν νοείται να αφήσει κάτω το όπλο του. Το έχει δίπλα του έτοιμο να αποδιώξει τον υπονομευτή της πατρίδος ενάντια σε βαρβάρους μα και ντόπιους διεφθαρμένους. Ενδύεται τη στολή εξόδου δίχως να αισθάνεται τάχα άσχημα. Επιζητά με πάθος να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του. Δεν κρύβεται αλλά αγωνίζεται να διακριθεί στις ασκήσεις και στις πολεμικές δραστηριότητες δίχως όρια. Ο Έλληνας Στρατιώτης δεν γνωρίζει τι σημαίνει ωράριο, σκύψιμο μέσης και σκλαβιά. Οι Έλληνες υπηρετούν από της ενηλικιώσεως κιόλας εξαιρουμένων μονάχα των μανάδων και των ανιάτως πασχόντων. Εκτελούν την περισσότερη θητεία στα σύνορα της πατρίδος σχεδιάζοντας να τα κάμουν πιο άνετα από τα σημερινά στενά. Η στρατιωτική θητεία της Μεγάλης Ελλάδος του Λαϊκού Εθνικισμού βγάζει Έλληνες Επαναστάτες κι όχι προσκυνημένους. http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5241.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια: