Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΤΟΥ! O ΥΕΘΑ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

Ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κατάλοιπα της Χούντας των Συνταγματαρχών αποτελεί η Κυριακάτικη εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε εβδομαδιαία βάση το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει την απαραίτητη δόση εθνικισμού και μιλιταρισμού. Και αφού αναπτερώσει το εθνικό του αίσθημα, θα ενημερωθεί ενδελεχώς για την συμμετοχή του ελληνικού στρατού στις διάφορες ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Για τα νέα όπλα που προμηθεύτηκαν ή πρόκειται να αγοραστούν, χωρίς βεβαίως να γίνεται λόγος για το κόστος αυτών.
Φυσικά, σε αυτές τις εκπομπές που παρουσιάζουν ομοιόμορφα στημένοι παρουσιαστές, λες και έχουν βγει μέσα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας-χωρίς να έχουν έστω και ψήγμα της τσαχπινιάς της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή»  που εξέθετε χιουμοριστικά τα γεγονότα και τις αυταρχικές-προπαγανδιστικές αντιλήψεις της εποχής – επιλεγμένοι πάντα με «αξιοκρατικά» κριτήρια, λείπει η καθημερινότητα των μονάδων. Δεν υπήρξαν, δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν προβλήματα ικανά να προβληθούν, να εξεταστούν, διεκδικώντας λύσεις!

Ουσιαστικά, οι συνάδελφοι φαντάροι και τα στελέχη αποτελούν το ντεκόρ για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες δημοσίων σχέσεων του εκάστοτε ΥΕΘΑ, επικοινωνιακά να αξιοποιηθούν οι δηλώσεις και τα έργα του, δηλαδή τα εθνικιστικά λογύδρια και οι κούφιες υποσχέσεις. Χωρίς «Αρετή και Τόλμη», στήνεται μια προπαγανδιστική εκπομπή-που χρυσοπληρώνουμε- για να προβληθεί η κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, που ως παλιός δημοσιογράφος, γνωρίζει και αξιοποιεί, με κάθε τρόπο, την τηλεοπτική εικόνα.

Και την έχει ανάγκη ο Π.Παναγιωτόπουλος, ίσως περισσότερο από τον καθένα, αφού στη συνείδηση των φαντάρων και των στελεχών -που αύριο θα ψηφίσουν- μένει ως ο ΥΕΘΑ της εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής (που έχει ψηφίσει και συνδιαμορφώσει) και των Μνημονίων, που φόρτωσε απίστευτα βάρη στις πλάτες των στρατιωτών και με τις φοβερές περικοπές αρνείται στους στρατιωτικούς την αξιοπρεπή διαβίωση.
Με αρετή και τόλμη
Με Αρετή και Τόλμη, 27 Ιανουαρίου 2013
Δευτέρα, 28 Ιαν 2013

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
http://vimeo.com/58356763
1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ"
Η Κυβέρνηση θα τηρήσει την δέσμευση της για την ΑΟΖ τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της American-Jewish Committee, David Harris είχε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΕΘΑ-ΕΕΤ
Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανακούφιση των δανειοληπτών στελεχών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Ένας πρώην πιλότος αεροσκαφών αναχαίτισης που είναι συγγραφέας 5 βιβλίων αεροπορικής ιστορίας

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
100 χρόνια από την πρώτη επιχειρησιακή πτήση ελληνικού υδροπλάνου στα Δαρδανέλια
Ο Π.Παναγιωτόπουλος είναι ο ΥΕΘΑ που όλοι θα θυμούνται σαν αυτόν που ανάγκασε τους στρατιωτικούς να τρώνε σε συσσίτια και τις πλάτες του βαρύνουν δύο αυτοκτονίες, μέσα σε (5) μέρες. Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης  και τα μαύρα στρατόπεδα του Έβρου, η ένταση της πολεμικής προετοιμασίας, η κατάργηση των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης -που στερεί ακόμη και την άδεια στους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις ακριτικές μονάδες-, η επαναφορά του Αμετάθετου στον Έβρο-με πρόσχημα την λειψή επάνδρωση των μονάδων, ενώ  το κλείσιμο των άχρηστων στρατοπέδων αργεί και νέα ΚΕΝ ανοίγουν, όπως αυτό στη Μεσσηνία, εκλογική περιφέρεια του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά-, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ!  
Όλα αυτά συνέβαλαν καθοριστικά στο να έχουμε δύο αδικοχαμένα παλικάρια…
Και φυσικά, για να προστατευτεί το λαβωμένο πολιτικό του γόητρο χρειάζεται η δημοσιογραφία στυλ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ». Απαιτούνται άρθρα σαν και το παρακάτω που ασχολούνται με την εικόνα του υπουργού και κρύβουν τα προβλήματα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες.
Σας τους παραδίδουμε στην κρίση σας:

  Η εντολή του Πάνου

Θετικά είδαν όλοι στον Έβρο την επίσκεψη του Πάνου Παναγιωτόπουλου στην περιοχή, μετά τις αυτοκτονίες φαντάρων στα ακριτικά στρατόπεδα.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έδειξε ότι το κράτος είναι κοντά στα στρατευμένα νιάτα...
(Κάντε κλικ στο παρακάτω σχόλιο της Εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για μεγένθυση)
16/2/2013 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_ SECRET, Σελ. 10
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου