Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ;

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Φαίνεται ότι η ΝΔ των αποκρουστικών Βορίδη-Γεωργιάδη-Κρανιδιώτη, με ηγέτη τον επίσης γνωστό για τις ακραίες θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, πρωθυπουργό του Ν.Δένδια που ηγείται της ΕΛ.ΑΣ. των βασανιστηρίων, στοχοποιεί πλέον και τους αντιρρησίες συνείδησης.
Έχοντας αντιγράψει πλήρως την ατζέντα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει ότι μετά τους μετανάστες που έγιναν θύματα της ρατσιστικής και απίστευτα αυταρχικής φιλοξενίας της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», πλέον το εργατικό κίνημα, η Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα αποτελούν  τους βασικούς στόχους της βάρβαρης κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας.

Τις καταλήψεις από τα ΕΚΑΜ των κατειλημμένων κοινωνικών χώρων διαδέχτηκαν οι επιτάξεις των εργαζόμενων αγωνιστών σε  ΜΕΤΡΟ και πλοία, η βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ εις βάρος των αγροτών και των κινημάτων των Αγανακτισμένων, ενώ στις Σκουριές Χαλκιδικής τρομοκρατεί και δρα με μεθόδους στρατού κατοχής το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης, αποδεικνύοντας το πραγματικό πρόσωπο του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Πλέον, τη θέση του αστικού Συντάγματος, των νόμων και της αστικής δικαιοσύνης, έχει καταλάβει ο Υπέρτατος Νόμος, το Μνημόνιο και η βάναυση ταξική πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη-Στουρνάρα, που ουσιαστικά έχουν εγκολπωθεί και τις τρεις εξουσίες-εκτελεστική-νομοθετική-δικαστική –(αδιαφορώντας εντελώς για κάθε δικαστική απόφαση που αντιστρατεύεται τις επιλογές και συμφωνίες τους).
Νόμος πλέον είναι ξεκάθαρα τα συμφέροντα των εργολάβων και των τραπεζών, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, των τοκογλύφων και των επενδυτών, οι απαιτήσεις της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Όποιος τους αμφισβητεί κηρύσσεται «Εσωτερικός Εχθρός» για να αντιμετωπίσει την κατασταλτική μανία των ΜΑΤατζήδων πραιτωριανών και την λάσπη των ΜΜΕ.
Από αυτή επομένως την αφετηρία, η σύλληψη του Αντιμιλιταριστή συναγωνιστή Αντιρρησία Συνείδησης  Ν.Καρανίκα, η υπόθεση του οποίου εκδικάστηκε ξανά, για να αθωωθεί, αλλά όχι για να απαλλαχθεί, ήταν τροχιοδεικτική βολή.
Αν λάβουμε σοβαρά τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, αρχής γενομένης από τη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» –που αρθρογραφεί συστηματικά ο φερόμενος ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Φαίλος Κρανιδιώτης, ηγετική προσωπικότητα του πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21-, αντιλαμβανόμαστε ότι οι Αντιρρησίες Συνείδησης βρίσκονται και αυτοί στο στόχαστρο.
Μετά λοιπόν την αποτυχημένη απόπειρα –προς το παρόν-να επιστραφεί το «Γένος ως κριτήριο εισόδου στις Στρατιωτικές Σχολές», η ακροδεξιά συμμαχία ΝΔ-Χρυσής Αυγής-Καμμένου, επιτίθεται ξανά ναι θέτει θέμα:
«Ακριβότεροι οι αντιρρησίες από τους στρατιώτες»!
Εύκολα κανείς μπορεί να παρασυρθεί από την προπαγάνδα τους καθώς υποστηρίζουν ότι:
«Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι οποίοι απαλλάσσονται της στράτευσης, υποχρεούνται να υπηρετήσουν την εναλλακτική «θητεία» τους σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο υπηρετούν σε οργανισμούς εκτός των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, γέννησης, καταγωγής ή διαμονής τους αλλά και για μεγαλύτερο διάστημα από εκείνο των υπόλοιπων στρατεύσιμων. Ωστόσο, την ίδια ώρα που ο απλός στρατιώτης παίρνει μόλις 10 ευρώ για να «φυλάττει με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του» την πατρίδα, οι αντιρρησίες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους επικαλούνται δήθεν ιδεολογικούς λόγους για να αποφύγουν τις δυσκολίες της θητείας, αμείβονται για την εναλλακτικές τους υπηρεσίες με μηναίο μισθό 250 ευρώ. Τα χρήματά αυτά δίνονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», για τη σίτιση και τη στέγαση τους, αφού οι αντιρρησίες αρνούνται ακόμα και να διαμείνουν ή να φάνε σε στρατιωτικές μονάδες, όπως όλοι οι υπόλοιποι στρατιώτες.
Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν καθιστά λιγότερο παράλογη την προνομιακή και ιδιαίτερη μεταχείρισή τους. Και αυτό γιατί: Πρώτον, γιατί το ωράριο δημοσίου που δουλεύουν οι αντιρρησίες δεν μπορεί να συγκριθεί με τις σκοπιές και τις αγγαρείες των στρατιωτών. Δεύτερον, γιατί οι ευθύνες που πέφτουν στους ώμους των στρατεύσιμων δεν είναι ανάλογες με τις ευθύνες που μπορεί κανείς να έχει ως προσωρινά εργαζόμενος σε μια υπηρεσία. Και τρίτον και κυριότερο, γιατί δεν μπορεί το κράτος, το οποίο ουσιαστικά οι αντιρρησίες απαρνούνται, να τους στηρίζει επειδή επέλεξαν να του γυρίσουν την πλάτη...».
Τα κατάπτυστα αυτά δημοσιεύματα απλώς κάνουν το άσπρο-μαύρο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Πρώτον, γιατί πρέπει να Τιμωρείται και να Υπηρετεί Διπλάσιο Χρόνο  ένας πολίτης που Αρνείται τον στρατό και τον πόλεμο προβάλλοντας την αντίθεση του στον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στις οποίες σοβαρό ρόλο παίζει ο ελληνικός στρατός;
Δεύτερον, είτε ο θεσμός της Εναλλακτικής Θητείας είτε ο θεσμός της Υποχρεωτικής Στράτευσης δεν αναδεικνύονται ως τρόποι εξασφάλισης δωρεάν εργατικού δυναμικού για το κράτος και τον στρατό;
Τρίτον, είναι ψέμα ότι οι Αντιρρησίες Συνείδησης αμείβονται με 250 ευρώ. Το κονδύλι αυτό προβλέπεται για τα έξοδα σίτισης και στέγασης τους, σε καμιά περίπτωση δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα όσοι εκτελούν Εναλλακτική Θητεία να υπάγονται σε ένα καθεστώς έμμεσης φορολογίας, στηρίζοντας τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται αγκιστρωμένα στα στρατόπεδα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους συναδέλφους φαντάρους, που έχουν ουσιαστικά αναλάβει το κόστος της στρατιωτικής θητείας και θρέφουν τις πελατειακές σχέσεις των πολιτευτών-δημάρχων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Τέταρτον, μπορούν να μας πουν οι εγκάθετοι ακροδεξιοί δημοσιογράφοι που υπηρέτησαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος-Καρατζαφέρης; Ποια η σχέση του Μιχαλολιάκου με την ΚΥΠ; Γιατί έπεσε τόσο πολύ στα μαλακά όταν, υπηρετώντας την στρατιωτική του θητεία, έκλεβε πυρομαχικά και μέσα βομβιστικών επιθέσεων, στις οποίες είχε και προσωπική συμμετοχή;
Σταματήστε επομένως να πουλάτε Πατριωτισμό, εθνοκάπηλοι και Μισαλλόδοξοι.
\Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα μας.
Να τερματιστούν αμέσως όλες οι διώξεις, οι ποινές φυλάκισης, τα πρόστιμα και οι διακρίσεις εις βάρος των αντιρρησιών συνείδησης και του Ν.Καρανίκα που βρίσκεται στο στόχαστρο της αστικής δικαιοσύνης.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ
Ο 42χρονος διώκεται για ανυποταξία (φωτ. αρχείου)
Να καταργηθούν τώρα τα Χαράτσια όλων όσων Αρνούνται τον αστικό Στρατό και τις ασκήσεις Έφεδρων.
Μείωση της στρατιωτικής θητείας τώρα. Σεβασμό των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ικανοποίηση όλων των δίκαιων οικονομικών αιτημάτων των στρατευμένων.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ,
ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,
ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ-ΠΟΛΕΜΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου