Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΤΕ!


500,000 Ευρώ ετησίως αμοιβή ΔΣ! Την ίδια στιγμή που ο Σόιμπλε ζητά βασικό μισθό 300 Ευρώ!
Ετήσια κέρδη 476 εκ Ευρώ για το 2012, 390 εκ. Ευρώ η “εξαγορά” με τις ευλογίες του υπόδικου Παπακωνσταντίνου!
Είναι εξοργιστικές οι καταγγελίες που λάβαμε με δελτίο τύπου από εργαζομένους στον (γερμανοκρατούμενο πλέον) ΟΤΕ.
Πιο εξοργιστική όμως είναι η απόλυτη σιωπή, η ομερτά που επικρατεί πίσω από τα τεκταινόμενα σε μία ξεπουλημένη από την συμμορία Παπανδρέου, επιχείρηση Εθνικής σημασίας!

Πέραν της πρωτοφανούς απάτης όπου οι σοσιαλφασίστες εμφανιζόντουσαν παρέα με τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές και ξόρκιζαν το “ξεπούλημα” το οποίο οι ίδιοι διέπραξαν λίγους μήνες μετά ως κυβέρνηση, εδώ προκύπτουν σημεία και τέρατα. Η δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να διερευνήσει την ορθότητα των καταγγελιών.

Δελτίο Τύπου
Αθήνα: 05-04-2013

Μείναμε… έμπλεοι από έκπληξη όπως θα ‘λεγε και ο Σκαρίμπας από τη μεγάλη αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt και τους σχολιασμούς των ντόπιων διαπλεκόμενων (ιδιοκτητών και δημοσιογράφων – παπαγάλων των ΜΜΕ) για τους τεράστιους μισθούς του
ΝΤΡΑΓΚΙ, του ΜΠΑΡΟΖΟ, του ΡΟΜΠΑΙ του ΣΟΥΛΤΣ κ.λ.π.

Ουε υμιν φαρισαίοι υποκριτές… και σκοταδιστές (κατά Σινόπουλο).

Ώστε είναι μεγάλος ο μισθός (που είναι) 370.000 ευρώ του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και ο μισθός του Πρόεδρου του ΟΤΕ πάνω από 500.000 ευρώ δεν είναι;

Είναι πολλά τα 298.500 ευρώ του Προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και τα 206.200 ευρώ του Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΜάρτιν Σούλτς και τα 250.000 ευρώ που παίρνουν οι Γενικοί Διευθυντές του ΟΤΕ δεν είναι;

Έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους τα τελευταία χρόνια και ούτε βλέπουν, ούτε ακούνε τίποτα για όσα τραγικά συμβαίνουν στον ΟΤΕ μετά την εξαγορά του από την κρατικών συμφερόντων γερμανική Deutsche Telekom.

Κανένα σχόλιο ούτε για την παράδοσή του αντί πινακίου φακής (390 εκ. ευρώ) όταν η κερδοφορία του μόνο το 2012 ήταν 476 εκ. ευρώ! Ούτε για το ξεπούλημα θυγατρικών του στα Βαλκάνια.

Ούτε για τις καθημερινές παραβιάσεις του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει τεκμηριώσει η ΑΔΑΕ, ούτε για το δουλεμπόριο με τις δήθεν ενοικιάσεις εργαζόμενων μέσα από τις θυγατρικές του, OTEplus – Hellas-com, ούτε για τους μισθούς των 185 ευρώ της E-Value, ούτε για την παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων, τσιμουδιά για την τελευταία εκβιαστική «εθελουσία» 1516 εργαζομένων του ΟΤΕ που το κόστος της εφεδρείας και της συνταξιοδότησης φορτώνεται στα ταλαίπωρα ταμεία ΙΚΑ – ΕΟΠΥΥ και επικουρικό και τόσα άλλα.

Λαλίστατοι όσο ο ΟΤΕ ήταν Δημόσιος, μουγκοί τώρα που έγινε ιδιωτικός.

Η αγία και ιερά ιδιοκτησία των πολυεθνικών μαζί με τα τεράστια πακέτα διαφημίσεων βουλώνει όλα τα στόματα.

Όπως έλεγε και ο χουντικός πρόεδρος Γκιζίκης, όταν τρώνε δεν μιλάνε.

Η εκκωφαντική τους σιωπή και αφωνία είναι παρομοιώδης.

Όπως παρόμοια ήταν και η αφωνία τους στην υπόθεση VODAFONE που μέσα από αυτήν γίνονταν οι παρακολουθήσεις στα τηλέφωνα του Πρωθυπουργού, του αρχηγού της ΕΥΠ, των Ενόπλων Δυνάμεων κ.λ.π.

Και εκεί η πίτα των διαφημίσεων και η ιδιωτική πολυεθνική μπούκωνε όλα τα στόματα.

Δεν τα γράφουμε αυτά γιατί έχουμε καμιά αυταπάτη ότι θα αναμεταδοθούν από τα γνωστά ΜΜΕ και τα συνήθη παπαγαλάκια αλλά αθεράπευτα αισιόδοξοι (scripta manent) πιστεύουμε ότι μετά τη μεγάλη νύχτα του ολοκληρωτικού φασισμού που βιώνουμε τα τελευταία 3 χρόνια όταν θα ‘ρθει το ξημέρωμα, θα φωτιστούν οι πράξεις όλων όσων συμβάλουν (κρυπτόμενοι πίσω από το δάκτυλό τους) στηνοργουελιανή επικοινωνιακή νύχτα.

Ακούει κανείς;
ΑΣΕ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ
Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου