Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Νο2: η τελευταια τρυπα του ζουρνα ( μεταθέσεις ΕΠΟΠ) Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

θελουμε να καταγγειλουμε οι εποπ της σαμοθρακης του 289 τπ την αδικια και τον διαχορισμο για το θεμα τον μεταθεσεων σε σχεση με τους αλλους θεσμους π.χ. εμθ-μονιμοι υπαξιωματικοι-αξιωματικοι για ποιο λογο για αυτους που προαναφεραμε η σαμοθρακη να θεωρειται εξαιρετικα δυσμενης φρουρα και να καθονται 2χρονια και να μετατιθονται σε οποια φρουρα επιθιμουν, και χωρις να προσφερουν και οτι καλυτερο για την υπηρεσια. ενω εμεις οι εποπ να καθομασται τουλαχιστον 4 εως 7χρονια και να ειμαστε οπως μας λενε συνεχως η τελευταια τρυπα του ζουρνα!!!
και να κανουμε ολες της εργασιες και υπηρεσιες χωρις οι ποιο πολες να προβλεπονται απο τους κανονισμους της υπηρεσιας.
και να μην μας μεταθετουν εκει που επιθυμουμε μετα απο τοσα χρονια παραμονης σε εξαιρετικα δυσμενη φρουρα, εμεις που ανηκουμε στον κινεζικο στρατο η στο βουλγαρικο !!!!!!
γιατι να υπαρχει αυτος ο διαχορισμος στις μεταθεσεις ενω η υπηρεσια μας θεωρει και καλα ολους ισους και ιδιους????? επιτελους δειξται λιγο κατανοηση και σε εμας γιατι μας εχεται αποκοψη απο το οικογενειακο και φιλικο περιβαλον μας?
επισης αντιμετοπιζουμε πολα προβληματα με τις συγκοινωνιες του καραβιου και τα υψηλα εισητηρια,με τα υψηλα ενοικια ,με την ιατρικη περιθαλψη,και το ακριβο και μεγαλο κοστος της ζωης εδω στην πανακριβη σαμοθρακη που θελουν οι ντοπιοι να δουλευουμε εμεις για να ζουν αυτοι σαν βασιλιαδες!!!
ελεος και εμεις ειμαστε ανθρωποι και μας εχουν γεννηση ελληνιδες μανες!!! ποτε επιτελους θα γινει ο στρατος δικαιος και σωστος για ολους μας και οχι μονο για τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου