Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ


Τα σταγονίδια στις Ε.Δ. δεν έχουν τελειωμό. Αλλά η λεγόμενη ΕΣΤΙΑ είναι γνωστό από ποιον καθοδηγείται. Οι υπόλοιποι γιατροί όμως δεν έχουν προσωπικότητα? Όλοι Ρατσιστές και χρυσαυγίτες είναι? Σαν δεν ντρέπονται λίγο.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, ΟΠΟΙΟΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΗΣ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ , ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ.
Συγχαρητήρια στην κα Σωτηροπούλου. Μόνο αυτό. Σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί τι σημαίνει ΕΣΤΙΑ. Υπομονή. Έρχεται.

Δεν με λέτε μάγκες μόνο η Μεγίστη υπάρχει ;;; Άλλα νησιά δεν υπάρχουν
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com


2 σχόλια:

  1. Η ένωση αυτή δεν εκπροσωπεί το σύνολο και οι απόψεις τις δεν έχουν την ισχύ ενός επίσημου εκπροσώπου. Είναι οι απόψεις ορισμένων και είναι προσωπικές.Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις υπήρχαν πάντα , απλώς τώρα έχουν και βήμα να τις εκφράσουν .Αν οι απόψεις αυτές δεν ενοχλούν την ηγεσία αυτό δεν αφορά τον μέσο γιατρό που δεν είναι μέλος.Βέβαια εσείς προτιμάτε την τακτική των γενικεύσεων και των τυφλών κατηγοριών για να κάνετε εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αν πάλι κάποιος διαφωνεί δεν μπορεί να το κάνει επίσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή