Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ DEFENCENET.GR ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ- ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΗΡΩΑ ΚΑΙ «ΑΝΔΡΑ» ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;
Επίθεση του Γ.Γερμενή κατά του Γ.Καμίνη
Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ώρες που ο ναζιστής βουελυτής της Χρυσής Αυγής Γ.Γερμενής έχει επιχειρήσει να επιτεθεί κατά του δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη επείδη δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της φιέστας Μίσους στο Σύνταγμα, όταν το defencenet.gr, ανεβάζει την παρακάτω ανάρτηση στις 05/02/2013 - 16:06: «Ο Γ.ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ Γ.ΚΑΜΙΝΗ! "Αν ήσουν άντρας θα σε χτυπούσα με γροθιά αλλά ούτε αυτό δεν αξίζεις"! Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά την διατύπωση ενστάσεων από την πλευρά του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής Γ.Γερμενή προς τον δήμαρχο της Αθήνας Γ. Καμίνη, όταν ο τελευταίος απαγόρευσε την διανομή τροφίμων στους άπορους πολίτες της Αθήνας που πραγματοποιούσαν στελέχη του κόμματος. Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου εξυβρίστηκε σκαιότατα από το Γ.Καμίνη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αντιδράσει ρίχνοντας μια ανάποδη στο πρόσωπο του δημάρχου και νατου πει ότι "αν σε θεωρούσα άντρα θα σε χτυπούσα. Αλλά θεωρώ ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι αντρίκια οπότε σου αξίζει ένα χαστούκι." Σημειώνεται ότι το επεισόδιο ενώ κατεγράφη από τις κάμερες δεν μεταδόθηκε. Ο δήμαρχος με τις δαχτυλιές από το χαστούκι του Γερμενή αποτυπωμένες στο πρόσωπο του αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι».

Να θυμίσουμε ότι στο εν λόγω επεισόδιο αποκαλύπτεται ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν οπλισμένα και μάλιστα ο Γ.Γεραμάνης επιχειρεί να κάνει χρήση του όπλου, αλλά αποτρέπεται τελευταία στιγμή από την παρέμβαση της προσωπικής φρουράς του δημάρχου Αθηναίων.

Για όλα αυτά υπάρχουν μάρτυρες και σχετικά βίντεο, που καταγράφουν αυτά που δυστυχώς γίνονται με ολέθρια αποτελέσματα τα βράδια στις γειτονιές όλης της χώρας από τους ναζιστές δολοφόνους εις βάρος των μεταναστών.

Όμως, καταγράφεται επίσης η τραμπούκικη επίθεση του ναζιστή βουλευτή που επιχειρεί να γρονθοκοπήσει το δήμαρχο Αθηναίων, χτυπώντας τελικά ένα 12χρονο κοριτσάκι, τη Μαρία, που βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, για να πάρει κάποια δώρα που προσφέρονταν.

Αλήθεια, γιατί το defencenet.gr λέει ψέματα; Γιατί προσπαθεί να δικαιολογήσει την τραμπούκικη ενέργεια και να ηρωποιήσει τον επικίνδυνο «Καιάδα»; Τι συμφέρον έχει το defencenet.gr και η «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» που συστηματικά δρουν ως Γραφείο Τύπου της εγκληματικής οργάνωσης; Δεν καταλαβαίνουν που οδηγείται η κοινωνία μας από την προπαγάνδιση της ναζιστικής θεωρίας και παρακτικής;

Την Χρυσή Αυγή στήριξε και στηρίζει το αστικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Την χρησιμοποίησε και την χρησιμοποιεί ως δύναμη αποπροσανατολισμού και χειραγώγησς πλειβιακών και μικροαστικών στρωμάτων που καταστρέφονται από την ασκούμενην πολιτική. Ως δύναμη καταστολής των κοινωνικών αγώνων και υποδούλωσης των μεταναστών, όπου ενεργό ρόλο έπαιξε και παίζει και ο Καμίνης. 

Με τους Ναζιστές στήθηκε το  σκηνικό για την προπαγάνδα «του πολέμου των άκρων» για να δικαιολογηθούν τα αυταρχικά μέτρα του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, όταν ακόμη και σήμερα εξαγγέλονται μέτρα και αναθεώρηση του αστικού Συντάγματος όπου με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής επιχειρείται η αντιδραστική θωράκιση του συστήματος εξουσίας και η εξαφάνιση των λαικών ελευθεριών.

Κυρίως όμως για να κρύψουν ότι η πραγματική  ακρότητα σήμερα είναι η ταξική πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και των Μνημονίων.

Που κλέβει οικονομίες μιας ζωής, μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, σπίτια, ζωές.
Το Παρόν μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Και αυτή η πολιτική δεν μεταρρυθμίζεται, δεν έχει ανάγκη άλλο-αριστερό διαχειριστή, αλλά ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Ας διαβάσουμε επομένως ένα άρθρο σχετικό με τα όσα συνέβησαν:
Τι λέει ο πατέρας της 12χρονης που χτυπήθηκε από τον "Καιάδα
Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της 12χρονης που χτυπήθηκε από το βουλευτή τη Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, τη Μ. Πέμπτη στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων.
Ο 50χρονος είχε πάει με τα 4 παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων για την πασχαλινή εκδήλωση κατά την οποία ο δήμαρχος Αθηνών θα έδινε δώρα σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη. Εκεί η 12χρονη κόρη του χτυπήθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή.
Ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού μιλώντας στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η ξαφνική και αναίτια επίθεση. "Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθέι στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε να βρίζει. Τότε η μιρκή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει".
Προσθέτει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δε ζήτησε συγγνώμη. Όταν ο 50χρονος πατέρας του ζήτησε το λόγο εκείνος είπε πως δεν τη χτύπησε. Ο πατέρας της Μαρίας σημείωνει μεταξύ άλλων "Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κανείς έχει σκοπό να επιτεθεί σε παιδί". Πιστεύει πως η κόρη του βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. 

Η 12χρονη χτυπήθηκε πάνω από το φρύδι και λίγο στο μάτι ενώ το χτύπημα σύμφωνα με τον πατέρα της δεν είναι σοβαρό. Ο ίδιος θεωρεί το περιστατικό λήξαν και στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δήλωσε πως δε ζητάει τίποτα παραπάνω. Ο 50χρονος δηλώνει κατά της βίας και σημειώνει "Κανένας πατερας να μη βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ, κανένα παιδί να μην υποστεί τη βία από κανέναν". Τέλος είναι αποφασισμένος να μην ξαναπαραστεί σε καμία γιορτή!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου