Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

H Καινή Διαθήκη ντύθηκε στα χακί και πάει στρατό με στολή παραλλαγής

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

H Καινή Διαθήκη ντύθηκε στα χακί και πάει στρατό με στολή παραλλαγής
Ο θεός είναι δικός μας. Αυτό εξάλλου πιστεύουν όλοι οι αστοί πολιτικοί και οι σττρατοκράτες.
Επίσης και το δίκιο είναι δικό μας.

Για αυτό όμως, τα συμφέροντα μας δηλαδή,  θα πολεμήσουν άλλοι. Τα φτωχόπαιδα, οι άνεργοι, οι απολυμένοι...

Σε αυτούς το κράτος δίνει τενεκεδένια μετάλια και οι παπάδες ευχές. Η εξουσία μας να είναι καλά, μαζί ας τρώμε και πίνουμε ιεράρχες-πολιτικοί-στρατιωτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι, και ας λέμε και ένα εις υγείαν των κορόιδων...
Ας τους ευλογήσουμε λοιπόν και ας τους χαρίσουμε και μια Καινή Διαθήκη. Εξάλλου λεφτά έχουμε. Ας είναι καλά η τεράστια αφορολόγητη εκκλησιαστική περιουσία που επιτρέπει τέτοιου είδους δωράκια στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων, συγγνώμη του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας.

Κάπως έτσι λοιπόν «Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος μετέβη στο Στρατηγείο της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού "Έβρου", στην παραλιακή οδό της πόλεως, όπου σε ειδική εκδήλωση παρουσία του Διοικητού της Μεραρχίας Υποστρατήγου Κωνσταντίνου Γκατζογιάννη, του Υποδιοικητού Ταξιάρχου Γεωργίου Μπαλτζή, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών που υπηρετούν στην Μεραρχία, ομίλησε σχετικά με την σημασία της Καινής Διαθήκης στην ζωή του χριστιανού και στο τέλος διένειμε Καινές Διαθήκες τσέπης με κάλυμμα στα χρώματα της παραλλαγής του στρατού προς όλους τους παρευρισκομένους».

Αναρωτιόμαστε, οι διαταγές που απαγορεύουν τον προσηλυτισμό και την προπαγάνδα στον ελληνικό στρατό, τι έγιναν; Αυτές δεν είναι για όλους; Δεν αφορούν τη θρησκευτική κατήχηση;

Τι δουλεία έχουν οι παπάδες κάθε τρεις και λίγο στις μονάδες;

Είναι αυτή η πρόσδεση στρατού-εκκλησίας, ο ολοένα διευρυνόμενος εναγγαλισμός της θρησκευτικής ιεραρχίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις κάτι που συνάδει με την Συνταγματικά κατοχυρωμένη ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ;

Ποιος θα πει επιτέλους στους παπάδες ότι δεν λείπει η Καινή Διαθήκη-καινή πραγματικά από επιστημονική κατοχύρωση και ανθρώπινη λογική- και ο θρησκευτικός σκοταδισμός από την ζωή μας. Άλλα είναι τα προτάγματα μας, άλλες οι ανάγκες μας, άλλες οι αγωνίες μας και όχι η μεταφυσική.

Είναι αδιέξοδα που προκαλούν στη ζωή μας και των παιδιών η κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, που μόνο τον πλούτο της εκκλησίας δεν πείραξε.  Εξάλλου οι τελευταίοι μόνο για το να μην πτωχεύσει η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ανησυχούν και τι θα γίνουν οι μετοχές τους!

Καλά δε τα λέμε Άνθιμε;

Δε θα μας σώσουν επομένως οι παπάδες, συνάδελφοι των ιμάμηδων και των μουλάδων του Ιράν.  Μόνοι μας θα σωθούμε και μόνο με τους αγώνες μας.

Ας μείνει επομένως η εκκλησιαστική ιεραρχία μακριά από τον στρατό. Αρκετά μας κουράσατε με τις θρησκευτικές σας γιορτές που δε μπορούν  να γίνουν αν δεν έχουν άγημα. Με τις μεσαιωνικές σας τελετές που γεμίζουν τα παγγάρια. Με τα βύσματα σας και τη λούφα παπάδων και μοναχών. Με την ακροδεξιά, εθνικιστική και μισαλλόδοξη προπαγάνδα σας.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου