Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

TΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ


Το ενδιαφέρον του Α.Σαμαρά για τους φαντάρους είναι ανατριχιαστικά κάλπικο, αντίστοιχο της αθλιότητας των δημοσιευμάτων των εφημερίδων των εργολάβων, που θυμίζουν αντίστοιχα ανουσιοργήματα ολοκληρωτικών καθεστώτων. Θυμίζει τον πατερναλισμό του Μουσολίνι, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου που είχαν πατάξει ομοίως με τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό το εργατικό κίνημα και είχαν θέσει εκτός νόμου τις κοινωνικές διεκδικήσεις. 
Διαβάζουμε λοιπόν
«Ρεπορτάζ... Σαμαρά στο Πεντάγωνο! Μέσα σε όλες τις άλλες έγνοιες του ο Αντ. Σαμαράς κάνει, σύμφωνα με το «Εθνος» και «ρεπορτάζ» στο Πεντάγωνο.
Με αφορμή μια επιστολή που έλαβε από τους άνεργους γονείς ενός στρατιώτη που υπηρετεί στην παραμεθόριο, ο πρωθυπουργός ζήτησε χθες να μάθει πόσοι οπλίτες έχουν άνεργους και τους δύο γονείς που υπηρετούν και εάν υπάρχει ευνοϊκότερο καθεστώς γι’ αυτούς. Δυστυχώς τα αποτελέσματα της πρωθυπουργικής έρευνας ήταν άκρως απογοητευτικά, γι’ αυτό και ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε αμέσως να καταγραφούν οι οπλίτες που αποδεδειγμένα έχουν άνεργους και τους δύο γονείς και να υπάρξει γι’ αυτούς ειδική μέριμνα».
Και φυσικά ο Α.Σαμαράς έχει μεγάλες έννοιες.
Να εφαρμόσει μια βάναυση ταξική πολιτική που έφτασε την ανεργία στους γονείς μας στο 27,2% και απογείωσε την ανεργία των νέων που αγγίζει το 60%.
Εργαζόμενους με μισθό 430 ευρώ (!!!) χαρίζει στους μεγαλοεργοδότες η κυβέρνηση, διασφαλίζοντας το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο για να στηθούν σκλαβοπάζαρα με πρώτα άμεσα θύματα τους νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών και μεθοδεύοντας ταυτόχρονα την κατάργηση των κλαδικών και ομοιοεπαγγελματικών συμβάσεων.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ...
Για αυτό κατάργησαν τα δωρεάν εισιτήρια των καταστάσεων επιβίβασης υποχρεώνοντας τους φαντάρους που αμοίβονται με 8,7 ευρώ, να πληρώνουν 200-300 ευρώ για τις μετακινήσεις τους στις άδειες από τα στρατόπεδα της παραμεθορίου και την Κύπρο.
Για αυτό μετέτρεψαν σε αχούρια τα στρατόπεδα, χωρίς καθαριστικά και με δραματικές συνθήκες υγιεινής, χωρίς συντήρηση των οχημάτων και των εγκαταστασεων, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα και την ζωή μας. Περικοπές παντού, αδιαφορία για τον ανθρώπινο παράγοντα.
Για αυτό στέλνουν στα νησιά της άγονης γραμμής φαντάρους φαρμακοποιούς και γιατρούς, κάνοντας δημόσιες σχέσεις στις πλάτες μας, καθώς μας εκμεταλλεύονται και πάλι εργασιακά για να καλύψουν την αδιαφορία και την περιφρόνηση τους για τους νησιώτες.
Για αυτό στέλνουν 6000 φαντάρους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ως Υπηρέτες των στρατιωτικών.
Για αυτό διαρρέουν ότι θα δώσουν επίδομα 35 ευρώ στους φαντάρους τρίτεκνων οικογενειών, στις οποίες όμως φόρτωσαν επιπλέον φόρους 3000 ευρώ!
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ-ΑΠΑΙΤΟΥΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
denplirono spartakos
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ-ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΙΑ» ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Συνάδελφοι, Υποχρεωτικά μας πήραν στον Στρατό, για να εκπληρώσουμε «το υπέρτατο καθήκον», από το οποίο λούφαραν ή εξαγόρασαν Σαμαράς-Βενιζέλος-Τσίπρας-Καρατζαφέρης. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε δούλοι στις μονάδες, αναλώσιμοι στη πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα τους, συνένοχοι στις εγκληματικές εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, για να συμμετέχουμε στην Καταστολή όσων αγωνίζονται για «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας όπως μας το επιβάλλει η κυβέρνηση, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και τα Μνημόνια που συμφώνησαν Ε.Ε.-ΔΝΤ και τραπεζίτες, τοκογλύφοι.
ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
1.Πηγαίνουμε στα Φρουραρχεία για να πληρώσουν αυτοί όπως είναι υποχρεωμένοι τα εισιτήρια για τα ΚΕΝ.
2. Δεν πληρώνουμε τις φωτογραφίες για την Στρατιωτική Ταυτότητα και το εθνόσημο. Μας πήραν την πολιτική μας ταυτότητα, μας υποχρέωσαν να γίνουμε στρατιώτες, να πληρώσουν αυτοί το κόστος της Στρατιωτικής Ταυτότητας.


3. Δε θα πληρώσουμε εμείς για τα βιβλία που περιγράφουν τα δικαιώματα μας. Τα δικαιώματα μας στον Στρατό δεν είναι Εμπόρευμα για να τα αγοράζει όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα. Είναι υποχρέωση του Διοικητή να μας τα γνωστοποιεί και πρέπει να μας μοιράζουν σχετικό έντυπο στην κατάταξη μας.
4. Έξω οι διακινητές μιλιταριστικών βιβλίων από τα KEN. Η διακίνηση τους είναι παράνομη. Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης είχε διατάξει ΕΔΕ.Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στην παρουσίαση τους: δεν αποτελούν ούτε στρατιωτική διάλεξη, ούτε μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης. Βγαίνουμε Παραπονούμενοι.
5. Διεκδικούμε δεύτερο ζευγάρι αρβύλες και τα απαραίτητα είδη που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή θητεία.
6. Να μας παρέχετε δωρεάν μπουκάλια νερό στις ασκήσεις. Δε θα κερδίζουν ΚΨΜ-Διοικητές στις πλάτες μας.
7. Διεκδικούμε Δωρεάν Καταστάσεις Μεταβίβασης. Στις άδειες μας πάμε στα Φρουραρχεία δηλώνοντας ότι δεν έχουμε τα λεφτά να πληρώσουμε το εισιτήριο επιστροφής στις μονάδες παραμεθορίου που μας έστειλαν.
Μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά αλλά δίνουν 2 δις το χρόνο στο ΝΑΤΟ και αγοράζουν φρεγάτες 6 δις ευρώ!
Αρνούμαστε τη Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ. Είναι μετάθεση εκτός συνόρων, απαιτείται η συμφωνία μας –πρέπει να υπογράψουμε σχετικό έντυπο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και διαταγή που να μας υποχρεώνει να πάμε Κύπρο.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ-ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥΧΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου