Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εμάς αυτό που μας πληγώνει είναι ότι πλήττεται η εικόνα της Τουρκίας στο εξωτερικό, ότι δυσφημείτε η χώρα και ο Τουρισμός της. Να παταχθούν άμεσα οι ανώριμοι και ανεύθυνοι διαδηλωτές. Καλά δε τα λέμε Σαμαρά-Κεδίκογλου

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΙΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ



ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΠΟΣΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για εικόνες από τη βαρβαρότητα των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΕΚΑΜ στην Ελλάδα, αλλά από τη βάρβαρη δράση της Τουρκικής Αστυνομίας.
Πόσο μοιάζουν όμως...
Πόσο μοιάζει όμως και ο αγωνιζόμενος λαός σε Ελλάδα και Τουρκία. Αυτός ο κόσμος της εργασίας που πρέπει να αγωνιστεί για τα κοινά του συμφέροντα, για την Ανατροπή των αντεργατικών και καταπιεστικών πολιτικών αλλά και των κυβερνήσεων σε Ελλάδα-Τουρκία.
Αναρωτιόμαστε:
Αυτοί είναι οι "άπλητοι-βάρβαροι" διαδηλωτές είναι επίσης οι εχθροί του ελληνικού λαού που θέλουν τα  νησιά μας, έχουν επεκτατικές βλέψεις στο Αιγαίο και την Κύπρο.


Για να αντιμετωπίσουμε αυτούς η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή θέλουν αύξηση των εξοπλισμών και "εθνικής ενότητα"

Πρέπει να φτιάξουμε τώρα φασιστικές Πολιτοφυλκακές, εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων, νέα Τάγματα Εθνοφυλακής για να αντιμετωπίσουν τον αναθεωρητισμό και τον νεοοθωμανισμό του Τουρκικού Λαού.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου