Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΕΚΕΟ-DEFENCENET.GR: Δίχτυ προστασίας στον ακραίο απόστρατο ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο

Φραγκούλης Φράγκος
Αίσθηση και προβληματισμό για τη διείσδυση των Ναζιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων προκάλεσε η οργισμένη αντίδραση των γνωστών εθνικιστικών και αντιδραστικών κύκλων απέναντι στην κριτική που ασκήθηκε στον επίσης ακραίο και τρομερά φιλόδοξο πολιτικά πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, που η αρθρογραφία τον θέλει κατά περιόδους να διαπραγματεύεται βουλευτική ή ακόμη και υπουργική θέση, με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ, ενώ οικοδομεί σταθερά το πολιτικό του προφίλ.

Ότι στην ΣΣΕ λειτουργεί ναζιστικός πυρήνας είναι γνωστό. Μάλιστα, η κοινή γνώμη είχε τη δυνατότητα  να γνωρίσει για τη δράση της όταν οι ακροδεξιοί Ευέλπιδες μετέτρεψαν πρόσφατα την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας των Συνταγματαρχών. Θυμίζουμε ότι τους συγκεκριμένους παρανομούντες Ευέλπιδες υπεράσπισε με πάθος ο καθηγητής της Σχολής Λιόλιος, πολιτικά ενεργός με το κόμμα του συντηρητικότατου Παπαθεμελή (υποψήφιος σε Ευρωεκλογές). Γνωστός επίσης από την προσπάθεια του διαμέσου του επικίνδυνου «Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού» ΕΚΕΟ, που μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να στήσει την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ», επιδιώκει να αναπτύξει επιχειρηματική δράση στον χώρο «Άμυνας-Ασφάλειας» (δημιουργία ουσιαστικά Ιδιωτικής SECURITY-Ιδιωτικού Στρατού, αλλά και αντιδραστική δεξαμενή σκέψης με στόχο τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, ένα νέο defencenet.gr, για να το πούμε σχηματικά).

Μπορεί όλοι αυτοί να έχουν ανταγωνιστικά επιχειρηματικά σχέδια, αλλά έχουν κοινή ιδεολογία. Αυτό είναι που θα έπρεπε να προκαλεί ανησυχία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο άμεσα καλείται να λάβει μέτρα, καθώς εκτός από τα κοινά λόγια υπάρχουν κοινές πράξεις. Που το εμπλέκουν εξάλλου και στα εταιρικά τους  πλάνα.
Πως είναι δηλαδή ανεκτό από τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο το ΕΚΕΟ, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Λιόλιος, να επιτίθεται σε δημοσιογράφους που ασκούν κριτική στον Φραγκούλη Φράγκο, βασιζόμενοι σε κείμενα της Χρυσής Αυγής;

Μια κίνηση συνειδητή, που έχει υπολογίσει την πολιτική βαρύτητα της και για αυτό στην αναδημοσίευση από τον φασιστικό «ΣΤΟΧΟ» του κειμένου της Πέγκυ Φιλίππου, με τίτλο «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ...» (25/6/13), επιλέγει να αλλάξει τον τίτλο του άρθρου σε «Ο Στρατηγός Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ η διάλυση των Ε.Δ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, και ο ΠΑΟΚ – Για όλα φταίει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ στην Ελλάδα! Συμφωνείτε κ. Καρβουνόπουλε;» (Δημοσιευμένο από EKĖO στην κατηγορία ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, Ετικέτες: onalert, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Πάρις Καρβουνόπουλος, Φραγκούλης Φράγκος)!

Αποκρύπτοντας βεβαίως τη πραγματική πηγή και το πραγματικό συγγραφέα του κειμένου, που παρουσιάζεται ανυπόγραφο. Γράφει ο συγραφέας του ΕΚΕΟ: «Διαβάσαμε το άρθρο του κ.Πάρι Καρβουνόπουλου στο Onalert και φυσικά δεν συμφωνούμε  με  τα άδικα, μικρόψυχα και εμπαθή σχόλια του κατά του επιτ. Αρχηγού ΓΕΣ Στργου Φραγκούλη Φράγκου. Το EKEO λοιπόν απαντά στο Onalert με το ακόλουθο άρθρο που δείχνει πραγματικά τις άδικες επιθέσεις που δέχθηκε ο Στρατηγός στις πιο κρίσιμες φάσεις της καριέρας του».

Δηλαδή το ΕΚΕΟ δεν καπηλεύεται μόνο την Σχολή Ευελπίδων με τους «Έλληνες Ευέλπιδες», αλλά αρπάζει ξένα κείμενα, με τα οποία ταυτίζεται ιδεολογικά και τα παρουσιάζει ως δικά του!

Φαντάσου, ασκούν πολιτική με κείμενα των ναζιστών….

ΠΩΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ

Ο Φραγκούλης Φράγκος δεν είναι ένας τυχαίος στρατιωτικός, αλλά αποτελεί πρότυπο σύγχρονου αξιωματικού (ενδεικτική η μόρφωση και η πολλυπραγματωσύνη του), σημείο αναφοράς για τους αντιδραστικούς και φασιστικούς κύκλους. Σχόλια στο διαδίκτυο για το απώτερο παρελθόν αναφέρονται στο γεγονός ότι «πρώτος μπήκε στη Σχολή Ευελπίδων το 1969 και πρώτος βγήκε το 1973», θεωρώντας ότι αντικειμενικά αποδεικνύεται η σχέση με το χουντικό καθεστώς. Η καριέρα του όμως στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου δημιούργησε την εικόνα του «Τουρκοφάγου», η εμπλοκή του με συγκεκριμένο εκδότη, τα πονήματα του, που βουτηγμένα στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, αντιπροτείνουν τον Νεοβυζαντινισμό στον Νεοθωμανισμό, του επίσης επικίνδυνου Νταβούτογλου, κάνοντας τους Ναζί να βλέπουν τον ιδεολόγο της νέας «Κόκκινης Μηλιάς». Έλκοντας τους συντηρητικούς και φασιστικούς κύκλους που παραληρούν στις πολιτικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις του βιβλίου του.

Είναι παράμετροι που μας υποχρεώνουν να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του εν λόγω απόστρατου, αλλά πολιτικά ενεργού στρατιωτικού, που δημοσιογραφικά παπαγαλάκια επιχείρησαν να τον συγκρίνουν με τον Παπάγο. Σε αυτά που λέει και κάνει, αλλά και σε αυτούς που τον στηρίζουν.

Την αρχή την έκανε ποιος άλλος το μιλιταριστικό defencenet.gr (το οποίο φημολογείται ότι αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά προβλήματα και πλέον εκτός από το να προβάλλει συστηματικά την Ναζιστική Χρυσή Αυγή, φιλοξενεί πανάκριβες διαφημίσεις της, όπως το νέο βδομαδιάτικο φύλλο της).

Απαντώντας στην  συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Φραγκούλης Φράγκος σε Κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία «του ξέφυγε» ότι έχει δεχτεί πρόταση από μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο να αναλάβει διευθυντικά καθήκοντα στο εξωτερικό, «την οποία εξετάζει σοβαρά καθώς η σύνταξη δε φτάνει», δημοσιεύει ανάρτηση δίνοντας τη δυνατότητα στον πρώην ΑΓΕΣ να ανασκευάσει.

Ο τίτλος του κειμένου «Ποιος φοβάται τον Φ.Φράγκο και γιατί τον θέλουν ακόμα και ... εκτός Ελλάδος;» επιρρίπτει την ευθύνη στο έντυπο για την εικόνα του βολεψηματία που εκμεταλλεύεται την προηγούμενη θέση του στις Ενοπλες Δυνάμεις για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ο απόστρατος παρουσιάζει ξανά το «πατριωτικό» του πρόσωπο: "Πως να λείψω από την πατρίδα σε τόσο δύσκολες στιγμές; Όλοι εδώ πρέπει να είμαστε και να δώσουμε ψυχή και σώμα αν χρειαστεί για να την κρατήσουμε όρθια".

Την σκυτάλη της υπεράσπισης του θα λάβει ο «ΣΤΟΧΟΣ» και η Πέγκυ Φιλίππου, η οποία αναλαμβάνει με το γνωστό λαϊκισμό της ναζιστικής οργάνωσης να φιλοτεχνήσει το προφίλ του αντιστασιακού-φιλεύσπλαχνου-μορφωμένου-πατριώτη Φραγκούλη Φράγκου. Σε συνδυασμό με την προβολή του ανύπαρκτου αντιμνημονιακού περιεχομένου της Χρυσής Αυγής.  Και στη συνέχεια τα επαναλαμβάνει το ΕΚΕΟ…

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι ο Φραγκούλης Φράγκος πρόταξε την καριέρα του, την εξυπηρέτηση των στρατιωτικών  και πολιτικών του φιλοδοξιών και ποτέ δεν στάθηκε απέναντι στις κυβερνήσεις των Παπανδρέου-Παπαδήμου-Πικραμένου-Σαμαρά, όταν επιτίθνονταν βάναυσα σε φαντάρους και μόνιμο προσωπικό. Οι καλές Δημόσιες σχέσεις του και η επικοινωνία του με τον πρώην ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλο στάθηκαν αρκετές για να αποκτήσει ένα πατερναλιστικό προφίλ προς τους υφισταμένους του που ποτέ δεν δικαίωσε. 

Και φυσικά δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αφού και οι μόνιμοι αντιμετωπίζονταν ως Αναλώσιμοι. Θυμίζουμε, ότι για να βρεθούν ασφαλή καταλύματα για τους Έλληνες Μισθοφόρους που είχε στείλει το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ στην Καμπούλ, έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καθώς τους είχαν πετάξει σε σκηνές, να κοιμούνται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Έτρεμε λοιπόν το φυλλοκάρδι τους αφού ήταν  δελεαστικοί στόχοι για τους Αφγανούς αντάρτες. 

Η πολιτική που εφαρμόστηκε για τους εξοπλισμούς (από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά μέχρι την αποδοχή των πεταμένων στις αλάνες μεταχειρισμένων και βουτηγμένων στο απεμπλουτισμένο ουράνιο, πανάκριβων στην συντήρηση αμερικανικών τεθωρακισμένων ABRAMS), έχει την συμφωνία του! Μάλιστα, τα  εκατοντάδες Αbrams που είχαν επιλεγεί βεβιασμένα από την πρώτη αποστολή εμπειρογνωμόνων, αποδεχόεμνος βιαστικά τη δήθεν δωρεάν παραχώρη των ΗΠΑ, ο τότε ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, όταν πήγε η δεύτερη επιτροπή κρίθηκαν τα περισσότερα ακατάλληλα.

Όμως 5 εκατ. Ευρώ θα κέρδιζαν οι εφοπλιστές για τη μεταφορά τους και 500.000 ευρώ κοστίζει η συντήρηση του κάθε άρματος, γεγονός που εξασφαλίζει την συνέχιση λειτουργίας της αλυσίδας παραγωγής της αμερικανικής πολεμικής βιοηχανίας και ένα καλό συμβόλαιο στον Έλληνα ιδιώτη βιομήχανο όπλων που θα αρπάξει την υπεργολαβία!

Η βιασύνη όμως να φανείς αρεστός στις ΗΠΑ και να οικοδομήσει προφίλ πολέμαρχου, βλάπτει… Τις τσέπες μας και την υγεία του προσωπικού! Αλλά, ποιος τους λογαριάζει αυτούς… σκέφτονται στα Επιτελεία…

Φαντάροι και μόνιμοι τρώνε συσσίτια, υφίστανται απίστευτες περικοπές (τα εμβόλια στους νεοσύλλεκτους σταματούν ενώ δεν υπάρχουν καθαριστικά ούτε για δείγμα) και αντιμετωπίζουν κινδύνους από την λειψή συντήρηση μέσων και εγκαταστάσεων, τα Μετοχικά Ταμεία καταρρέουν και οι στρατιώτες φορτώνονται τα οικονομικά βάρη της υποχρεωτικής στράτευσης, οι αυτοκτονίες και τα ατυχήματα δίνουν δυστυχώς αποδείξεις των αδιεξόδων, αλλά Βενιζέλος και Φραγκούλης Φράγκος εγκαινιάζουν νέο ΚΕΝ Πυροβολικού στη Μακεδονία (ζωτικό πολιτικό χώρο του Ευ.Βενιζέλου), ενώ το ελληνικό κράτος συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη κόστους 1 εκατομμυρίου ευρώ τη μέρα, για τέσσερις (4) μήνες!

Σε όλα αυτά ποτέ ο Φραγκούλης Φράγκος δεν είπε ΟΧΙ. Είπε πάντα ΝΑΙ, τα συνυπέγραψε, συμφώνησε  και τα εφάρμοσε.

Είναι άξιο προσοχής ότι ο πρώην ΑΓΕΣ ποτέ δεν μίλησε για τα αδιέξοδα των στρατιωτικών, ποτέ δεν συμμετείχε σε οποιαδήποτε συνδικαλιστική τους διεκδίκηση.

Δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις διώξεις των συνδικαλιστών και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης.

Αντίθετα, εκπαίδευε συστηματικά την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία για να αναλάβει επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.

Ως ΥΕΘΑ της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμένου ετοίμασε σχέδια  και εκπαίδευσε τις Ειδικές Δυνάμεις για την περίπτωση καταστολής λαϊκής εξέγερσης εξαιτίας της φημολογούμενης Πτώχευσης το καλοκαίρι του 2012.

Επίσης, ενίσχυσε τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και έφτιαξε τον Ιούλιο του 2011 τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής με σκοπό να αναλάβουν κατασταλτικά καθήκοντα σε ενδεχόμενη  λαϊκή εξέγερση αντιστεκόμενοι στα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ και στη βάρβαρη ταξική πολιτική του συνόλου του αστικού συστήματος εξουσίας.

Η άρνηση των Μνημονίων από το Φραγκούλη Φράγκο και όσων τον υπερασπίζουν δεν υπήρξε Ποτέ!

Αν και όποτε εκφράστηκε, ήταν πάντα προσχηματική, για να γίνουν αρεστοί και να διευρύνουν τα ακροατήρια τους.

Τις πολιτικές θέσεις του Φραγκούλη Φράγκου ασπάζονται το DEFENCENET.GR, η Χρυσή Αυγή και το ΕΚΕΟ. Από κοινού βρίζουν όσους αντιστέκονται στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό. Φοβούνται όλοι τους τον συνδικαλισμό στον Στρατό, όπως ο διάολος το λιβάνι… Και απαιτούν την πάταξη του.

Παράλληλα, τα πολιτικά κέρδη και τα λεφτά από τα συμβόλαια των εξοπλιστικών προγραμμάτων, από την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση του τομέα Άμυνας-Ασφάλειας, είναι πολλά.

Για αυτό παραμιλούν διαρκώς για την αύξηση της εγκληματικότητας (που προκαλεί η πολιτική που υποστηρίζουν), το ζήτημα της μετανάστευσης, τον «εξ ανατολάς κίνδυνο».

Θέλουν την σκληρή εφαρμογή του αστικού Νόμου και της Τάξης!

Θέλουν περισσότερη αστυνόμευση, ελεύθερη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Έτσι θα διευρυνθεί και η πελατεία τους, που μεταφράζεται σε ευρώ και ψήφους!

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Ο αγώνας του κόσμου της εργασίας για την Ανατροπή της βάρβαρης ταξικής πολιτικής, των κυβερνήσεων του κόσμου του πλούτου και των Μνημονίων, για την αποδέσμευση από την Ε.Ε.-ΟΝΕ-ΕΥΡΩ και το ΝΑΤΟ, θα πετάξει τους Ναζί-εθνικιστές-μιλιταριστές εκεί ακριβώς που ανήκουν: στη χωματερή της ιστορίας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η Πέγκυ Φιλίππου κάνει ένα ακόμη λάθος.

Ο λαός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο λαός της Προσφυγιάς που προκάλεσε η εγκληματική επεκτατική πολιτική που υποστηρίζετε, ήταν πάντα κατά του Φασισμού και του Ναζισμού.

Σκεφτόμαστε να σας στείλουμε λοιπόν μαζί με τον Κατίδη….

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

18 σχόλια:

  1. Το λόγο πλέον έχει ο Εισαγγελέας. Υπομονή. Το κείμενο που αναφέρετε γράφτηκε στο ΕΚΕΟ πριν δύο χρόνια και δεν ήταν αυτών αυτών που λέτε http://www.ekeo.gr/?p=13632
    Η μήνυση θα αναρτηθεί στο ΕΚΕΟ σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να απαντήσει ο Λιόλιος γιατί η Χρυσή Αυγή και πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ είναι η μόνη που τον υπερασπίζεται με ένα ολοσέλιδι άρθρο που η γραφή του φωτογραφίζει τον συγγραφέα; Άρθρο που με πρόφαση τη λαθερμένη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως απολογήται για την εξέλιξη της καριέρας του στην ΣΣΕ!
      Πότε ο καθηγητής θα βρει το θάρρος να απαντήσει πολιτικά, αντί να απειλεί με μηνύσεις σαν τον κάθε αστό πολιτικάντη;

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Απαλπισμένος είναι αυτός που δεν απαντά πολιτικά αλλά απειλεί συστηματικά με απεειλές. Α΄λήθεια ποιος θα κάνει μήνυση και γιατί;;;
      Το εκεο επειδή ταυτίζεται με την χρυσή αυγή;;;

      Διαγραφή
  3. Γιατί η Χρυσή Αυγή-ΣΤΟΧΟΣ υπερασπίζει τον καθηγητή Λιόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΕΧΩΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιό άσχετοι και αστείοι πεθένετε.!Είστε επικίνδυνοι για την χώρα.Για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές τί προπαγανδιστές και τί συκοφάντες είστε το τρίτο βίντεο στα δεξιά της οθόνης με τίτλο ''ο στρατός απέναντι στην κοινωνία'' το αποδικνύει.Με βάλατε τον αντιμιλιταριστή στρατιώτη(ένας απο εσάς δηλαδή) να εκφέρει άποψη κατα το δωκούν και να την μεταφέρει εξυπηρωτώντας δικούς του ιδεολογικούς σκοπούς.Κάποιες ημέρες αυξημένων μέτρων ασφαλείας λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στην χώρα μας,που ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι τα μέτρα αυτά είναι για τύπους σαν κι αυτόν,αντιμιλιταριστων,ακροαριστερών και αντιεξουσιαστών ακόμα και μέλη τρομοκρατικών ομάδων(αριστερογεννών ως γνωστόν ολώς τυχαίος) εκμεταλλευόμενοι την πιθανή έκρηξη αναρχίας και μπάχαλου θα προκαλέσουν φθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και θα προσπαθήσουν να αποφέρουν πλήγμα στη σωματική ακεραιότητα,το ηθικό και να προκαλέσουν σύγχηση στο προσωπικό,μονίμο και μη.Και ουδεμία σχέση έχουν με καταστολή πλήθους και τέτοιες ανοησίες που τα μεταφράζει αυτός ο τύπος.Μολότωφ έχουν εκτοξευθεί σε στρατόπεδα και πύλες στρατοπέδων ουκ ολίγες φορές και επιτέθεί με πολεμικά τυφέκια σε αστυνομικούς;Πόσο μάλλον σε τέτοιες περίεργες μέρες στην χαρά του αντιεξουσιαστή.Στα πλάισια της δικής τους επανάστασης όπως την έχουν φανταστεί.Ο στρατός είναι κομμάτι και προστάτης του ελληνικού λαού και το συμφερόντων της ανέκαθεν στους αιώνες της ελληνικής ιστορίας.Ποιοί είστε εσείς οι σπόροι που προσπαθήτε να αποδείξετε με νεοταξικά τεχνάσματα το αντίθετο(χωρίς να το αντιλαμβάνεστε βέβαια);Και σας ρωτάω κι αυτό... πιστεύετε ότι αν διαταχθεί ο στρατός να καταστείλει πλήθη θα το κάνει όπως εσείς θέλετε να φαντάζεστε;Να υπερασπιστεί ποιούς;Αυτούς που αποδεδειγμένα του καταστρέφουν την ζωή και προδίδουν την πατρίδα;Δεν το νομίζω.Κράτος με γεωστρατηγικό οικόπεδο γωνία με τόσες απειλές δεν λογίζεται σοβαρό κράτος χωρίς αξιόμαχο και ισχυρό στράτευμα και το γνωρίζετε κι αυτό πολύ καλά για αυτό και επιδιώκεται τον διασυρμό του και την δυάλυσή του ακόμα αν μπορούσατε.Όσο ποιο νωρίς ξυπνήσετε απο τον ιδεολογικό σας λήθαργο κι από το ρομαντικό όνειρο που ζείτε τόσο το καλύτερο για σας και την πατρίδα που σας ανέθρεψε.Δείτε επιτέλους την ρεαλιστική εικόνα των γεγονότων κι όχι σύμφωνα με τα ουτοπικά σας πιστεύω.Ειδάλως είστε επικύνδυνα αφελείς ή εξυπηρετείτε συμφέροντα εχθρικά προς το συμφέρον του λαού και της πατρίδας.Και το στρατό τον καταντήσατε έτσι εσείς και οι ιδεολογικές σας αυταπάτες εδώ και μια 40ετία με τις κομματικές νεολαίες και τους πολιτικούς σας ταγούς που ασελγούσαν με κάθε τρόπο στον θεσμό των Ενόπλων Δυνάμεων ΄΄σαν΄΄ απο ρεβανσισμό και κόμπλεξ,άλλα και στους ''πολιτικούς'' στρατηγούς των τελευταίων δεκαετιών που δεν χαλούσαν χατήρι των πολιτικών νταβατζήδων και των μελλοντικών ψηφοφόρων τους,που τους ανέδειξαν εις βάρος πάντα της εύρυθμης λειτουργίας του θεσμού των ΕΔ και της ασφάλειας της χώρας. Υ.Γ Γνωρίζω ότι θα με χαρακτηρίσετε φασίστα,σας προλαβαίνω λοιπόν και σας κρεμάω την ταμπέλα που θέλετε να με κρεμάσετε.Είναι φασιστικό να κρεμάτε ταμπέλες επειδή δεν γνωρίζετε τί επιθετικό προσδιορισμό να μου κολήσετε λόγω της αγάπης μου για την πατρίδα και την αγωνία της επιβίωσης του λαού μου όπως αναδείχθηκε απο γέννησης του 'Εθνους.Ο τρόπος κάνει τον φασίστα λοιπόν και όχι οι ιδέες και τα πιστεύω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν χρειάζετε επιγόντως ένα μάθημα ιστορίας.
      Η χώρα αυτή ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΧΟΥΝΤΑ.
      2ο. Μάλλον τον Οκτώβριο κοιμόσουν και δεν είδες την 71η Ταξιαρχία μπράβο στις παρελάσεις της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου.
      Πρόσεξε: η ιδεολογική-φασιστική τύφλωση σε χαλάει...

      Διαγραφή
    2. Κι εσείς τι ακριβώς είδατε σε αυτή την παρέλαση;

      Διαγραφή
    3. Ποιο πιτσιρικάδες δεν μπορεί να υπάρξετε.Στην παρέλαση της Θεσ/νίκης είμουν εκεί τιμώντας τους ήρωες πεσόντες του Έπους,ενώ εσύ έπινες καφέ κάπου παραδίπλα ασκώντας αόριστη κριτική εκ του ασφαλούς ή φώναζες τα γραφικά ανθελληνικά συνθήματα που άκουγε ο κόσμος και σας έκραζε,θεωρώντας ότι έκανες αντίσταση(εδώ γελάμε όπως όλοι οι παρεβρισκόμενοι που ήταν δίπλα σας)Όσο για το μάθημα ιστορίας σε προτρέπω αρθρογράφε να διαβάσεις εσύ και να αφήσεις την πώληση πνεύματος, όταν αδυνατείς να απαντήσεις στα επιχειρήματα που σε θέτω.Εκτίθεσαι όπως και η πεθαμένη ιδεολογία σας.Όσο για το αν κυβερνούσαν οι εθνομηδενιστικές παρατάξεις της μεταπολίτευσης της τελευταίας 40ετίας,κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι κυβερνούσαν με τις ιδεολογικές αγγυλώσεις της αριστεράς μέσω των ΜΜΕ(βλέπε ΕΡΤ τσιφλίκι των εθνομηδενιστών-αριστερών`σε προτρέπω να δεις και τα διχαστικά συνθήματα που φωνάζαν απο έξω)μέσω των περισσοτέρων εργατικών συνδικάτων ακόμα και μέσα στα σχολεία(βλέπε ΕΛΜΕ ακροαριστερών πεποιθήσεων συνδικάτο) απο την παιδική ηλικία των σχολικών χρόνων ακόμα.Και για να δεις πόσο γελοίοι είστε βγάζατε κάθε τετραετία τις ίδιες κυβερνήσεις(ΠΑΣΟΚ:κάτι σε σοσιαλισμό αναφέρετε,άσε πώς καταντησε την τελευταία δεκαετία,Παγκαλος:πρώην Κνιτης,Δαμανακη:Κνιτησα,Πολυτεχνείο,Λαλιώτης:Πολυτεχνείο,Ευθυμείου:πρώην Κνιτητης,Πολυτεχνείο και δεν τελειώνει η λίστα)Όσο για την 71η που τους έχωσαν εκεί ουδεμία σχέση είχαν με καταστολή πλήθους,εκτός κι αν πιστεύεις ότι με Μ-16 θα κατέστελναν πλήθη και κακώς τους τοποθέτησαν εκεί για το θεαθήναι σαν εκφοβισμό με το πρόσχημα της επετιακής αναπαράστασης της εισόδου του στρατού στη Θεσσαλονίκη.Η αποστολή του στρατεύματος δεν ειναι αυτή και στο απάντησα στην πρώτη μου ανάρτηση.Οπότε άσε τον πρόλογο να τα παρουσιάζεις όπως σε συμφέρει και δες την πραγματικότητα.Φασίστες ειστε εσείς και οι πρακτικές σας.

      Διαγραφή
  6. Μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κατά του «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» διότι συκοφάντησαν τη Σχολή Ευελπίδων http://www.ekeo.gr/?p=25251

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάσου να σφίξουν και οι ζέστες τι έχει να πει και να κάνει ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τους βλέπουμε να κάνουν αναρτήσεις στο Σπάρτακο, το πιο πιθανό είναι ότι έφυγαν από τα laptop και το σπίτι τους και προσπαθούν να αποφύγουν το αυτόφωρο αλλά η δυσφήμιση δια του τύπου είναι διαρκές έγκλημα και έτσι δεν γλυτώνουν από το νόμο και τη Δικαιοσύνη. Τελικά ο εισαγγελέας θα πάει στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τρα λαλα, τραλαλα,

    γράψε και άλλα, διασκεδάζουμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις περιπτώσεις των armyalert.blogspot και hellenicrevenge.blogspot όπου το ΕΚΕΟ ήταν επιστημονικός πραγματογνώμονας στο Δικαστήριο αποδείχθηκε ότι οι σχολιαστές έχουν την ίδια ευθύνη αφού οι διαχειριστές των ιστολογίων είπαν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά ...οι σχολιαστές των ιστολογίων τους που έγραφαν σχόλια για τον Αρχηγό ΓΕΣ. Τραγούδα προς το παρόν και εσύ και οι άλλοι σχολιαστές διότι στο Δικαστήριο όλα θα αποκαλυφθούν ακόμη και αν περάσουν μήνες η χρόνια (διαρκές αδίκημα). Επίσης ακόμη και από το εξωτερικό να είναι οι διαχειριστές και σχολιαστές αν συκοφαντούν θα εντοπισθούν και θα υποστούν τις νομικές συνέπειες των πράξεων τους (όπως έγινε στο παρελθόν). Δεν καταλάβατε ακόμη τι γίνεται, ψάξτε αντίστοιχες υποθέσεις και κάντε υπομονή. http://www.ekeo.gr/tag/armyalert/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλούμε τον κύριο ΚΑΘΗΓΗΤΗ που στις φωτογραφίες το βλέπουμε καραφλό, να φορά καπέλο, ιδιαίτερα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Οι συνέπειες είναι εμφανείς και μας γεμίζουν λύπη. Άλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο ο σεβασμός στην κατάσταση του ΚΑΘΗΓΗΤΗ...
    Κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κλάψτε κνίτες ,κλάψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατάσταση του ΚΑΘΗΓΗΤΗ προκαλεί θλίψη, δάκρυα, ανησυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή