
Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα μιας ακόμη οικογένειας, στερώντας της ένα πολύτομο και αγαπημένο μέλος. Στη μαύρη λίστα με τις δολοφονίες-αυτοκτονίες εξαιτίας της σκληρής ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόκειται για υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό όπλο ενώ βρισκόταν εντός της μονάδας, όπου υπηρετούσε, στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στη Μύκονο.
Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που συνοδεύουν τη μακάβρια αυτή είδηση. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7:30 απόψε. Για τα αίτια του συμβάντος διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές. Ο 40χρονος υπαξιωματικός καταγόταν από το Κιλκίς.
Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που συνοδεύουν τη μακάβρια αυτή είδηση. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7:30 απόψε. Για τα αίτια του συμβάντος διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές. Ο 40χρονος υπαξιωματικός καταγόταν από το Κιλκίς.
Από την άλλη μεριά όμως είναι σε όλους γνωστό σε τι τραγική κατάσταση βρίσκονται και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Η οικονομική ανέχεια συνοδοιπορεί με τα ακραία οικογενειακά προβλήματα, τα προσωπικά αδιέξοδα, με γνωστές τις συνέπειες στην ψυχολογία του καθενός.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη στην οικογένεια και τους φίλους, συναδέλφους του άτυχου υπαξιωματικού.
Όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ξανά ότι κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να κάνουμε.Δε μπορούμε να μένουμε απαθείς και αδιάφοροι.
Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να λάβουμε άμεσα μάχημες πρωτοβουλίες.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου