Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βραζιλία: UAV… UFO παρακολουθούν (και) διαδηλωτές

Η γιγαντιαία επιχείρηση ασφαλείας που σχεδίασαν και διεξάγουν οι ένοπλες δυνάμεις της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (που ολοκληρώνεται με τον τελικό της 30ης Ιουνίου), φαίνεται ότι απέκτησε και νέο πεδίο ενδιαφέροντος.
Αυτό δεν είναι άλλο από την παρακολούθηση των ογκωδών διαδηλώσεων που το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν χώρα στη Βραζιλία.


Μάλιστα καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν περιοριστεί σε περιοχή πλησίον του γηπέδου Mane Garrincha λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Βραζιλίας – Ιαπωνίας, τα ισραηλινής προέλευσης μη επανδρωμένα αεροχήματα Hermes 450 της Αεροπορίας της Βραζιλίας, συνεπικουρούμενα από ελικόπτερα λάμβαναν και μετέδιδαν βίντεο από τους διαδηλωτές. Η εικόνα μεταδίδονταν στο Εθνικό Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου σε αληθή χρόνο.
Την ίδια εικόνα λάμβαναν και τα περιφερειακά κέντρα συντονισμού των δυνάμεων ασφαλείας που επιτηρούν τις ισάριθμες πόλεις που διεξάγονται οι αγώνες. Με βάση αυτή την εικόνα τα κέντρα κινητοποιούν τις δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες διαλύουν τις ομάδες των «ταραχοποιών» (σύμφωνα με τις αρχές της Βραζιλίας) με δακρυγόνα και τη χρήση πλαστικών σφαιρών!
Μάλιστα βίντεο από την πτήση ενός μη επανδρωμένου αεροχήματος Hermes 450 υπεράνω διαδηλωτών έχει αναρτηθεί στο youtube (συνημμένο) αν και στην περιγραφή το ιπτάμενο αντικείμενο χαρακτηρίζεται ως ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, ή αλλιώς UFO).
ΠΗΓΗ DEFENCE POINT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου