Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ

14/9/2013 Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Σελ. 42
Το παραπάνω δημοσίευμα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη στο που ρίχνει το βάρος της η καθεστωτική προπαγάνδα και τα ρεπορτάζ που ωραιοποιούν το προφίλ της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μια βδομάδα λοιπόν που αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αδιαφορεί για το προσωπικό, προχωρά σε κτηνώδεις περικοπές του λειτουργικού κόστους –έχουν σταματήσει να δίνουν στους νεοσύλλεκτους φαντάρους σαγιονάρες-πουλόβερ-μπουφάν-καταστάσεις επιβίβασης κλπ., οι ενσωματωμένοι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται γιατί οι στρατονόμοι δε φέρουν όπλα!

Το πιο άχρηστο σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων –δεν πολεμά το ίδιο αλλά κυνηγά τους υπόλοιπους να θυσιαστούν για τα συμφέροντα των πλουσίων-, που βαρύνεται με απίστευτα εγκλήματα επί Χούντας των Συνταγματαρχών και συγκροτείται με τις πιο άθλιες διαδικασίες μαζεύοντας όλα τα βύσματα που θέλουν να αράξουν. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα που τους φέρνουν απέναντι στους υπόλοιπους στρατιώτες!
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο η Στρατονομία  πρέπει να φέρει οπλισμό.
Για να το κάνει τι;
Από πού και ως που τα φιλοκυβερνητικά  έντυπα απαιτούν από τους στρατευμένους να εκτελούν καθήκοντα που αντιστοιχούν στο ρόλο και την εκπαίδευση επαγγελματιών αστυνομικών (όταν ακόμη και αυτοί κρίνονται επικίνδυνοι και εντελώς ακατάλληλοι).
Σε ποια εκπαίδευση αναφέρεται; Δεν ξέρει τι συμβαίνει; Αν δεν ξέρει και απαιτεί απλώς είναι επιπόλαιη και επικίνδυνη η προσέγγιση του. Αν ξέρει-που πρέπει να ξέρει το θέμα για το οποίο γράφει πριν πάρει θέση-απλώς δημιουργεί εντυπώσεις και πιέζει για την λήξη αποφάσεων που7 θέτουν σε κίνδυνο το προσωπικό.  
Είναι μήπως η ώρα να σκεφτούμε την αναγκαιότητα κατάργησης της Στρατονομίας και της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης;
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στην Στρατονομία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου