Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

2Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 ΔΙΚΤΥΟY ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ , που με πρόσχημα «τον πόλεμο των άκρων», ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ τους ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ  καταδιώκει κάθε εργαζόμενο-μαθητή-φοιτητή-κάτοικο στις Σκουριές Χαλκιδικής και Αριστερό που αμφισβητεί την ταξική τους πολιτική
Ή η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Δύσκολη, η απάντηση, καθώς οι ΝΑΖΙ είναι σάρκα της σαρκός του συστήματος εξουσίας, άμεσα συνδεδεμένοι με τα σώματα ασφαλείας, σταθεροί συνεργάτες στην καταστολή του εσωτερικού εχθρού, δουλεύουν για τα ίδια αφεντικά: τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους-εμπόρους όπλων.

Στις λευκές σελίδες του ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, που με τόση ικανοποίηση δημοσίευσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος,
ΤΙ ΚΡΙΜΑ, λίγες μέρες μετά,
η αστυνομία, πρόσθεσε το όνομα ενός Επαγγελματία Οπλίτη, ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με πλήρη εξάρτηση:
Μαύρη μπλούζα της οργάνωσης
Πτυσσόμενο γκλομπ.
Πήγαινε για δουλειά ο Χρυσαυγίτης…
Έχει τη μειονότητα να τρομοκρατήσει…
Μετανάστες και αγωνιστές να σακατέψει…
Μια μέρα μετά, η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυπτε ότι 3ετής σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων έκλεψε από την Σχολή ένα 45άρι.
Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό από την κοινή γνώμη για να μην τρωθεί το γόητρο του Στρατού και να μην λαβωθεί η επικοινωνιακή επιχείρηση της κυβέρνησης για τις αμόλυντες από το Ναζισμό Ενοπλες Δυνάμεις.
Και ας υπάρχουν φήμες για σχέση του σπουδαστή με τη Χ.Α.
Και ας έχει προηγηθεί η Γιορτή της Χούντας από ακροδεξιούς Ευέλπιδες, που όμως έπεσαν στα μαλακά,  γνωρίζοντας πρωτόγνωρη συμπαράσταση από πολιτευτές της ΝΔ-ΛΑΟΣ, Μητροπολίτη, Απόστρατους και καθηγητή της σχολής, γνωστό για τις ακραίες μιλιταριστικές του απόψεις.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΩΑΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Της Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
Ξέχασαν βλέπεις τον ΕΠ.ΟΠ. ΟΥΚά Χρυσαυγίτη από την Τοπική της ΝΙΚΑΙΑΣ
Τον ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ στο ΚΕΝ Θήβας, που σε αναφορά μοίρας προπαγάνδιζε τα λόγια του Χίτλερ, αυτού του μεγάλου πολιτικού ανδρός, όπως υποστήριζε.
Την προεκλογική εξόρμηση Χρυσαυγιτών Υπαξιωματικών και Αξιωματικού σε νησί του Αιγαίου στις εκλογές του 2012.
‘Η τέλος, τα εμετικά άσματα των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου αθωώθηκαν ουσιαστικά στο Ναυτοδικείο μετά και την παρέμβαση του Φραγκούλη Φράγκου, πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, αλλά και τους τραμπουκισμούς των ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ κατά των μαρτύρων κατηγορίας.
Αλήθεια, πόση απόσταση χωρίζει τη «Κόκκινη Μηλιά του Μιχαλολιάκου» από το ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟ του Φραγκούλη Φράγκου, BEST SELLER όλων των μιλιταριστών και εθνικιστών;
Οι διαρροές της ΕΥΠ αποπροσανατολίζουν και συμβάλλουν στο να στηθεί το ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, την ίδια στιγμή που ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αποφασίζει:
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΟΝΤΑΙ ΕΙ ΜΙΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ!
Και αναλαμβάνουν από κοινού στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις!
 Μεταξύ των οποίων
Προστασία ζωτικών εγκαταστάσεων σε περιόδους κρίσεων-επιχειρήσεων!
Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το επιχειρησιακό αντικείμενο των νέων ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉΣ, που εν μέσω του κινήματος των Αγανακτισμένων το 2011, εντάσσονται στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ, αναλαμβάνοντας
«συμβάντα που μπορεί να οφείλονται στο πλήθος ή τη διασάλευση της τάξης και στην υπερσυγκέντρωση πλήθους»!
Στο αρχικό επομένως ερώτημα, πριν απαντήσετε σκεφτείτε:
Σαμαράς-Βενιζέλος-Κωσταράκος για Πρώτη φορά μετά τη Χούντα κατέβασαν τον Στρατό στο δρόμο διατάζοντας να αναλάβει ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ πέρση στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Οι μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων που συνεχάρη ο Δ.Αβραμόπουλος, τονίζοντας την πίστη τους στο δημοκρατικό πολίτευμα, μπαίνουν ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ σε κάθε μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση.
Είναι οι ίδιες μονάδες που θα κατέβαζε ο Καραμανλής κατά των εξεγερμένων το Δεκέμβρη του 2008, μετά και τις πιέσεις της Ντ.Μπακογιάννη, του Γ.Σουφλιά και του ακραία νεοφιλελεύθερου, Στέφανου Μάνου.
ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΤΟΤΕ «ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ» ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 
Σαββάτο 12-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου