Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αναζητούνται χορηγοί για μαχαιροπήρουνα και σκηνές σε μονάδες του Στρατού! Ξεμείναμε στο 211 Μ/Κ Τ.Π ΡΟΔΟΥ

Καύσιμα για τ΄ άρματα μάχης βρήκαμε. Έστω και με χορηγία. Το ίδιο ισχύει και για τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Το θέμα της παρέλασης λύθηκε. Χρήματα και μάλιστα πολλά για την άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ επίσης βρέθηκαν και ας μην μας έκανε το χατήρι ο καιρός με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να μην δει παρά ελάχιστα απ΄ όσα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε χρήματα και για τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στις μονάδες μας; 
Οι καταγγελίες από στρατεύσιμους ειναι πλέον μαζικές. Χρησιμοποιώντας το “κανάλι” του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων επισημαίνουν τραγικές ελλείψεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με καμία λογική:

•Στο 211 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνιφυλακής στη Ρόδο το πιο πολύτιμο δώρο για τους στρατιώτες τώρα που ο καιρός άρχισε να κρυώνει είναι ένα πουλόβερ. Για τα οποία όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχει μεγάλη έλλειψη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

•Καταγγέλουν επίσης ότι στην μονάδα δεν υπάρχουν ούτε...μαχαιροπήρουνα με αποτέλεσμα να ααναγκάζονται να αγοράζουν οι ίδιοι “μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης” .

•Το πιο φοβερό όμως που έχει να κάνει και με την εκπαίδευσή τους είναι ότι υπάρχει έλλειμμα σκηνών! Ελπίζουμε να μην τους βάλουν να αγοράσουν για να κάνουν “σκηνάκια” όταν έρθει η ώρα.

Εξίσου ανησυχητικά είναι όσα μας μεταφέρονται για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των στρατευσίμων. Οι γιατροί σ΄ όλες τις μονάδες της Ρόδου είναι δυσεύρετοι.
ΠΗΓΗ ONALERT

4 σχόλια:

  1. Kαταγγελια Νο1
    Πουλοβερ. Στην κρεμαλα κυριε Δκτα. Κρυωνουν στους θαλαμους τα παιδια. Που να τα βαζατε να κανουν και σκοπια. Μαλλον για τις εξοδους το θελουν αφου κρυο στην Ροδο δεν εποιασε ακομα. 10 εξω 1 μεσα οι κυριοι παραπονουμενοι. Οι υπολοιποι στρατευσιμοι ειστε κοροιδα.
    Καταγγελια Νο2
    Μαχαιροπηρουνα. Προφανως για τις κρεπες κυριε Δκτα. Δεν εχουν μαχαιρακι να τις κοψουν. Γιατι στον εστιατοριο της Μοναδας υπαρχουν αυθονα.
    Καταγγελια Νο3
    Δεν εχουν σκηνακια. Ξερει κανεις σας απο ποτε εχουμε να κοιμηθουμε σε σκηνες λογω ελλειψης κονδυλιων? Για ποια σκηνακια μας λετε? Αυτα που δεν γινονται εδω και χρονια? Σε εκεινα φοβαστε μηπως δεν εχετε σκηνη?
    Καταγγελια Νο4
    Γιατροι. Ολοι θα θελαμε ενα Γιατρο σπιτι μας. Αλλα ο Αδωνης το απαγορευει. 25 λεπτα απο την Μοναδα το ΣΤΕΠ. 20 λεπτα το Νοσοκομειο με ολες τις ειδικοτητες. Ποιο κοντα και απο το σπιτι τους ορισμενες φορες. Οι στρατευσιμοι σε Συμη - Καστελοριζο - Τηλο - Νισυρο κλπ δεν εχουν ψυχη? Εσεις φοβαστε με το νοσοκομειο μεσα στα ποδια σας?

    Εντυπωσεις. Παντα αυτο προσπαθουμε να κανουμε.

    Υ.Γ. Συμφωνω στις ελλειψεις. Υπαρχουν πολλες. Σιγουρα ομως δεν ειναι σε μαχαιροπηρουνα - σκηνες και πουλοβερ. Και σιγουρα δεν επρεπε να δαπανηθει ουτε ενα ευρω για ασκησεις για να ενισχυσει το προφιλ του ο πρωθυπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου όλο αυτό το σχόλιο, γιατί το έγραψες; Το κέιμενο με την καταγγελία από την Σύμη δε το διάβασες; Ποιος εμπόδισε τους συναδέλφους από τα υπόλοιπα νησιά να δημοσιεύσουν τις καταγγελίες τους;
      Μήπως γίνεσαι λιγάκι κακός, αναίτια;

      Διαγραφή
    2. Tο διαβασα και θλιβομαι βαθυτατα. Δεν ξερω ομως τι συνθηκες επικρατησαν για να φτασουμε στο περιστατικο. Σιγουρα πρεπει να εξακριβωθουν οι συνθηκες. Αλλα να σε προβληματησω λιγο? Για ολους αυτους τους ακριτες που πεθαινουν στα μικρονησια ενδιαφερθηκατε ποτε? Επειδη δεν ενδιαφερθηκατε φτασαμε εδω. Οποτε εφυγε στον παραδεισο το παλικαρι ετσι φευγουν καθε μερα συμπολιτες μας ακριτες που δεν φτανει ποτε ο χαμος τους στα αυτια σας.
      Αλλα αλλο το ενα περιστατικο και αλλα αυτα που καταγγελουν κακομαθημενοι στρατιωτες.
      Αν μπορει να βγει ενας να πει οτι δεν ειναι αληθεια οτι ειπα. Ολα οσα ανεφεραν ειναι ψευδη. Τιποτα απο αυτα δεν ειναι αληθες.

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα κύριε αντισυνταγματάρχη. Ότι πείτε εσείς.
      Σύμφωνα με την λογική που παρουσιάσατε σήμερα στην αναφορά πρέπει το χειμώνα να φοράτε καλοκαιρινό μπλουζάκι.
      ΥΠΟΚΡΙΤΗ....

      Διαγραφή