Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ‏


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κάνω συχνά υπηρεσία στα εστιατόρια της Μονάδας και είμαι πολύ ενοχλημένος και εξαγριωμένος με την συμπεριφορά κάποιων μόνιμων. Στα εστιατόρια και ενώ ήμουν υπηρεσία είναι ένας επιλοχίας Ντ. ο οποίος η συμπεριφορά του προς όλους μέσα στα εστιατόρια είναι απαράδεκτη. Συχνά φωνάζει λες και έχει να κένει με σκλάβους και επίσης βλασφημάει τα θεια. Πριν λίγες μέρες ήμουν υπηρεσία στα εστιατόρια και τον άκουσα να φωνάζει στον ΕΠΟΠ που είχε υπηρεσία ως υπεύθυνος και να του λέει «έλα εδώ ρε βλάκα βάλε τα κωλοφάνταρα να κάνουν δουλειές μη σε γ..» καθώς επίσης και «άντε στο διάλο όλοι σας εδώ μέσα» (προσωπικά απόρησα πώς και ο ίδιος ο ΕΠΟΠ δέχτηκε από τον επιλοχία αυτόν να του μιλάει έτσι. Ισώς τον διέκρινε κάποια ευγένεια και παιδεία και δεν θέλησε να του ανταποδώσει αφού όσες φορες μας μιλούσε ήταν πολύ ευγενικός και δεν μας μίλησε ποτέ άσχημα και εμάς). 
Σαν άτομο θεώρω ότι αφενός ο κύριος αυτός αποκαλεί κωλοφάνταρα εμάς τους στρατιώτες χωρίς κανένας να του έχει δώσει το δικαίωμα αυτό αφού ο στρατός νομίζω δεν είναι το μαγαζάκι του μπαμπά του. Αφετέρου ο κύριος αυτός  δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίζει τα θεία σύμβολα αλλά και ούτε να διαολοστέλνει τον κάθε ένα. Προσωπικά τέτοια συμπεριφορά δεν την επιτρέπω να τη δεχτώ από τον ίδιο μου τον πατέρα , φανταστείτε πόσο δεν το επιτρέπω από ένα αγράμματο τυχαίο  επιλοχία.

Ποιος είναι αυτός που του εχει δώσει αυτού του επιλοχία το δικαίωμα να βρίζει τα θεια να διαολοστέλνει τον καθένα και να μας αποκαλεί κωλοφάνταρα;

Μήπως κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι τα κωλοφάνταρα και οι γονείς τους τον πληρώνουν και δεν τον πληρώνουν για να βρίζει τα θεία και να ¨λέει¨"άντε στο διάλο όλοι εδώ μέσα;"
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου