Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όσους συντρόφους μπαίνουν στον Στρατό την επόμενη χρονική περίοδο.
Η καπιταλιστική βαρβαρότητα των αντιλαικών μέτρων κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ στοχοποιεί τον αγωνιζόμενο λαό σαν ''εσωτερικό εχθρό''. Κάθε προσπάθεια του κινήματος (π.χ Σκουριές) που εναντιώνεται στο κεφάλαιο χαρακτηρίζεται υπονόμευση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και ποινικοποιείται. Πρέπει να αγωνιστούμε και να συγκρουστούμε με τον πυρήνα αυτής της επίθεσης. Η δράση των αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στον στρατό μέσω του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος αποκτά μεγαλύτερη αξία και δυναμική.

Σε «εντός έδρας» αγώνα για αυτούς, σε ένα σκληρό και αυταρχικό πλαίσιο, ο αγώνας των φαντάρων όχι μόνο αντέχει και αναπτύσσεται αλλά, ταυτόχρονα, καταφέρνει και νικάει!
Μπλόκαρε την αύξηση της θητείας και την στράτευση στα 18.
Στάθηκε αλληλέγγυος με την εξέγερση του 2008 και μπλόκαρε τα σχέδια να κατεβάσουν τον στρατό στους δρόμους ενάντια στην εξεγερμένη νεολαία.
Βελτίωσε τις συνθήκες διαβίωσης των στρατευμένων σε μια σειρά από περιπτώσεις.
Οι φαντάροι πετυχαίνουν πράγματα με τον συνδικαλισμό μέσα στον στρατό. Οι αγώνες που δίνουν δεν περιορίζονται μόνο στην αναγκαία πάλη για την βελτίωση της καθημερινότητας μέσα στις μονάδες . Αμφισβητούν έμπρακτα την πολεμική ετοιμότητα, τα ακραία δόγματα καταστολής της κοινωνίας, την προετοιμασία για τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και τον εθνικισμό.
Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος αποτελεί το μόρφωμα εκείνο μέσα στο στρατό, που αποτελεί συνέχεια και διεύρυνση της ΕΑΑΚ σε ένα νέο πεδίο μάχης των αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς - και όχι μόνο.
Ιδιαίτερα σήμερα, που όλοι οι μηχανισμοί του κράτους δουλεύουν για την απόλυτη υποβάθμιση των δικαιωμάτων της θιγόμενης εργαζόμενης πλειοψηφίας και την απομόνωση των αγωνιστών, η δράση μέσα στο στρατό αποκτά μεγάλη σημασία.



ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ώρα 6 στην ΙΑΤΡΙΚΗ Σχολή, στο διήμερο της Ε.Α.Α.Κ



ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου