Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κατάσχεται σπίτι ανέργου για 391€, για ..να μη χάσει το κράτος του Κάντα, Τσοχατζόπουλου, Βενιζέλου, Σαμαρά, !

Οταν η αγορά ακινήτου έχει γίνει με στεγαστικό δάνειο και ο πλειστηριασμός γίνεται από τρίτο πρόσωπο, είναι προφανές ότι η τράπεζα θα επιδιώξει την απόκτηση του ακινήτου για να περιορίσει τη ζημιά από
Κατασχετήριο σε έναν άνεργο για χρέος 391 Ευρώ, έστειλε η εφορία. Η καταγγελία έγινε το πρωί στο Mega και το γεγονός επιβεβαίωσε ο γραμματέας Εσόδων λέγοντας για το πρωτοφανές περιστατικό. 

Ο λόγος που γίνεται η κατάσχεση σε αυτήν την περίπτωση είναι γιατί είμαστε στο τέλος της χρονιάς και όλα αυτά τα χρέη παραγράφονται. Οπότε ο έφορος σε μια προσπάθεια να μην έχει και δικές του ευθύνες προχωρά στην κατάσχεση  . Κατά τον Γραμματέα Εσόδων της κυβέρνησης, Χάρη Θεοχάρη, η κατάσχεση σε αυτήν την περίπτωση ( προκειμένου δηλαδή να μην παραγραφεί το υπέρογκου ύψους χρέος των 391 ευρώ) δεν είναι διαδικασία για να πάρεις το σπίτι, αυτό άλλωστε διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει. «Είναι μία κίνηση νομική, για να μπορέσει να μην παραγραφεί το χρέος»
Εμείς λέμε πως γίνεται για εκφοβισμό ! Ο Θεοχάρης όμως χρωστάει ακόμα το χαράτσι της ΔΕΗ, τουλάχιστον έτσι είχε πει παλιότερα.
Πως γίνεται να διώκεται έτσι ένας άνεργος αλλά όχι ο γραμματέας εσόδων ή τόσοι λεφτάδες ????
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου