Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ...
 
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ
Ο ΚΑΝΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ-"ΔΙΝΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
Κάντας: `Ο Σμπώκος είχε εκνευρίσει τους Ρώσους με τις απαιτήσεις του` - Όλη η κατάθεσή του
 
19 εκατομμύρια € στο Μπόμπολα για αιολικό πάρκο, μόλις μία θέση εργασίας (!)
Η επένδυση θα γίνει με το 40% της χρηματοδότησης από το ελληνικό δημόσιο και θα δημιουργήσει μόλις μία θέση εργασίας

Tο έργο του πρωθυπουργού και τη συνέχιση του success story, εξασφαλίζει με τις επιλογές του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος πριν από περίπου τρεις μήνες, στις...
20 Σεπτεμβρίου,  ενέκρινε, κατά την πάγια τακτική της κυβέρνησης, επιχορήγηση για εταιρία, ποιου άλλου; Του Γιώργου Μπόμπολα. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ενίσχυσε και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται για μείωση της ανεργίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις αγγίζει πια το 27,4%.
Η εταιρία του Γιώργου Μπόμπολα «ΕΛΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.» («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟ∆ΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») σκοπεύει να δημιουργήσει αιολικό πάρκο ισχύος  40MW. Η συνολική δαπάνη για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών φθάνει τα 47.875.000 ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, το ελληνικό δημόσιο επιχορηγεί την εταιρία του Μπόμπολα, με ποσό που ξεπερνά τα 19 εκατ. και συγκεκριμένα ανέρχεται σε 19.150.000 ευρώ, πρόκειται δηλαδή για το 40% του συνολικού κόστους.
 
Αυτοκτονία στο Δημαρχείο. Σε τρία γράμματα οι τελευταίες του σκέψειςΤέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου Στέργιος Νεαμονιτάκης. Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου, απομονώθηκε στο υπόγειο του Δημαρχείου Χίου, χώρος όπου η φιλαρμονική κάνει πρόβες, και αυτοπυροβολήθηκε.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ

Εκτίναξη ανεργίας στο 30% στο τέλος του 2013

Περαιτέρω «εκτίναξη» της ανεργίας στο 29-30% στο τέλος του έτους και στο 31,5% το 2014 προβλέπει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στην ετήσια έκθεσή του που παρουσιάστηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ο αριθμός των εργαζομένων έπεσε από τα 4,8 εκ. το 2009 στα 3,9 εκ. το 2013, ενώ προβλέπεται πως το 2014 οι μισθωτοί θα έχουν απολέσει περίπου το 50% της αγοραστικής δύναμης που είχαν το 2009
Ο αριθμός των εργαζομένων έπεσε από τα 4,8 εκ. το 2009 στα 3,9 εκ. το 2013, ενώ προβλέπεται πως το 2014 οι μισθωτοί θα έχουν απολέσει περίπου το 50% της αγοραστικής δύναμης που είχαν το 2009.
 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου