Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΒΑΚΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ 600000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΨΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!
Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΨΜ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.

Αξίζει να κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό των κερδών που προσδοκά να απομυζήσει η εταιρεία αφοι Κομπατσιάροι. Η Σειρά Κατάταξης ΣΤ’ Νοεμβρίου αριθμούσε σχεδόν 2000 νεοσύλλεκτους. Στους παραπάνω συναδέλφους πρέπει να υπολογίσουμε τους φαντάρους που υπηρετούν εκεί και το μόνιμο προσωπικό. Το καθημερινό κόστος αγοράς προιόντων από ο ΚΨΜ –που για το νερό π.χ. είναι υποχρεωτική εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων στο ΚΕΝ Θήβας- υπολογίζεται σε 5-10 ευρώ με τον τετραπλασιασμό των τιμών εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης του ΚΨΜ που πλέον επιδιώκει το κέρδος. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι συνάδελφοι θα παραμείνουν στο ΚΕΝ Θήβας ένα μήνα τότε ο κύκλος εργασίων του επιχειρηματία υπολογίζεται σε 300000-600000 ευρώ! Αν αφαιρέσουμε το εργατικό κόστος και τις προμήθειες, καταλήγουμε ότι ο επιχειρηματίας θα κερδίζει 500000 ευρώ!
 
Απαιτούμε να φύγει τώρα ο ιδιώτης από το ΚΨΜ. Τα προιόντα στο ΚΨΜ να προσφέρονται σε τιμές κόστους και να παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους συναδέλφους με οικονομικά πρόβλήματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου