Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όταν κάλεσε τους συναγωνιστές να στηρίξουν με την υπογραφή τους σε σχετικό κείμενο τους αγωνιζόμενους-διωκόμενους φαντάρους που Αρνούνται την συμμετοχή τους στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Η καμπάνια μας σχεδιάζεται να επεκταθεί, καθώς θα παρέμβουμε σε κάθε μαζική διαδικασία  του εργατικού κινήματος.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ  
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ



 Ο πόλεμος είναι εδώ. Είτε ως απειλή είτε ως επιβολή είναι παντού. Στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και την Κριμαία, στην προετοιμασία επέμβασης στη Βοσνία, στις 4 αποστολές του ευρωστρατού στην Αφρική… αλλάζει μορφές και ονόματα, σκορπάει όμως αίμα και δυστυχία στους λαούς. Είναι δίπλα μας στην ενεργή συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης, στην εμπλοκή του ελληνικού στρατού πρώτα από όλα στο ευρωπαϊκό στρατηγείο στη Λάρισα που θα αναλάβει  την εκπαίδευση ευρωπαίων μισθοφόρων καθώς και την καθοδήγηση της γαλλικής επέμβασης στην πρώην Αφρικανική αποικία τους. Είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να αναδείξει την πρόθυμη στάση τους για συμμετοχή-διευκόλυνση κάθε άδικου πολέμου, κάθε  βοήθεια ιμπεριαλιστικής εκστρατείας των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΣΥΜΜAΧΙΑΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

Εδώ όμως είναι ξανά και το σύγχρονο αντιπολεμικό κίνημα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής. Όλοι εμείς με την υπογραφή μας αλλά κυρίως με τη δράση μας βάζουμε ένα λιθαράκι ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και προσπαθώντας να δούμε τα πράγματα από τη σκοπιά των κοινών συμφερόντων για τους λαούς όλου του κόσμου. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στη δράση της στρατευμένης νεολαίας που βάζει την υπογραφή της στο έμπρακτο μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής. Αντλούμε δύναμη από τους εργατικούς κοινωνικούς αγώνες, προσπαθούμε να συνδεθούμε με τους αγώνες ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Για αυτό και είμαστε σε κάθε μάχη ενάντια στην κρατική καταστολή, τον αυταρχισμό, το ρατσισμό και τον εθνικισμό. Μαθαίνουμε τέλος από την ιστορία που λέει δεν υπάρχει αντιπολεμικό κίνημα χωρίς μαχητική αντιφασιστική δράση και αμφισβήτηση του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.
ΟΝΟΜΑ-ΕΠΩΝΥΜΟ        ΙΔΙΟΤΗΤΑ           ΥΠΟΓΡΑΦΗ     


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου