Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα «σταγονίδια» έχουν απλωθεί στο στρατό και στα σώματα ασφαλείας

ImageΜετά το Ελ.Συναδινό και ο Γ. Επιτήδειος, τέως Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού, στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής
Αποκαλύπτεται πλέον με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι τα σταγονίδια του νεοφασισμού έχουν απλωθεί στα σώματα ασφαλείας  και τις ένοπλες δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να κωφεύει και να αρνείται να διευρευνήσει τις σχετικές καταγγελίες που έχουν έρθει κατά καιρούς στο φως. Ενδεικτικό είναι πως ένα ακόμη ανώτατος αξιωματικός, που έχει υπηρετήσει, όπως προκύπτει από το βιογραφικό του, σε νευραλγικές θέσεις υπηρεσιών άμυνας, «συστρατεύθηκε» στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, υπό την σημαία της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης και των ιδεών του νεοναζισμού.
Πρόκειται για τον αντιστράτηγο Γεώργιο Επιτήδειο, τ. Διευθυντή Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού, ο οποίος συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο της οργάνωσης μετά το Συναδινό. Ο ίδιος δηλώνει ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση επειδή «εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία».
 
Το γεγονός όμως ότι ανώτεροι αξιωματικοί ασπάζονται τις αξίες του φασισμού, εντάσσονται σε εγκληματικές οργανώσεις και υπηρετούν παρακρατικούς μηχανισμούς που απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας και κατάλυση του πολιτεύματος και απεργάζονται σχέδια για την επάνοδο στις πιο σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, θα πρέπει να προβληματίσει.
 
Αλήθεια, που είναι ο περιβόητος φάκελλος, τον οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει αποστείλει εδώ και πολύ καιρό στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι παρείχαν προστασία στα πογκρόμ των χρυσαυγιτών σε βάρος ανύποπτων μεταναστών ή κάλυπταν με την ανοχή τους τις παράνομες και μαφιόζικες δραστηριότητές της εγκληματικής οργάνωσης; Τι έγινε εκείνη η έρευνα που υποτίθεται ότι διεξήγαγε το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Άμυνας και έβγαλε τα πάντα «λάδι» στον στρατό, όταν καθημερινά αποδεικνύεται ότι τα σταγονίδια έχουν απλωθεί ακόμη και στην ανώτερη ιεραρχία του στρατεύματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου