Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αυτά τα «αθώα» κοριτσάκια έφτιαξαν τις μολότοφ που έκαψαν ζωντανούς 46 ανθρώπους στην Οδησσό!

Αυτά τα «αθώα» κοριτσάκια έφτιαξαν τις μολότοφ που έκαψαν ζωντανούς 46 ανθρώπους στην Οδησσό!
Στο βίντεο βλέπετε «αθώα» ναζιστικά κοριτσάκια, Ουκρανές φυσικά, να παρασκευάζουν τις βόμβες μολότοφ που αργότερα χρησιμοποιήθηκαν για να κάψουν ζωντανούς 46 ανθρώπους στην Οδησσό.

Αυτούς τους εγκληματίες υποστηρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση της κ. Μέρκελ!
http://sarantos-petropouli.blogspot.gr/2014/05/46_3.html?spref=fb

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..."ναζιστικά κοριτσάκια, ..": Αυτo ΔΕΝ φαινεται στο βιντεο//////Ναζιστικα εμβληματα δεν εχουν. Μολοτωφ φτιαχνουνε και -εκ των υστερων- πιθανοτατα θα εχουν μετανιωσει που συμμετειχαν σε εναν ηλιθιο πολεμο εθνικιστων////// Πολυ ευκολα διαλεξε μεριά το " Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος"./////// Και πολυ ευκολα υιοθετει τα σχόλια ενος αλλου Blog: Π.χ. αυτο το "Ουκρανές ΦΥΣΙΚΑ"(!!!)σαν απροκαλυπτος ρατσισμος μου φαινεται! /////Εννοείται οτι ειναι αποτροπαιο το εγκλημα που εγινε στην Οδησσο,αλλά αυτα τα κοριτσακια ανετα θα μπορουσαν να ειναι Ρωσιδες (εγκληματα γινονται και απο τις δυο μεριες) //////Αραγε τοτε θα τα αποκαλουσαμε "ναζιστικά κοριτσάκια"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλαρακι ειτε εισαι πανιβλακας ειτε υποστηρικτης ... μπορει και τα 2 εσυ το ξερεις καλυτερα απο μενα. την κοπελιτσα με το μπλε και κιτρινο υφασμα δεμενο κομπο στο χερι της δεν το βλειπεις εκτος τωρα αν ο διεφθαρμενος σου νους το κρινει ως προβοκατσια. βρε ΑΗ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ !

      Διαγραφή
    2. Ο απροκαλυπτος ρατσισμος ειναι στη λεξη "ΦΥΣΙΚΑ" . Ψιλά γραμματα βεβαια αυτα, για σας κυριε που αρεσκεσθαι σε χαρακτηρισμους προς ανθρωπους που δεν γνωριζετε..
      Θα προτιμουσα βεβαια καποια απαντηση απο τους διαχειριστες (" Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος") οσον αφορα το ακριτο κοπυ πειστ που εκαναν. Αλλιως το ήξερα εγω το "Δικτυο"...

      Διαγραφή