Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενα δημοσίευμα του antinews καθόλου τυχαίο

Δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο –και υπάρχει λόγος που το ισχυριζόμαστε αυτό- το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην ιστοσελίδα antinews το οποίο τιτλοφορείται:«Τρομοκρατία: σε αναζήτηση των ασύλληπτων "εγκεφάλων"» και υπογράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος.


Δεν θα σταθούμε καθόλου στις μπαρούφες που αναφέρει, ούτε θα αναφερθούμε στις υποθέσεις που κάνουμε σχετικά με την σκοπιμότητα αυτού του δημοσιεύματος. Θα υπενθυμίσουμε όπως κάποια πράγματα σχετικά με το ποιόν αυτού του δημοσιολόγου.
Στις 25 Απρίλη του  2012 ο «Ελεύθερος Τύπος» κυκλοφορούσε  με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και υποψήφιος τότε βουλευτής με το κόμμα του Καμμένου, έλαβε από τη Β’ Διεύθυνση της ΕΥΠ για «προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011» το ποσό των 30.000 ευρώ. (Ηταν ένα δημοσίευμα που προφανώς αποσκοπούσε να αποδημήσει το κόμμα των ΑΝΕΛ).
Τότε Χήτος και ΕΥΠ χαρακτήρισαν  πλαστό και κατασκευασμένο το δημοσίευμα, ενώ η εφημερίδα επέμεινε στην βασιμότητα του δημοσιεύματος  και σε ανακοίνωση της υπογράμμιζε ότι η «Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού». Δεν γνωρίζουμε να είχε συνέχεια αυτή η ιστορία σε δικαστικές αίθουσες, όπως θα ανέμενε κανένας.

Επίσης, ο δεξιός δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, όταν είχε ρθει σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί του είχε γράψει μια σειρά άρθρων, που στόλιζε με μια σειρά «κοσμητικά» επίθετα. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα στον «Αδέσμευτο Τύπο», 12.12.1994, όπου ο Βασίλης Χήτος χαρακτηριζόταν . ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. Ούτε και σ' αυτή την περίπτωση υπήρξε αντίδραση από τον δημοσιολόγο του antinews. Γιατί άραγε;

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμεhttp://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/05/antinews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου