Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ: "Atleti, Atleti" φώναζαν για την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ που πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο Καμπ Νόου!

Το Καμπ Νόου αποθεώνει την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η αναγνώριση του αντίπαλου είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ισπανία και το χειροκρότημα από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αναμενόμενο, αλλά το σύνθημα "Atleti, Atleti" που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.


Το τέλος της φετινής Primera Division ήταν αντίστοιχο της πανέμορφης ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ισπανική λίγκα. Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του πρωταθλήματος με την ατμόσφαιρα να είναι εκπληκτική. Το μωσαϊκό στις κερκίδες του "Καμπ Νόου" με τα χρώματα της "σενιέρα" και το σύνθημα "Som el Barca" (είμαστε η Μπάρσα) ήταν η καλύτερη εικόνα για την έναρξη του μεγάλου αγώνα.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με γκολ του Γκοντίν πήρε τον βαθμό που αναζητούσε για να στεφθεί πρωταθλήτρια, μέσα σε ένα γήπεδο που έσπρωχνε όσο μπορούσε την Μπαρτσελόνα για να φτάσει στη νίκη Το φετινό πρωτάθλημα όμως ήταν της Ατλέτικο.
Το άξιζε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Primera και οι οπαδοί της Μπάρσα που εκπροσωπούν το "Mes Que Un Club" παραμέρισαν τη στεναχώρια τους για την απώλεια του τίτλου και όχι μόνο χειροκρότησαν τους αντιπάλους, αλλά φώναξαν και σύνθημα υπέρ τους! Το Καμπ Νόου τραγούδησε ρυθμικά "Atleti Atleti" αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αφήνοντας έκπληκτους ακόμα και τους σχολιαστές που όσο να το κάνουμε είναι εν μέρη συνηθισμένοι σε τέτοια περιστατικά.
"Και το Καμπ Νόου φωνάζει "Atleti, Atleti". Το Καμπ Νόου φωνάζει τιμώντας τον πρωταθλητή, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την μαχητικότητα αυτή της ομάδας", ήταν τα λόγια των σχολιαστών για τις εκπληκτικές και μοναδικές στιγμές που διαδραματίζονταν μπροστά τους.
Απολαύστε το βίντεο με τα ηχεία όσο πιο δυνατά μπορείτε:

http://www.sport24.gr/football/Spain/PrimeraDivision/to_kamp_nooy_apothewnei_thn_atletiko_madriths.2793996.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου